Leter du etter en ansvarlig søker i Bodø?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Bodø? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Leter du etter en ansvarlig søker i Bodø?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Bodø? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet ansvarlig søker i Bodø

Ansvarlig søker og bygging av råbygg

8025BODØ

Søker etter en som kan være ansvarlig søker og bygge råbygget på mitt hytteprosjekt. Hytten befinner seg på soløyvannet hvor det ikke er nødvendig med disp. Den eksisterende hytten skal rives og helt ny hytte settes opp. Den er på 74kvm og er tegnet av arkitekter etter reguleringsplan. Skal også graves etter brønn og legges gråvannstank. trenger da søknad for: Riving av hytte, byggesøknad av hytte, graving etter grunnvann og søknad for gråvannstank. I tillegg trenger jeg snekker for å bygge råbygget av hytten. Snekkeren står selv ansvarlig for bestilling av nødvendig materiale. Adresse 49/6 Bodø 8025 BODØ

Søknad på hytte

8025BODØ

Søker etter en som kan være ansvarlig søker på mitt hytteprosjekt. Hytten befinner seg på soløyvannet hvor det ikke er nødvendig med disp. Den eksisterende hytten skal rives og helt ny hytte settes opp. Den er på 74kvm og er tegnet av arkitekter etter reguleringsplan. Skal også graves etter brønn og legges gråvannstank.

Byggesøknad/tegne fasadeendringer

8072BODØ

Behov for å utarbeide byggesøknad med tegninger på hus fra 1943 i Bodø. Pga husets alder finnes det ikke tegninger av huset, men det finnes tegning fra 1985 av tilbygget. Hva ønskes tegnet inn: Erstatte eternittplater på vegg med stående overlappende bord i tre Erstatte 4 stk små kjeller vindu med større vinduer samt lysgrav Erstatte skifertak med sorte takpanner i metall (etterligner takstein) Etablere egen inngang til sokkel Erstatte mindre vindu på kortside med vanlig vindu. Etablere balkongdør på baksiden mot hage.

Få godkjent allerede utført arbeid

8009BODØ

Vi har fått kledd igjen en svalgang og flyttet ytterdøren, slik at vi har fått en funksjonell yttergang. Arbeidet ble utført av profesjonelt snekkerfirma og det er gjort en god jobb. De har sørget for at bygget er satt opp trygt i forhold til grunn osv., slik at bæring, isolering og alt er tilstrekkelig. Jeg var i kontakt med kommunen per telefon for å avklare om tiltaket var søknadspliktig. Jeg fikk da feilaktig beskjed om at det ikke var det, siden den ytre utstrekningen på tilbygget er ikke endret. I forbindelse med en annen søknad, hvor vi redegjorde for hva som alt er gjort, viser det seg at vi må søke om innkledning av svalgangen med prosjekterende og utførende ansvarsrett, samt ha en ansvarlig søker. Boligen vår er tomannsbolig, og tilbygget ligger nærmere enn fire meter fra naboens eiendom. Så vi trenger samtykke fra nabo og den andre eieren av boligen. Innkledningen av svalgangen har ingen praktisk betydning for verken naboen eller eier av boligens førsteetasje. Men vi få få søkt korrekt for at tilbygget skal være lovlig. Så vi trenger noen som kan stå som ansvarlig søker, med ansvarsrett for prosjektering og utføring, slik at vi får tiltaket (etter-) godkjent.

Fjerning deler av bærevegg for å åpne kjøkken

8050TVERLANDET

Vi vill åpne opp mellom kjøkken og stue. Det er 3m bærevegg som skal byttes med en limtredragere. Så da trenger vi en ansvarlig søker og mulig utførende om vi ikke kan gjøre jobben selv.

Brukstillatelse av innredet loft

8011BODØ

Trenger en autorisert byggmester til å hjelpe meg med å få godkjent loft for utleie. Loftet er allerede innredet og klart for utleie, men trenger brukstillatelse fra kommunen.

Siste evalueringer
Fjerning deler av bærevegg for å åpne kjøkken

Gjorde en bra jobb. Om jeg kommer over flere søke jobber så kommer jeg til å ta kontakt med VSJ Arkitektur igjen.

Aug. 2022
L

Lasse om VSJ Arkitektur AS