Leter du etter en ansvarlig søker i Larvik?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Larvik? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Leter du etter en ansvarlig søker i Larvik?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Larvik? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet ansvarlig søker i Larvik

Ansvar søker

3274LARVIK

Søke om utgraving og godkjenning bo areal i kjeller og tegne og søke godkjenning av påbygg garasje.

Ansvarlig søker: Bruksendring av enebolig, utleiedel +

3257LARVIK

Prosjektbeskrivelse: Jeg søker etter en ansvarlig søker som kan bistå med søknadsprosessen for oppussing og ombygging av min enebolig i Mellom Bøkeligate 12, Larvik. Formålet med prosjektet er å gjøre om kjelleretasjen til en hybel for utleie, inkludert et nytt bad. I tillegg ønsker jeg å modernisere og gjøre overflateoppussing av alle etasjer samt å bygge et ekstra soverom i første etasje. Det vil også bli revet og bygget større bad i første og andre etasje, med samme plassering som eksisterende bad. Videre ønsker jeg å sette inn en balkongdør på hovedsoverommet i første etasje og lage en platting over garasjen som grenser til naboen. Jeg er usikker på om det er nødvendig med søknad om fasadeendring for verandadøren, samt om det kreves søknad for å legge platting over garasjen. Eiendomsinformasjon: Eneboligen ligger i Mellom Bøkeligate 12, Larvik, med et totalt bruksareal på 217 kvm og et primærrom på 186 kvm. Eiendommen består av tre etasjer med takhøyder fra 2.40m til 2.50m. Alle etasjer og rom har godkjente rømningsvinduer, og kjelleretasjen har en egen inngangsdør. I dag er det to leiligheter i første og andre etasje, mens kjelleretasjen skal omgjøres til en hybel for utleie. Boligen har eldre standard og behov for oppgraderinger, men er velholdt. Opprinnelig byggeår er fra 1902, og det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse fra denne perioden. Det er utført moderniseringer og påkostninger i senere år, inkludert utskifting av vann- og avløpsledninger, nye vinduer, delvis nytt undertak, takstein, beslag/takrenner, automatsikringer, og en ny varmtvannstank. Arbeidsomfang og spesifikasjoner: Ombygging av kjelleretasjen til hybel for utleie, inkludert et nytt bad. Modernisering og overflateoppussing av alle etasjer. Bygging av et ekstra soverom i første etasje. Revurdering og ombygging av badene i første og andre etasje, med samme plassering som eksisterende bad. Innsetting av balkongdør på hovedsoverommet i første etasje og bygging av en platting over garasjen. Mulig søknad om fasadeendring for verandadøren og søknad for å legge platting over garasjen. Jeg ser frem til å motta tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter som kan bistå som ansvarlig søker for dette prosjektet. Hvis det er behov for ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt. Jeg har allerede tømrer, rørlegger og elektriker klare til prosjektet. Jeg har også gamle og nye plantegninger Lenke til boligen: https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=299841950

Plantegning

3270LARVIK

Jeg har et tak som jeg ønsker å skifte/fikse pga lekkasje. Mitt hus er laget av murvegger og typisk skrått tak med takstein, jeg tenkte at jeg kanskje kan omgjøre taket til mindre skrått ved å bygge det på nytt og samtidig få veggene litt høyere. Fikk vite at jeg må søke om det også jeg må ha plantegning. Jeg har fått tak 3 stk plantegninger fra kommunen sin arkiv, men usikker på om det er nok eller at jeg må tegne ny plantegning for å søke på høyere vegger og mindre skrått tak. Noen som kan tilby gratis befaring? Evt komme på besøk , sjekke huset, sjekke plantegningen og rådgive meg hva er det som må gjøres? Evt kostnad på ny plantegning hvis det er et behov?

Ombygging av garasje

3258LARVIK

Vi ønsker å få tegnet, søkt på og bygget om en eksisterende garasje til en liten enebolig .

Søke for å opprette ny boenhet i sokkelleilighet

3292STAVERN

I ett hus som er 3 etasjer høy så ønsker vi å leie ut sokkelleiligheten, da må den godkjennes som utleiedel. Sokkeleiligheten er helt adskilt fra resten av huset, oppussing er i igangsatt. Huset har byggår 1994.

Søknad om å sette inn nytt vindu i kjeller

3264LARVIK

Hei vi trenger hjelp til å sende en søknad til kommunen om å sette inn nye større vinduer i kjelleren. Vi vil gjøre om kjelleren fra oppholdsrom til soverom . Dette er på 2 rom. Bygget er fra 1800 tallet. Vi må dermed skjære ut til større vinduer og sette inn nye vinduer for å få godkjent rømningsvei.

Siste evalueringer
Fasadetegninger cad 1:100

Meget godt fornøyd, trengte fasadetegninger på allerede godkjent prosjekt, da det bare eksisterte skisser. Kommune ble meget fornøyd med nye målgitte fasader.!!

Mai 2014
A

Arnt R om RamiArk