Ansvarlig søker i Frogn

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Opprette ny boenhet

1448DRØBAK

jeg har en leilighet med hybel og vil dele dem var for seg selv slik at jeg kan selge en del, i praksis de er separert/ delt , men trenger å for det registrert det på papir. Jeg har tatt kontakt med kommunen så fikk jeg svar på at jeg må gjøre dette gjennom en arkitekt eller bygningsingeniør eller noe lignede. Jeg sender kommune sitt svar og tegning som kan hjelpe til. Godkjenning fra borettslag er på plass.

Ansvarlig søker bruksendring fra fritidsbolig til bolig - Frogn kommune

1455NORDRE FROGN

Ønsker tilbud om tjenester for ansvarlig søker for bruksendring fra fritidsbolig til boligformål i Frogn kommune, Hallangen. Adressen er Hallangsvingen, Nordre Frogn.

Ferdigstille hytte med ansvarsrett

1440DRØBAK

Ønsker kontakt med person/firma som kan ha ansvarsrett for hytte Drøbak Kontakt meg og du vil få mer info

seksjoneringssøknad

1445DRØBAK

Jeg trenger hjelp til seksjonering av enebolig i Drøbak.

Bruksendring fra fritidsbolig til helårsbolig

1449DRØBAK

Jeg skal bruksendret til helårsbolig. Det er renovert og skal oppfylle de krav som stilles i reguleringsplanen. Så sitter jeg på noen tegninger å gamle. Så trenger jeg ansvarlig søker for bruksendringen. og helst bruke eksisternde tegninger da huset/hytta altid har stått og det finnes tegninger. hva koster dette? jeg har oversikt over gebyrene i kommunen, jeg øsnker en fast pris på jobben.

Tegning og byggesøknad

1440DRØBAK

Vi skal bygge ca. 16kvadratmeter tilbygg og innglasse terrasse. Søker for bedrift som kan lage ny tegninger, og komplett byggesøknad med nabovarsel.