Leter du etter en ansvarlig søker i Ålesund?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Ålesund? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Leter du etter en ansvarlig søker i Ålesund?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Ålesund? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber tilknyttet ansvarlig søker i Ålesund

Tegning og søknad til kommunen for påbygg

6260SKODJE

Tegning av påbygg i 2 etasjer, med formål om søknad til kommunen for byggeløyve. Påbygg skal settes opp i 2 deler, kjeller i betong ved å benytte jackon 350 system. Overetasje med treverk og påbygg inn mot eksisterende entre, carport og betongflater på utsiden. Her er ønskelig med søknad om disp for å bygge nærmere enn 2m fra tomtegrense.

Utvidelse av takterrasse

6004ÅLESUND

Ønsker å utvide eksisterende takterrasse i tre. Trenger da også noen som kan være behjelpelig med søknaden til kommunen. Type ansvarlig søker, ansvarlig utbygger osv.

2 til 3 stk boligklosser / 4-6 leiligheter i hver.

6014ÅLESUND

Vi planlegger ett bygg med 3 «blokker» på opp til 4 etasjer inkludert parkeringen med delvis undergrunns parkering for alle 3 men som separate bygg over. Vi ønsker tegnet / modellert prosjektet fra planlegging til søknad og helt frem til 3D modeller som fungerer som salgstegninger. Er i Ålesund , ca 5 km fra sentrum. Lokale selskap som kan befare og følge opp blir prioritert. Tilbud ønskes.

Pass og foring av katter i hagestue i sommer

6005ÅLESUND

Vi trenger en kjekk ungdom til å mate og gi friskt vann til katter mens vi er på ferie fra 01.07 - 17.07. Vi skaffer mat, vanntank og kattene trenger tilsyn 2 ganger per dag. litt kos og mating i hagen. kattene går ut og inn som de vil

Endring av tegninger og ansvarlig søker

6016ÅLESUND

Vi skal totalerenovere en enebolig samt bygge et tilbygg. Vi har fått godkjent rammetillatelse, men etter ny vurdering synes vi prosjektet er for omfattende. Nå ønsker vi å bare søke om fasadeendring samt tilbygg. Vi har tegninger samt dwg filer på noe av det. Det vi trenger hjelp til er å oppdatere tegningene/lage nye samt søke om endring av nåværende søknad. Det haster å få fortgang i prosessen. Ønsker derfor noen som er effektive og har god kapasitet!

Tegne og søke

6016ÅLESUND

Trenger hjelp til å tegne tilbygg (byggesøknadstegninger) og sende bygge søknad.

Siste evalueringer
Tegninger av fasade endring til søknad i kommune

vi har valgt å samarbeide med Nøtterøy Konsulenttjenester Dørdal og vi angrer ikke et sekund. de er veldig profesjonelle, de vet hvordan de skal lytte til kunden, de kommer med ideer, med løsninger. jobben var veldig bra utført. de har levert en utmerket kundeservice fordoblet med en utmerket jobb. vi er veldig glade og vi anbefaler dem. vi vil kontakte dem igjen hvis vi har andre prosjekter. alt var kjempe bra: kvalitet på arbeid, kommunikasjon, effektivitet, prisen vi betalte.

Des. 2019
R

Roxana om NØTTERØY KONSULENTTJENESTER DØRDAL

Søvik