Ansvarlig søker i Sarpsborg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Ansvarlig søker i Sarpsborg

Mikkelsen Graving AS

Sentral godkjent selskap i vekst Gode evualering og bredt lag med kunnskap for å kunne hjelpe deg med dine oppdrag

Mars 2022

Kabelgrøft til ny inntakskabel (ca. 3 m lang og 0,5 m dyp)

"Fikk veldig god hjelp med grøft for ny inntakskabel til bygård i Sarpsborg sentrum. Med flere involverte aktører var det gull å ha Mikkelsen Graving AS med på laget, som tok styringa og sørget for at søknad til kommunen, dokumentasjon til nettselskap..."Se mer
R
Robin
Sarpsborg
Mikkelsen Graving AS

FREDRIKSTAD ARKITEKTTJENESTER AS

April 2019

Søknad ansvarlig og små endringer på tegninger

"Bra jobba har gjort bra jobb."
A
Adel Al-khatib
Borgenhaugen
FREDRIKSTAD ARKITEKTTJENESTER AS

1 2 3 SIVILARKITEKTER AS

Mai 2015

Arkitekt søkes

"Ingenting og utsette på arbeidet eller samarbeidet. Helt klart erfaren arkitekt, som hører på hva kunden ønsker. Realistisk også. Gir gode tilbakemeldinger og holder seg til avtalt beløp og tidsramme."
T
Trine
Grålum
1 2 3 SIVILARKITEKTER AS
Siste registrerte jobber

bruksendring fra Anneks til boenhet

1718GREÅKER

Jeg har en Anneks som vi ønsker bruksendring til boenhet. Søknad er levert feil til kommune da vi(eier)er ansvarlig i saken.derfor kommer kommune med mange krav som jeg gidder ikke ordne alt selv og ønsker derfor søke en ansvarlig firma til å ordne videre til å ordne opp saken til meg.

Byggesøknad og tegninger

1715YVEN

Jeg er på utkikk etter et pålitelig og erfarent firma som kan hjelpe med et prosjekt som innebære fradeling av tomt, tegningsarbeid og byggesøknad av en tomannsbolig.

Tilbygg - tegne og søke

1727SARPSBORG

Ønsker å bygge ut kjøkkenet vårt, med eventuelt en gang og garasje, men trenger hjelp til tegninger og søknadsprosessen. Ønsker også ideer på fine løsninger

Søke om å rive en bod å bygge et anneks.

1747SKJEBERG

Vi har ikke tid til å sette oss inn i eller bruke nor tid på å søke så vi trenger hjelp til å sende inn søknad om det vi ønsker å gjøre på våres tomt.

Ansvarlig søker på bygg

1739BORGENHAUGEN

Dobbelgarasje men gjort om til hybel over i andre etasje men ønsker å beholde garasje under. Trenger hjelp med å se hva som må gjøres om for å få dette godkjent, trenger en ansvarlig søker og sikkert en plantegning på leiligheten. Send gjerne melding eller kom på befaring. Kan også ringe meg hvis jeg ikke er på jobb. Takk på forhånd! Svarer fort.

søke om bruksendring

1734HAFSLUNDSØY

søknad om tillegsdel til hoveddel.