Trenger du hjelp til sparkling på Hamar?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere på Hamar konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til sparkling på Hamar?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere på Hamar konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Sparklingsjobber på Hamar lagt ut på Mittanbud

Sparkling av leilighet. Ca. 60kvm

2317HAMAR

3-roms leilighet på ca. 60 kvm. Det er montert ny gips på tak og vegger nesten over alt. Jobben består av sparkling. Ønsker listefritt ved tak og vinduer. Takhøyde er ca. 245cm over alt. Bad er ferdig renovert. Kan bli aktuelt å inkludere maling i jobben også.

Fjerne og legge ny sparkel.

2322RIDABU

Fjerne sandsparkel på ca. 230 kvadratmeter fliser. Fordelt på 145 meter svalgang med bredde 1.12 meter og 16 inngangspartier fordelt på 2 plan. Flisene er firkantet 30 cm. Det er 200 løse fliser som må festes. Ny fuging med epoksy. Vårt problem er vannlekkasje i fugene som gjør at det kommer vann inn i bygges konstruksjon. Mer informasjon/ tid for befaring på telefon. Sameiet Aaker Terrasse, 2322 Ridabu Aage Styre

Stue må helsparkles

2315HAMAR

Vi ønsker sparkling av stue. Vegger har tapet m noe relieff. 3 av fire vegger trenger behandling

Sparkling av tak og vegger

2315HAMAR

Ønskelig med hjelp til sparkling av tak og vegger. Det er snakk om stue og gang på mellom 70-75 kvm. Nærmere mål vet vi om 2 uker.

Sparkle og male tak på bad

2315HAMAR

Behov for en maler til å male et tak, 6,5 kvm, på bad. Taket er i gips. Oppstart så fort som mulig da badet er under renovering.

Sparkling av gipstak/vegger på kjøkken

2319HAMAR

Trenger å få sparklet kjøkken asap. Det er tydeligvis kjørt en runde på stort sett hele kjøkkenet alt, men her trenger vi å bli kjappere ferdig. Det er fort gjort hvis man kan det 😉 stiller med medium og fin sparkel selv.

Siste evalueringer
Oppussing av kjelleretasje.

Helsparklet og malte 60 m2 leilighet, strøkent resultat og jobb utført til avtalt tid og sum. Utrolig fornøyd med Besim og kan trygt anbefale han videre!

Jan. 2022
S

Sokol om GASHI RENOVERING OG STEINLEGGING

Hamar
Sparkling gipsplater

Sparkling og maling innvendig, stue, kontor og bad, inkl. tak. Jobben ble gjort som avtalt med godt resultat og til en god pris. Hyggelige fagfolk som var lette å kommunisere med. Alt i alt en meget god erfaring med B.K. Multiservice!

Juli 2021
O

Ola om B.K MULTISERVICE

Hamar
Male tak mm

Jeg er veldig fornøyd med malejobben Michal gjorde i min leilighet. Han var effektiv, og leverte veldig god kvalitet. Hyggelig, pålitelig og lett kommunisere med, og han fulgte godt opp på telefon underveis. Anbefaler Michal Glazewski på det sterkeste :)

Juni 2021
C

Christine om MGARTDEKOR MICHAL GLAZEWSKI

Hamar
Helsparkling

Veldig bra gjennomført arbeid til en bra pris. Tok til og med å malte listene selvom dette ikke var avtalt, gratis. Anbefales👌🏼

April 2021
T

Thomas om TUSEN FARGER AS

Hamar
Sparkle vegger i stue og gang

Jeg er kjempefornøyd med jobben Tarek har gjort. Kvaliteten i arbeidet er helt topp og gjennomføringen av arbeidet har vært veldig bra, selv når det oppstod uforutsette hindringer.

Mars 2021
H

Håkon om EFFECT MALERSERVICE KAFROUNI

Hamar
Maling og sparkling i hybelleilighet

Fint utført arbeid!

Mars 2021
S

Svein Erling om ALFA BYGGTJENESTER

Hamar
Sparkle og male nylagt tak på totalrenovert bad

Arbeidet ble raskt utført og resultatet ble veldig bra.

Jan. 2021
M

Maiken om MGARTDEKOR MICHAL GLAZEWSKI

Hamar
Ferdigstille snekkerarbeid i hybel

Gvidas har vært svært konkret og serviceminded, og kommunikasjonen underveis har vært svært god. Løsningsorientert og svært godt utført resultat. Jeg er veldig fornøyd med prosessen og resultatet. Kan anbefale disse på det sterkeste!

Jan. 2021
I

Iselin om BERGAUST BYGGTJENESTER AS

Hamar
Ønsker hjelp til sparkling av skruehull

Godt og trygt gjennomført. Fleksibilitet på kort varsel

Nov. 2020
T

Torbjørn om TUSEN FARGER AS

Ridabu
Sparkling av tak og vegger i enebolig

Vi valgte Tarek og Effect til sparkling av vegger og tak (gips) i enebolig på 200kvm. Han har også malt takene i boligen. Han er veldig ryddig og profesjonell i sitt arbeid og har utvist stor grad av fleksibilitet i arbeidet hos oss. Vi er svært fornød med jobben han har utført og kvaliteten er veldig bra!

Okt. 2020
C

Christer Matland om EFFECT MALERSERVICE KAFROUNI

Hamar
Helsparkle vegger i gang i leilighet

Jeg er meget fornøyd med sparkeljobben Dintak AS gjorde i gangen min. Jeg fikk helt glatte, slette vegger - akkurat det jeg var ute etter. God kommunikasjon, effektivt og ryddig. Jeg kommer til å bruke dette firmaet i fremtiden - anbefales.

Sep. 2020
K

Karianne om DINTAK AS

Hamar
Sparkling av gipsskjøter

Michal og Michal leverte fra første møte gode innspill for en god løsning. Dem tok på seg jobben og startet opp raskt. Det tok ikke lang tok før vi gav dem mer jobb og Michal og Michal leverte god kvalitet, pris og kommunikasjon. Vi vil bruke disse folket videre ved neste anledning.

Juli 2020
R

Robin om MGARTDEKOR MICHAL GLAZEWSKI

Hamar