Trenger du hjelp til sparkling i Levanger?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Levanger konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til sparkling i Levanger?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Levanger konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Sparklingsjobber i Levanger lagt ut på Mittanbud

Helsparkling og skjøtesparkling samt maling

7600LEVANGER

Leilighet der det delvis er ny gips og delvis gammel gips med glassfiberstrie. Ny gips skjøtesparkles og gammel gips med glassfiberstrie helsparkles - NB tidligere lister gjør at det på de gamle veggene stedvis er glipper mot tak som må håndteres for å kunne få det listefritt. Oppdraget inkluderer pussing og grunning/maling av alle vegger og tak (betongtak) Takareal : 50 m2 Skjøtesparkling ny gips : 35 m2 Helsparkling gammel gips med glassfiberstrie: 76 m2

Oppussing av leilighet, Fagerstrandveien

7604LEVANGER

Overtar en leilighet i borettslag 1.desember. Ønsker å pusse opp to soverom - rive bort gamle plater på veggene + et gammelt integrert klesskap, fjerne gammel parkett og deretter isolere og sette opp gipsplater + ny parkett på gulvene. I stue og gang vil jeg ha bort laminat og få inn parkett. I tillegg vil jeg bytte ut alle innerdører, 4 stk. Til slutt ønsker jeg at gang og stue blir malt opp på nytt og at soverommene males. Det er 3.etasje, litt bæring da. Veggene er høye, 252 cm. Gjerne begynn på jobben tidlig i desember, ønsker å flytte inn til jul.

Sparkle gipsplater i stue

7605LEVANGER

Ny rehabgips skal sparkles og pusses. jeg ønsker listefri finish. - Stua har en gulvflate på ca 30 kvm, det er ca 45 kvm vegg. - Tre vinduer, en verandadør og to døråpninger. - Ideelt sett kan jobben gjøres fra midten av uke 37, men må være ferdig innen slutten av uke 40 - Kan være aktuelt med maling

Sparkling og maling av oppholdsrom 60kvm

7603LEVANGER

Oppdraget omhandler sparkling og maling av oppholdsrom ~60kvm, som skal bli en stue og kjøkken med åpen løsning. Hvit i tak, annen farge på vegg, listefri overgang tak/vegg/vindu. 10 kvm av stuen har tak i mønet, resterende av rommet har takhøyde på ~240.

Gipsing, sparkling, maling av ~55kvm stue/kjøkken. Pussing av pipe i stue.

7603LEVANGER

Hei, Vår stue er så-og-si klar for gipsing, sommeren ble for kort for oss til å gjennomføre dette. Noe smålekting må påregnes, materialer til dette er på stedet. Stuen og kjøkken har åpen løsning. 10 kvm av stuen har tak i mønet, resterende av rommet har takhøyde på ~240. Det er lektet for, og skal være listefritt tak/vegg og vinduer.

Maling, strimling og sparkling

7604LEVANGER

Strimling og sparkling av igjen kledd døråpning på begge sider Legging av lavstrukturstrie maling i samme farge som før på de samme veggene

Siste evalueringer
Malejobb

Jeg er godt fornøyd med malerjobben som er gjort i leiligheten. Det ble utført etter avtale og alle tidsfrister ble holdt. Enkel å samarbeide med og veldig på tilbudssiden. Da jeg kom med tilleggsoppgaver så var de positive til dette og pris som ble avtalt ble overholdt. De var også behjelpelig med å hente ekstra varer som gulvbelegg, dusjdører ol. som ble tillegg til oppriinnelig anbud.

April 2018
L

Lisa om MALERSERVICE I-A INGE JOHANSEN

Levanger
Sparkling av gipsplater i tak

Anbefales De møtte opp som avtalt og utførte jobben meget raskt. Resultatet ble meget bra. Dette er en sikker investering med garantert bra resultat. Robbin og Benny var også meget hyggelige og god til å hjelpe med løsninger. Vi tenkte å benyttte dem kun på himling, men etter vi innså at de var flinke, bestilte jeg alt av maling og tapetsering utført. Dette angrer jeg ikke på i det heletatt. Takk for super innsats Benny og Robbin. Anbefales lett

Feb. 2014
B

Bjørnar om PRO PAINT NORWAY LTD

Skogn