Ansvarlig søker - Vestby

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Ansvarlig søker i Vestby
ARCHI BYGG AS logo
ARCHI BYGG AS
Sigurd Hoels vei 10, 0655 Oslo
4.8(13)

Siste evaluering

Hjelp til byggesøknad

"Jeg vil takke Archi bygg for en fantastisk jobb de har gjort med vår søknad til kommunen. De kom som reddende engler etter en dårlig opplevelse inne på mittanbud. De har stor faglig kompetanse, er riktige på pris, og gjør en nøye og fantastisk jobb. Jeg slapp å stille spørsmål. De hadde svar på alt og jeg kunne lene meg tilbake. Søknaden til kommunen var i de beste hender. Om du vurderer noen andre, så ville jeg forsøkt Archi bygg først. Fantastisk team skal du lete lenge etter. Anbefales på det sterkeste!!"

T

Tina Foss

Vestby, okt. 2020

Les flere evalueringer om ARCHI BYGG AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Godkjenning Kjellerleilighet

1555SON

Trenger ansvarlig firma som kan Godkjenne Kjellerleiligheten i Moss på Ekholtveien. Send meg gjerne prisforslag og deres tilgjengelighet. Trenger å godkjenne leiligheten omgående.

Vi trenger ansvarlig søker tiltaksklasse 2.

1543VESTBY

Hei. Vi trenger en ansvarlig søker som kan stå for ett oppdrag i å søke Vestby kommune til godkjenning av sokkelleiligheten, som egen boenhet. Vi er interessert i: - å vite hvilke pris du/dere tar for dette oppdraget. Engangsbetaling eller flere? - god kommunikasjonsevne med oss og kommunen. - god oppfølging av vår sak. - god kundeservice. - handlingseffektiv og løsningsorientert. Litt info om leiligheten: Da vi kjøpte boligen var det allerede bygd sokkelleiligheten. Leiligheten er ca. 53m², egen inngang adskilt fra hoveddelen, strømmåler, varmvannsbereder, høyde ca. 2, 3m, store vinduer. Vi gleder å høre fra deg/dere slik at vi kan ta en kopp kaffe/te sammen. Med vennlig hilsen Kim N

Byggesøknad med dispensasjon

1543VESTBY

Trenger hjelp til og søke om å få bygge garasje som er høyere en reguleringsplanen tillater. Ønsker også Kvist på loftet hvis mulig.

Arkitekt/Ansvarlig søker ifbm byggsak

1542VESTBY

Jeg skal bygge vinterhage ut i fra 2. etg. på huset. Trenger arkitekt som står som ansvarlig søker for prosjektet.

Bygge ut enten 10 eller 20kvm

1555SON

Bor i et rekkehus på enden, tenkte å legge til 10-20kvm nede, og forlenge verandaen over. Jeg legger straks ut noen bilder. Jeg regner med dette er noe man må søke om på forhånd? Nærmeste nabo la til 10 kvm ca 15 år siden.

Ansvarlig søker til boligprosjekt GNR 37/BNR 37, Berg i Vestby kommune

1542VESTBY

Fritidseiendom med hytte (enebolig) i bolig-regulert område skal rehabiliteres og bruksendres til bolig. Det ble levert byggesøknad til PBL 2016, ukjent om denne søknad kan videreføres. Tegningsgrunnlag blir nå oppdatert og prosjektet betydelig forenklet. Prosjektleder og ansvarlige utførende er delvis etablert, dermed ligger dette an til en god byggesak. Velkommen til et hyggelig oppdrag!

Siste evalueringer
Tilbygg ca. 12 m2

Meget tilfreds med vores nye tilbygg. Det blev fuldstendig som vi havde forestillet os. Arbeidet blev utført rask og uden problemer for os. Kan kun anbefalde Sarpen Eiendomsutvikling jeg kommer til at bruke dem igjen hvis/når jeg skal havde lavet noget.

Juni 2014
K

Kristian om Sarpen Eiendomsutvikling

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud