Trenger du hjelp til sparkling i Ski?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Ski konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til sparkling i Ski?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Ski konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Sparklingsjobber i Ski lagt ut på Mittanbud

Har en vegg inne som krever sparkling og maling

1423SKI

Male sparkle muligens tapet først.

Sparking av tak / hjørner (listefritt)

1406SKI

Hei! Har ca 40 kvadrat med tak som trengs å sparkles fint. Gips er montert og klart til sparkling. Gjøres jobben effektivt og bra så vurderes det også sparkling av vegg. Ønsker oppdraget utført før 1. juni.

Sparkle to soverom

1400SKI

Hei. Skal sparkle to soverom. Rommet er ferdig gipset. Listefri overgang mellom tak og vegg! Soverom 1: 3.40 m x 3.14 m Soverom 2: 2.80 x 2.50 Bor i Ski.

Bytte gulv, rive/sparkle strietapet, male vegger, rive bue mellom gang/stue

1423SKI

Oppussing i en leilighet som er 74kvm. Ikke alle rom som skal pusses opp (kun stue, gang og et soverom) vil tippe på ca 50kvm. Jobben vi ønsker å få gjort er bytte av gulv, male vegger og tak (alle veggene i stua og gang har strietapet som vi ønsker å få fjerna eller sparka, eventuelt sette opp plater. På soverom er det en annen type tapet). Deretter male vegger i stue, gang og soverom. Vil ha nye lister i alle rom hvor det skal males og byttes gulv. Ønsker også å rive bue som er mellom stue og gang og få en åpen løsning. Tenker også å bytte tre dører i leiligheten. Er et stort vindu samt verandadør i stua som vi vurderer å bytte.

Sparkling av to, muligens tre soverom

1400SKI

Heisann. Skal helsparkle (vegger og tak) to soverom i forbindelse med oppussing. Muligens tre hvis jeg blir ferdig med gipsing av siste rommet til helgen. Listefritt i tak, ellers blir det gulvlister og lister rundt vinduer. Det ene soverommet er 3.40 x 3 m, det andre er er 2.8 x 2.4 (Det tredje soverommet er 2.19 x 2.4) Hvis det er mulig å evt få til en avtale på å sparkle det siste rommet senere hvis jeg ikke blir ferdig ila er det supert. Rommene skal jo males også, så tar gjerne i mot tilbud på det også. Hilsen Kristian

Sparkle og male 55 kvm garasje

1425SKI

Garasje bygget og gipset i 2021. Ønsker sparkling og maling av vegger og tak. - Alle skjøter, både mellom plater, vegger, hjørner og tak med papirrems. - Maling av alle flater. (vegger er 7,5+7,5+8m + taket) Garasjen tømmes av oss før du starter arbeidet. Vi har allerede kjøpt inn maling. Fast pris er å foretrekke.

Siste evalueringer
sparkle peis

Flott utført jobb etter avtale. Kan absolutt anbefales.

Jan. 2023
U

UNKNOWN om FOLLO MURMESTER AS

Ski
Male tre rom

Arben malte tre rom for oss, samt noen lister. Han jobbet godt og effektivt, og holdt seg innenfor tidsrammen vi avtalte. Både kvaliteten på arbeidet og kommunikasjonen mellom oss var veldig bra. Vi har ingenting og utsette på jobben han gjorde for oss, og kan trygt anbefale han videre. Prisen var også bra!

Nov. 2022
T

Tone om A.B. Abazi

SKI
Gipsvegger og eventuelt lydisolere tak

Ingenting å påklage. Alt gikk fint og det var trivelige folk.

Okt. 2022
J

Jenny om KRYSTALL BYGGSERVICE AS

Ski
Oppussing av 3 soverom

Vi har veldig god erfaring med dette firmaet til oppussing av soverom. De er pålitelig, og gjorde jobben til avtalt pris og tid.

Sep. 2022
K

Kristin om DLD MALING OG SNEKRING DAMIAN LUKASZ DZIEGIEL

Ski
Helsparkling gang

Vi benyttet Viadry Art til helsparkling av gammel strukturtapet i flere rom og er veldig fornøyd med resultatet. Daniel var ryddig og ordentlig, og vi signerte kontrakt før oppstart. Arbeidet ble utført raskt, men med høy kvalitet og til avtalt pris. Vi kommer til å benytte oss av de igjen om vi har behov.

Juli 2022
H

Harald om VIADRY ART, PAVEL

Sofiemyr
Sparkling + 2 strøk maling av 6,4 kvm barnerom

Veldig fornøyd med sparkling og male jobben som ble utført av LS Malerservice. Møtte til avtalt tid og kom raskt i gang. Kan lett anbefale Lachlan til venner og familie. Vi kommer ihvertfall til å bruke han igjen.

Mai 2022
M

Marius om LS MALERSERVICE AS

Ski
Sette opp gipsplater + sparkle

Meget godt fornøyd med Tomas. Jobben gikk ut på å sette opp gipsplater, sparkle og grunne. Alt ble gjort 100% og til avtalt tid. Anbefales!!

April 2022
A

Arvid om Alto Byggservice AS

Kolbotn
Maling (sparkel, fjerning av dør) - 7 ulike farger

Maleren som kom var en veldig hyggelig mann! Han var nøye og effektiv og vi er veldig fornøyd med alt som ble gjort. Helsparkel av flere vegger og maling i flere rom og tak! Skal vi male mer vil jeg bruke disse igjen!

Mars 2022
K

Karin om FARGESØR AS

Ski
Pusse opp overflater i 2 etg., tre soverom + gang

DM Prosjekter anbefales sterkt. De har levert over forventning, vi kunne ikke vært mer fornøyd! Prosjektet involverte helrenovering av 4 rom i 2 etg. Beise tak, gipse, sparkle og male vegger, bygge opp ny vegg mellom to soverom, legge nytt gulv + underlag, bytte innerdører inkl. karmer, bytte to vinduer og to balkongdører, og nye tak-, fot-, feie- og karmlister. God kommunikasjon, ryddige, effektive, meget nøye, møter opp som avtalt og alt levert etter meget høy standard. De var åpne for innspill underveis gitt hva vi ønsket, og kom også med tilbakemelding og tanker basert på deres erfaringer. Levert over forventning. Vi kommer absolutt til å bruke DM Prosjekter igjen i fremtiden.

Feb. 2022
J

Joakim om DM PROSJEKTER AS

Oslo
Sparkel og malejobb

Veldig pent utført

Jan. 2022
L

Lilljan om City & Service AS

SKI
Sparkle tak

Veldig fornøyd med jobben!

Nov. 2021
M

Marianne Mosling om GL BYGGSERVICE GAZMEND LUTA

Ski
Oppussing soverom

Kom raskt igang etter befaring. Utførte en god jobb og var pålitelig og punktlig hele veien. God kommunikasjon på tlf og en veldig hyggelig kar. Anbefales!😊

Okt. 2021
S

Stian om SIJO PENA ALDENY PENA LA HOZ

SKI