Hus og hage

Skal du legge ferdigplen?

På Mittanbud få uforpliktende tilbud på legging av ferdigplen – så kan du sammenligne og velge den leverandøren du vil ha

Legg ut jobben og motta tilbud

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante bedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

30 000 - 100 000 kr.

Hvor mye koster det å legge ferdigplen?

Hvor mye det koster å legge ferdigplen avhenger mye av hva som skal gjøres og hvor mye materialer og utstyr som kreves til å utføre jobben. På Mittanbud ligger prisen på legging av ferdigplen i intervallet 30 000 - 100 000 kr. Vi anbefaler deg å få flere bedrifter på befaring, samt skrive kontrakt med bedriften du velger. Da reduserer du overraskelser i prosjektet og begge parter vet hva som er avtalt.

Legg ut jobben og motta tilbud

Siste evalueringer

Planering og bortkjøring av masse.

Terje er meget profesjonell, effektiv, pålitelig, flink, arbeidsom og løsningsorientert. Meget faglig dyktig person. Holder alltid kunden i fokus. Vi er meget FORNØYDE med alt som er utført og levert av Terje. Alt som er levert er av toppkvalitet. Kommer alltid til å benytte firma og Deres faglige kompetanse i fremtiden. Kan trygt anbefales til andre. Meget hyggelig kar. Sjelden vare i dagens samfunn. Ønsker Terje lykke til videre i fremtiden.

- Shakil Ahmad

Plen

Veldig rask og fleksibel.

- Anders Berg

Hjelp til liten hage.

Jeg søkte hjelp til å legge ferdig gress i en liten hage, fikk svar raskt fra Aurskog Høland og to dager etter kom to menn, ene som la gresset og jobben ble ferdig før tiden, så han gikk ned i pris. Fikk råd etterpå på hvordan jeg skulle behandle gresset for å få best resultat. Anbefaler disse på det sterkeste.

- Torill B Nilsen

Innkjøp, frakt og legging av Ferdigplen

Veldig bra gjennomført, Raskt og til en hyggelig pris

- Tom Stillesby

Spre 10m3 jord i hage og rulle ut 120m2 ferdigplen

Veldig fornøyd med arbeidet Mengstab og Lucy Eco utførte hos oss på Røa, hele veien fra befaring til faktura! Mengstab gir gode råd og innspill, følger opp, jobber effektivt med god kvalitet og til en god pris. Vi ga Mengstab fritt spillerom til valg av planter og busker, og vi ble veldig fornøyd med resultatet. Vi utvidet også jobben mye pga godt inntrykk og tilbud. Vi vil definitivt bruke de igjen og anbefaler de til andre.

- Olav Andreas Sissener

Legge ferdigplen

GREI KOMMUNIKASJON, RASKT OG EFFEKTIVT UTFØRT ARBEID

- Erling Maartmann-Moe

Legge ferdigplen

Pent utført arbeid til avtalt tid og kostnad

- Haavard Jaastad

Etablere ferdigplen enebolig

Fikk lagt ny plen på ca 85kvm og klippet 30lm hekk. Mengstab er en utrolig hyggelig og flink person som fra første dag hold god kommunikasjon. Arbeidet ble utført både raskere og tidligere enn først antatt, noe som var veldig positivt. Arbeidet er av høy kvalitet og vi ser fram til en flott hage denne sommeren takket være Mengstab og hans mannskap. Ryddig papirarbeid med formelt tilbud, ordrebekreftelse og faktura. Kan virkelig anbefales.

- Kristofer aarnes

Samarbeid med bransjen

For din trygghet så samarbeider vi tett med bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger. Godkjenninger og sertifiseringer synliggjøres på den enkelte bedrifts profilside slik at du kan gjøre et trygt valg.

Ofte stilte spørsmål om Mittanbud

Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud

Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud

Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.

Mittanbud er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.