Leter du etter en ansvarlig søker på Ås?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker på Ås? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Leter du etter en ansvarlig søker på Ås?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker på Ås? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet ansvarlig søker på Ås

Ansvarlig søker til oppussingsprosjekt

1435ÅS

Jeg har et pågående oppussingsprosjekt i Ås kommune. Det er en helrenovering av en bolig med 2 leiligheter til utleie. Fra før av hadde jeg en arkitekt som ansvarlig søker. Byggesøknaden ble godkjent om våren og prosjektet skal være ferdig i desember. Men arkitekten og dem sin brannkonsulent hadde levert en feilaktig branntegning med byggesøknaden. Deretter ville den bare gå for den absolutt dyreste måten å fikse brannskillen på, som ville pådratt meg store og kostbare endringer. Nå har jeg selv fått meg en dyktigere brannkonsulent og det ordnet seg fint med brannskillen. Det som gjenstår er å finne en ny ansvarlig søker for å få ferdigattest og brukstillatelse.

Trenger ansvarligsøker, skal bygge støygjerde

1435ÅS

Hei, Jeg trenger hjelp til å søke til kommunen da jeg skal bygge gjerde mot fylkesvei, fra hva jeg kan se kan jeg ikke gjøre dette som privatperson. Jeg ønsker å utføre som mye som overhoved selv ved selve byggningen av gjerde men trenger at noen søker til kommunen (mye mulig vegvesen og fylkeskommune også) samt en tegning av gjerde.

Søke bruksendring kommune BRA til P-ROM kjeller

1407VINTERBRO

Vi kjøper og selger boliger og har også flere prosjekter/boliger. Kjelleren i enebolig i lørenskog er gjort om til p-rom (tidligere bra). Trenger assistanse til søke/endre dette hos kommune. Ser vi strengt tatt kan søke selv, men ønsker assistanse fra noen med slik erfaring. Det er ikke utvidet utover allerede godkjente BRA. Søker fastpris på oppdraget og tilbyr hyggelig "handel" i retur. Mvh kjetil.

Ansvarlig foretak for godkjenning stablesteinsmur

1407VINTERBRO

Ansvarlig foretak som gjør dispensasjons søknadsprosess ovenfor kommunen på oppført stablesteinsmur på eiendomsgrense.

Søker ansvarlig søker til tilbygg og påbygg på enebolig

1407VINTERBRO

Jeg skal bygge på en etg og i tillegg bygge et tilbygg på siden av huset. Jeg trenger en ansvarlig søker på prosjektet. Jeg har allerede undersøkt at alt som skal gjøres er innenfor planbestemmelsene. Håper på et godt pristilbud. Mvh Jorunn Gloslie

Påbygg av enebolig med oppløft/takløft

1407VINTERBRO

Vi har en enebolig på Vinterbro som vi ønsker å se på muligheten til å bygge ut, samt gjøre takløft/oppløft av tak slik at 2. etg får høyere under tak og bedre plass. Vi er usikre på eksakt rominndeling, samt hva/hvordan vi skal løse dette, så vi ønsker en befaring, hvor resultatet blir forslag til løsning med estimat av kostnad for gjennomføring. Vi ser for oss totalt 50-70 kvm ekstra påbygg (totalt 1. og 2. etg - så 25-35kvm utvidelse av grunnflate). Vi ønsker en "byggherre" som kan stå ansvarlig for prosess, men som sagt i første omgang ønsker vi forslag + estimat på kostnader. Vi ønsker en løsning som er optimalisert ift vårt behov, men også opp mot verdi på bolig, så gode kostnadseffektive og verdifulle løsninger vil veie tungt. Prosjekt vil være søknadspoliktig til kommune, så ønsker også at dette skal være del av prosess som settes. ut ihht denne forespørselen. Vi vil invitere de som har meget gode referanser og god erfaring fra tilsvarende oppdrag. Ser frem til dialog.

Siste evalueringer
Ansvarlig søker og uavhengig kontroll

Raske og effektive. God kompetanse. Anbefales

Mars 2018
T

Tom Kenneth om PLANSAK AS

Vinterbro
Tilbygg til enebolig

Rask levering til avtalt pris.

Jan. 2016
B

Bjørn om AAMODT BYGGKONSULT AS

Ås
Byggetegninger til garasje

Raskt og i henhold til avtale. Veldig fornøyd

Mars 2014
A

Alex om RamiArk

Vinterbro