Leter du etter en ansvarlig søker i Levanger?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Levanger? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Leter du etter en ansvarlig søker i Levanger?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Levanger? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet ansvarlig søker i Levanger

Enebolig Levanger

7608LEVANGER

Ønsker et tilbud på følgende: Plassering av hus på tomt. Utarbeidelse av plantegninger, snitt og fasade. Byggesøknad. Ansvarlig prosjekterede. Ansvarlig søker. Informasjon: Huset skal oppføres på eiendommen 312/76 og 312/77 i Levanger kommune Trøndelag. Vi ser for oss plassering sør-øst og baksiden mot 312/27. Tomten er forholdsvis flat, men det er fjell i området hvor huset er tenkt plassert. Vi ser for oss et hus på 2 etg med grunnflate på ca 120 m2. Ønsker en tilbud på utførelse som listet opp over. Vennlig hilsen Johannes

Påbygg på enebolig i Høgberget, Levanger

7606LEVANGER

Vi har akkurat kjøpt hus med planer om å bygge på for å få nok plass med stue og soverom. Vi ønsker å sette i gang prosessen med tegning for å se på løsninger, og videreføre dette til søknadsprosess og etterhvert bygging. Vi ser for oss at påbygget er i størrelsesorden 4x5m, men gjerne litt større (5x5) om mulig. Der vi har tenkt utbygget vil det stå en garasje nærmere enn 8m fra naboeeiendommen (som går litt over på vår eiendom), så det må sikres med branncelle/brannvegg mot denne. Vedlagt er link til salgsannonse med bilder https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=318703958&ci=4 Oppdatering 21.09.23 Det har vært en del interesse for denne jobben, og for å gjøre omfanget enklere for meg og tilbydere, så har jeg lagt inn en oversikt over hva som ønskes utført. - Konseptegning av alternativ 1 og alternativ 2, slik at vi kan vurdere hva vi går videre med - Konsepttegning av takoverbygg og carport - Tegninger for byggeøknad og som kan brukes for forespørsel til utførende entreprenør - Byggesøknad Tilbud ønskes som fastpris, hvor det legges inn 1 revisjon av hver av konsepttegninger basert på innspill fra oss. Øvrige endringer avtales etter hvert.

Bytte kledning, etterisolering og bytte av vinduer

7620SKOGN

Vi ønsker å bytte bordkledning på huset, og ønsker i samtidig å få lektet ut og etterisolert, i tillegg vil vi bytte vinduer. Et soveromsvindu vil vi bytte ut med en verandadør. Trenger også hjelp til søknad om fasadeendring.

Søknad om oprettelse av ny boenhet.

7605LEVANGER

Trenger hjelp til søknad om opprettelse av ny boenhet på garasjeloft, har tegninger.

* Fortsatt ledig: Bygge garasje

7604LEVANGER

Skulle hatt hjelp til byggesøknad og det å sette opp selve garasjen

Bygge sammen to hus - ca 79m2 innvendige mål

7604LEVANGER

Vi ønsker å bygge sammen våre 2 hus som vi har på tomta. Tilbygg skal være 1 etasje og ha flatt tak med takterasse. ca 79m2 innvendige mål. Tomten er flat mellom byggene, men huset til høyre er ca 60cm lavere i terrenget. Vi ønsker at gulvet skal være på høyde med huset til venstre. Vedlagte bilder er skisse for hva som er tenkt. Baderomsplater og gulvbelegg på bad, varmekabler. Gang med fliser på gulv, varmekabler. Sparklet gips listefritt på øvrige rom, klikkvinyl. Utvendige vegger møre royal stående dobbelfals tett. Vi ønsker total-pris på jobben gjort innenfor den røde markeringen på planskisse.

Siste evalueringer
Bygge garasje på ferdigstøpt såle.

God kvalitet på garasjen. Dessverre, så var det vanskelig å komme i kontakt med de pr telefon, så det meste gikk igjennom e-post. Vi måtte selv rydde/kaste overskuddsmateriellet og kjøre det bort, kjøper man komplett pakke så burde det være inkludert...

Jan. 2014
J

John Martin om FROSTAHYTTA AS