Ansvarlig søker - Lørenskog

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Ansvarlig søker i Lørenskog
KANDROUCH BYGGETEKNIKK logo
KANDROUCH BYGGETEKNIKK
Harry Olsens vei 10, 1461 LØRENSKOG
4.8(9)

Siste evaluering

Tegning og ansvarlig søker til støttemur

"Soliman var en ansvarlig søker for å bygge vår støttemur og vi er kjempefornøyde med hans jobb. Tegning av muren og forberedelse av søknaden var 100% ifølge av planen. Soliman er profesjonelt, bruker masse tid på oppfølging av entreprenøren og vi føler at han sikrer at jobben skal utføres bra. Kan virkelig anbefale!"

K

Krzysztof

FJELLHAMAR, okt. 2023

Les flere evalueringer om KANDROUCH BYGGETEKNIKK

PROSJEKTKONTROLL SØR AS logo
PROSJEKTKONTROLL SØR AS
Elvevegen 21, 4480 Kvinesdal
4.7(52)

Siste evaluering

Utforme byggesøknad

"Prosjektkontroll Sør AS har imponert meg i alle faser av prosjektet. (Byggesøknad mot en vanskelig kommune.) Kan anbefales på det varmeste!"

P

Per Åge

Finstadjordet, nov. 2022

Les flere evalueringer om PROSJEKTKONTROLL SØR AS

APLAN ANDERSEN logo
APLAN ANDERSEN
Haugomgata 10, 1811 Askim
3.8(13)

Siste evaluering

Arkitekt

"Jobben som Aplan fikk, vi er fornøyd at vi har det fått det godkjent fra kommune. Det tok seg litt tid men det er kommunen som også spiller litt rolle her. Ellers Bra jobba, var litt problem med kommunikasjon underveis ellers det gikk bra."

U

Usman

Løken, jan. 2021

Les flere evalueringer om APLAN ANDERSEN

NORGES ARKITEKTUR AS logo
NORGES ARKITEKTUR AS
HOLTEGATA 47, 0355 Oslo
5.0(6)

Siste evaluering

Trenger arkitekt til tilbygg og påbygg.

"Vi brukte firmaet til å utføre arkitektur/ tegne og være ansvarlig søker i vårt byggeprosjekt. Vi har samarbeidet med en arkitekt som sa mye tull for å få oppdraget og forsvant etter å tegnet tegning som ikke kunne brukes i prosjektet. Da dette firmaet overtok var de veldig raske til å tegne riktig opp, og kom med gode løsninger. De var greie i pris, veldig åpne til å lytte etter vår ønske, ryddig, effektiv og pålitelig i å holde frister. Kvaliteter på arbeidet var vi svært fornøgd med. Alt i alt vil vi si at vi var veldig fornøgde med dette firmaet. Og anbefaler de på det sterkeste til andre som trenger en rask, grei og erfaren arkitekt og ansvarlig søker."

G

Gobika

Kurland, des. 2020

Les flere evalueringer om NORGES ARKITEKTUR AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Mindre byggesøknad

1472FJELLHAMAR

Ønsker å sette bort søkeprosessen for fasadeendring. Det skal søkes til lørenskog kommune. Endringene som skal gjøres er: 1: Bytte/endre vinduer. 2: eksisterende veranda (søkt om i 1981) er satt opp under 4m fra nabogrensen. Den skal omgjøres til tak, og må ha dispensasjon fra nabogrense. 3: Det skal settes opp en mindre bod ca. 10 m2 som blir et tilbygg. Trenger dispensasjon grunnet 2,3 m fra vei. 4: Det skal fjernes 3 bærevegger og erstattes med 1 stk limtre og 2 stk H bjelker. Prosjektet blir tegnet av en teknisk tegner, med fasade, situasjonskart og innvendig tegning for bæreveggene som endres. Arbeidet skal søkes som ansvarsretter. Utføres selv, medhjelper er tømrer. Ønsker pristilbud på å sette bort søknaden til kommune.

Erklære ansvarsrett for utbygging

1473LØRENSKOG

Hei. Vi er en familie på 5 som akkurat har bygget ut kjelleren vår ved hjelp av en entreprenør som har gjort en bra jobb men har svindlet oss og stukket av fra jobben. Vi står derfor igjen med en kjeller som er ferdig og brukbar, med en bruksendringssøknad som er godkjent men ikke sendt inn ansvarerklæring til kommunen da vi var naive nok til å tro på entreprenør.. hva vil det koste å se over og eventuelt erklære ansvarsrett på søknaden vår til kommunen? Vi har ikke gjort noe med bæring eller annet som endrer konstruksjonsbelastningen på bygget. Håper på noen svar da vi står veldig i saksa med denne søknaden. Mvh Desperat familie.

Ombygginger innvendig.

1464FJELLHAMAR

Brukt en god del tid og ressurser for å få en Rammetillatelse - Bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel i kjeller fra Lørenskog kommune. Nå som den er godkjent, trenger jeg håndverker med sentral godkjenning for ansvarsrett. Det er snakk om flytte varmtvannstanken til der liten kjøkken befinner seg og åpne opp golvet fra 1 etasje til kjelleren, ved å sette opp spiraltrapp ned der teknisk rom befinner seg sammen med varmvannsbereder. Sette opp ei vegg, for å opprette en soverom kjelleren. Arkitekten har tegnet tegningene som trengst, for å utfylle resten så må jeg finne håndverker som kan utføre oppgavene, kvalifiserte rørleggere, elektrikere og fagfolk med våtromsgodkjenning. Har fått ei frist til 26.02.2024 for å få ferdigattest sammen med IG, ellers kan det hende at det mer kostnad i henhold til prosjektet. Trenger rørlegger godkjenne 2 eldre bad, i tillegg fjerne 2 kjøkken, sette opp 2 bod i garasjen. Snarest mulig finne håndverker med ansvarsrett, samarbeid med rørlegger og elektriker. Hilsen Cuong Pham Dang

overvannshåndtering mot plan og Bygg i en allerede innsendt søknad på utvidelse av terrasse

1474LØRENSKOG

Vi har en søknad inne hos Plan og Bygg, med har behov for tilleggdokumentasjon på overvann. Dette er det Plan og Bygg skriver: 1. Kort beskrivelse av hvordan overvannet skal håndteres 2. Utomhusplan som viser åpen og lokal overvannshåndtering • All overvannshåndtering skal komme tydelig frem. Punkthøyder, koter, avrenningsmønster, snølagringsplass etc. må tegnes inn. 3. Erklæring om ansvarsrett for prosjektering av naturbasert (åpen) håndtering av overvann minst tiltaksklasse 1

Tegning og ansvarlig søker til støttemur

1464FJELLHAMAR

Bak huset vårt ligger en bratt skråning med løse stein som blir erodert av vann. Skråningen er høy og ligger nær grensa til tomten. Vi vil gjerne sikre den og vi tenkte på en støttemur (men vi er åpne for andre ideer). Muren skulle være ca. 2-2,4 m høy og 10 m lang og skulle ligge ca. 2 m unna tomtegrensen og derfor trenger vi en ansvarlig søker som skulle forberede tegninger og søknaden til kommunen og enten bygge den eller hjelpe oss med å finne en entreprenør for å utføre prosjektet.

Ansvarlig foretak

1472FJELLHAMAR

Ansvarlig foretak Det er bygget et tilbygg på ca 14 kvm i et vertikalt tomannsbolig i 2016. I senere år kommet opp et byggesak i Lørenskog kommune om dette og det er send inn et byggesøknad. I denne sammenheng kommet krav om et ansvarlig foretak. Siden selve huset er del i et tomannsbolig kan jeg ikke selv være selvbygger ansvarlig. Av den grunn trenger jeg en fagperson eller firma for å være ansvarlig prosjekterende og utførende foretak for tilbygget.

Siste evalueringer
Ansvarlig søker + tegne tilbygg

Magnus er meget ryddig i kommunikasjon og pålitelig opp mot tilbud. Ikke Moe problem med å anbefale benytte Studio Naess!

Okt. 2020
O

Ole Kristian om STUDIO NAESS MAGNUS NÆSS KARLSEN

Finstadjordet
Utvidelse av terrasse

God oppfølging fra vi tok kontakt til terrassen ble ferdigstilt. Svært konkurransedyktig på pris, og leverer av god kvalitet. Etter at terrassen ble ferdigstilt og vi hadde betalt var oppfølgingen dårligere enn tidligere da vi påpekte enkelte ting som vi ønsket utbedret, det anbefales derfor å få alt 100% på plass før oppgjør.

Mai 2017
J

Jon om TREKONSTRUKSJON AS

FJELLHAMAR
Tegning av garasje

Veldig fornøyd med hjelpen jeg fikk.

Aug. 2015
V

Vegar om PROSJEKTKONTROLL SØR AS

Fjellhamar
Tilbygg enebolig

Tilbygg enebolig med nytt el anlegg/drenering/nye våtrom og innredning osv. Det ble også flisearbeid/sparkling/maling Osv. Godt utført arbeid men venter på sluttkontroll.

Mars 2015
A

Ali om SINERGY SOLUTIONS AS

Oppføring av dobbel garasje 42 kvm i Lørenskog

Tok seg av søknader iforb. med oppføring av garasje. Ryddig og rask behandling. Kan anbefales.

Feb. 2015
R

Rune om BRANNSIKKERHET GUNNHILD H LEERE

Lørenskog

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud