Leter du etter en ansvarlig søker i Trondheim?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Trondheim? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Leter du etter en ansvarlig søker i Trondheim?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Trondheim? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet ansvarlig søker i Trondheim

Byggesøknad bruksendring loft

7052TRONDHEIM

Hei, vi skal i gang med innredning av eksisterende råloft i huset vårt. I den forbindelse ønsker jeg bistand med tegninger og søknad til kommunen.

Prosjektering og søknad til garasjenbygg

7018TRONDHEIM

Ønsker å bygge en carport/bod med parkering både under og oppe på taket. Har ferdige tegninger men trenger noen til prosjektering og søknadsprosess.

Ansvarlig søker ved bruksendring av kjeller.

7080HEIMDAL

Søker om bruksendring av kjeller. Søknaden er komplett utfylt av Advokat (kommune er fornøyd med søknad), så det er ansvarlig søker(bedrift) som mangler.

Hjelp til bruksendring av kjeller.

7020TRONDHEIM

Brukte veilederen for bruksendring på dibk.no som sier følgende. Hva gjør jeg nå? Vi anbefaler at du kontakter en fagperson, for eksempel en byggmester. Vedkommende kan finne ut om det likevel er mulig å gjennomføre planene dine

Søknad og tegninger bruksendring (kjeller)

7048TRONDHEIM

Vi skal gjøre om kjeller til boareal som inkluderer nye vegger innvendig og et nytt vindu med lysgrav. Bærende elementer blir ikke berørt. Trenger noen som kan fungere som ansvarlig søker mot kommunen og lage tegningene som trengs til søknaden.

Prosjektering og søknad for utvidelse av veranda og terrasse

7036TRONDHEIM

Søke om å utvide eksisterende veranda, som er både tilbygg og påbygg. En del er på taket av garasjen. Mitt problem er at den delen som er oppå garasjetaket er ikke søkt om av forrige huseier. Dette ble avdekket da jeg søkte om å utvide verandaen i forbindelse med rehabilitering av huset. Det jeg ønsker, er at dagens ca 40m2 veranda utvides til ca 58m2, med trapp ned til terrasse i 1. etasje. Se planskisse i dag og hvordan jeg ønsker at det skal bli. Terrasse nede er også en del av oppdraget. Der skal det bygges en terrasse som er over 1 meter (nøyaktige må oppgis) over bakken, 5 meter ut fra fasadeliv og hele husets bredde. Det finnes ingen tegninger datert etter 1964. Jeg har meglerpakken og prosjektet i PDF som kan sendes. Ta kontakt. Jeg ønsker å selv være utførende av arbeidet.

Siste evalueringer
Ombygging av kjøkken og stue

Utførte godt arbeid i henhold til avtale og plan. Ble et par dager forsinket, men estimert varighet var på 3 uker så forsinkelsen var godt innenfor normal usikkerhet på den type oppdrag (oppussing/rehabilitering).

Nov. 2015
I

Inger om Bygg Design AS

Trondheim
Bruksendring av kjeller

Ryddig prosess med jevnlige møter. God dokumentasjon. Fleksibel i forhold til gjennomføring når søknadsprosessen tok lengre tid enn antatt. Vil anbefale Kath Power videre til andre.

Nov. 2015
M

Marianne Næsland om KATH POWER AS

Trondheim
Takoverbygg av garasje

Utført til avtalt pris men de brukte ufattelig lang tid på oppdraget som var stipulert til 2 uker , fra første oppmøte til andre gang de var innom tok det en måned ? og det var flere lange opphold , det var aldri noen informasjon fra deres side , aldri.

Sep. 2015
o

oddvar om SERVICE-SNEKKER'N AS

Heimdal
Omsøking/rettelse av tilbygget delen av hus

Rimelig pris og bra samarbeid.

Feb. 2014
T

Titto om UDDU STEINAR SIV ARK MNAL NPA

Trondheim
skifte av trapp,ombygging av soverom

nøyaktig utført arbeid, positiv, veldig ryddige avtaleforhold.

Okt. 2011
B

Bente Melhus om TØMRER & SNEKKER LEPKOWSKI