Trenger du hjelp til sparkling i Melhus?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Melhus konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til sparkling i Melhus?

Lyst å slippe å ta stilling til grovhetsgrad, forarbeider, sparkelteip, pussing og så videre? Legg ut jobben på Mittanbud og la dyktige malere og snekkere i Melhus konkurrere om ditt sparklingsoppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Sparklingsjobber i Melhus lagt ut på Mittanbud

Skjøtsparkling av gipsplater i himling

7228KVÅL

Etterspør tilbud på skjøtsparkling av gipsplater i himling. Det skal inkludere både materialer og arbeid. Taket er 45 kvm.

Oppussing

7236HOVIN I GAULDAL

Gipse, sparkle og pusse vegger og tak i gang,stue og kjøkken. Ca 60kvm. Listefritt over alt. Rive toalettrom, som skal gjøres om til gang, bygge på gang og inngangsparti. Forklares bedre på befaring. Må være tilgjengelig fra 17.juni.

Ferdigstille rom. Vegg/dør/gips/maling/listverk

7234LER

Ønsker befaring/tilbud på ferdigstilling av barnerom. Vi har satt inn nye vinduer og nesten hele rommet er ferdig gipset. Mangler å sette opp vegg og ny dør. Foringer og listverk. Ferdigstilling av gips, sparkling av tak og vegger, og maling av tak.

Maling og sparkling av tak

7232LUNDAMO

Vi i sameiet B06 Lundamo Park skal få etterisolert tak ifb med støy. Det vil da bli tatt hull på tak for å sprøyte inn bomull i hulrom over gips. Vi trenger da pris på sparkling og maling av tak i 5 stk leiligheter. Leilighetene er av størrelse: 2 Stk leiligheter på 82kvm 2 Stk leiligheter på 69kvm 1 stk leilighet på 80kvm. Det er ikke sikkert alle 5 leilighetene skal etterisolere hele taket, men det kan vi komme tilbake til. Det blir totalt ca 5-6 hull i tak pr leilighet. Mvh Torben

Montering av Gipsvegger etter at elektriker har gjort sitt

7224MELHUS

Jeg trenger å få montert opp gipsvegger på stue/kjøkken og det minste av mine to soverom. Jeg har tenkt å male og montere lister selv. Dette er i forbindelse med oppgradering av kjøkken, tenker det er fornuftig å gjøre annet arbeid samtidig. Skal ha flere stikkontakter og nettverkspunkter på kjøkken/stue og begge soverom, og har fått beskjed av elektriker at jeg da må rive opp veggene så jeg kan ha skjult anlegg (jeg vil ha skjult anlegg, det ser mye bedre ut). Trenger noen som kan sette opp gipsvegger og sparkle etterpå. Usikker på om dette kan samkjøres med en elektriker så jobben kan gjøres omtrent samtidig.

sparkling og sliping av gips

7224MELHUS

Ønsker å få utført sparkling og sliping av gips i garasje. Dette gjelder tak og 2 vegger. Tak er ca 65m2 vegger er 3m høy og total lenge er 12-13 meter, ca 40m2 Det er også ønsket å få dette malet samtidig.

Siste evalueringer
Male tak og vegger på stue/kjøkken og et soverom.

Veldig godt utført arbeid, med god kommunikasjon underveis. Flinke fagfolk, som også ga nyttige råd om alternative løsninger:) Anbefales!

Des. 2020
K

Kristin Øien om BYGG & SERVICE JAN KUCHARSKI

Gimse
Sparkling og maling

Hadde Norest Varme for en male jobb med helsparkling av strie, utførte dette bra.

Sep. 2020
J

Joakim om NOREST VARME AS

Lundamo
Sparkling og pussing av vegg

Dette kaller jeg førsteklasses! De startet opp dagen etter befaring, gav meg fastpris på jobben (som inkluderte materialene) og jobbet utrettelig til alt var ferdig. Resultatet ble veldig bra, kommunikasjonen fungerte utmerket og prisen var lav. Kan anbefale disse på det sterkeste!

Feb. 2019
G

Gunn-Marit om VIP BILVERKSTED KOSZEWSKI

Spongdal
Sparkling av mosaikkflis over kjøkkenbenk/backsplash

Vi la først ut et anbud på sparkling og maling av mosaikkflis over kjøkkenbenk. TM multiservise ved Tommy Evensen var lynkjapp med respons, og vi avtalte raskt en befaring første dag over påske. Tommy møtte opp til avtalt tid, vi fikk et godt tilbud på sparkling og maling av flere vegger i tillegg, som vi gikk for, og er MEGET godt fornøyde med resultatet og hele prosessen! Anbefaler TM på det sterkeste, og vil garantert bruke firmaet igjen!

April 2018
S

Sigrid om TM MULTISERVISE TOMMY EVENSEN

Melhus