Leter du etter en ansvarlig søker i Gran?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Gran? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Leter du etter en ansvarlig søker i Gran?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Gran? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet ansvarlig søker i Gran

Ombygging av låve til kulturstudio

2750GRAN

Vi er en kulturforening som vil rehabilitere og oppusse en låve fra 50-tallet til en kulturarena som tilbyr kunstnerresidenser med studio, kjøkken og stua.

Raastadstykket AS

2770JAREN

Har en tomt reguleret til boligformål med småhusplan ca 18 tomter total areal på 19500m2. Vi har ønske om at bygge små 2 etasjers rekkehus hvor 1. etasje kan være hybel og andre etasje som hoved boligdel. Utnyttelses grad er på 35%. Vi ønsker en fast pris avtale, vi regner med at det er ca 1 måneds arkitekt jobb. Vi har geoteknisk undersøkelse-rapport og overvannsprosjektering på plass. Vi ønsker en ansvarlig søker som kan prosjektere boligene som vi ønsker, vi har bolig tegninger tilgjengelig hvilket krever en liten fin justering. Har disse også i deg filer. Det bliver samme boligtype på hele-prosjektet, dermed er kreativitet-behov ikke stor. Vennligst tag kontakt hvis dette haves interesse. Dere kan sende mail eller ringe til ut på mobil mvh Abdul

Renseanlegg, totalrenovering bad gammelt trehus m.m.

2760BRANDBU

Totalrenovere bad (ca. 8-10 kvm) 2 etg. inkl ny varmtvannstank og innstallering av kloakkanlegg (se under). Bygge nytt toalettrom (1. etg) Vurdere og evt. skifte vannrør Gjennomgang elektrisk anlegg og flytting av sikringsskap Flytte vannrør kjøkken Installere kloakk iht forskrifter (se under) og som ansvarlig søker. Kloakk må være dimensjonert til 1 hus + 1 hytte på samme tomt) Evt. - vurdere og utbedre strukturelle skader, fukt i konstruksjon og drenering av tomt (flomsikring) (hus + hytte) - Bygge ny terrasse (sveitserstil) Befaring mulig fra 2. juli. Ønsker spesifiserte anbud. Ang. kloakk: Kommunen har utslippskrav i lokalforskrift § 4 og anbefalt renseløsninger i prioriteringsrekkefølger - Slamavskilling med påfølgende infiltrasjon i grunnen - Slamavskilling og jordhauginginfiltrasjon - Våtmarksfilter - Minirenseanlegg I tillegg til de overnevnte rekkefølge aksepteres tett tank for svartvann som prioritert nr. 5 m/alarm for høy vannstand skal være montert hvis det er eksisterende boligbebyggelse. Det er eksisterende septiktank til gråvann på tomten. Viktig at løsning ikke gir støy eller lukt.

Sette opp byggesett anneks 13,76 kvm.

2750GRAN

Annekset er søknadspliktig, da det skal brukes til overnatting. Vi trenger hjelp til søknadsprosessen og må ha en som kan stå ansvarlig på søknaden til kommunene, samt sette opp og ferdigstille. Annekset som skal sette opp er fra Polhus. https://www.polhus.no/anneks-blido-p-1526 Vi ønsker i utgangspunktet at annekset skal stå på grunn jordskruer. Annekset skal ha strøm, men ikke vann eller kloakk. Oppstart så snart som mulig.

Ren tegne tegning av ferdig målsatt funkisbolig

2770JAREN

Vi har tegnet huset selv, men ønsker tilbud på alle tegninger vi trenger til kommunen. Og pris med og uten ansvarlig søker. Vi har alle målene på vegger og vinduer. Huset er på 288 kvm utvendig målt uten terrassen. Det er også en leilighet i kjelleren huset. Viser bilder av huset som ønskes tegnet.

Trenger en søker som kan tegne tilbygg på ca 42 kvadrat meter ,tilbygget trenger dispensasasjon Gnr 156/64 ,åpen for bud på den totale kostnad ,jeg st

2770JAREN

Trenger en søker som kan tegne tilbygg på ca 42 kvadrat meter ,tilbygget trenger dispensasasjon Gnr 156/64 ,åpen for bud på den totale kostnad ,jeg står som ansvarlig , mob