Leter du etter en ansvarlig søker i Halden?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Halden? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Leter du etter en ansvarlig søker i Halden?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Halden? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet ansvarlig søker i Halden

Planering og ny vei på eiendom

1765HALDEN

Jeg ønsker tilbud på ny vei og parkeringsplass på min eiendom i Nord Odal, Bergsætervegen . Det er en svakt skrånende gresslagt åkerlapp som må planeres og pukkes til bruk som kjøreveg og parkering. En grunnkart tegning med en skisse kan sendes på forespørsel. Mvh Sverre

Ferdigattest

1784HALDEN

Hei, Jeg søker hjelp til å søke om ferdigattest hos kommunen for kjellerleiligheten. Jeg overtok en bolig i Halden den 1. november 2023, der kjellerleiligheten var 75% ferdig. Resten av arbeidet ble fullført av rørlegger, snekker og elektriker. Nå er leiligheten helt ferdig, og jeg trenger hjelp til å sende inn søknaden om ferdigattest til Halden kommune. Kan dere gi meg et pristilbud, og hvor lang tid tar det vanligvis å behandle papirene? Er det mulig å sende inn en midlertidig brukstillatelse samtidig med ferdigattesten? Takk.

Tilbygg ca 40 kvm

1765HALDEN

Har et inngangsparti på ca. 10-12 kvm. Ønsker å utvide dette inngangspartiet til totalt 40 kvm. Over 1 etasje. Ønsker i samme prosess å omgjøre/legge nytt tak på hele huset. (Ca. 110 kvm Ønsker anbud på hele jobben, med søknad ang tillatelse og fra start - slutt produkt. Nye tilbygget vil da inneholde et sov ( ca 12 kvm), gang (ca16 kvm) og bad (ca.12kvm). Varmekabler i 3 av 3 rom. Må nok sprenge en liten knaus (ca 1mx2m) for å få laget plass til ny grunnmur.

To byggesøknader med dispensasjon fra LNF

1764HALDEN

Jeg har to festetomter (0101-136/11/2 og 0101-136/25) ved Bunessjøen i Halden kommune. Jeg ønsker å bebygge tomtene med to rimelige hytter for salg. Byggetillatelsene løp ut i 2015. Området er uregulert og utenfor 100-metersbeltet fra tjernet. Jeg må søke om nye byggetillatelser, og samtidig dispensasjon fra formål LNF (rent LNF). Jeg har funnet noen nye laftehytter fra Baltikum, men da kvaliteten ser ut til å være lavere enn prisen, vurderer jeg å i stedet flytte to gamle tømmerhus til disse to tomtene. De gamle tømmerhusene har større bruksareal og høyde enn i de utløpte byggetillatelsene. De utløpte byggetillatelsene legger kanskje føringer på hva jeg kan få godkjent i dag. De tillot 46 BRA/68 BYA. Kommunen har retningslinjer for hytter i LNF-B, og slike skal visst være bare 50 kvm. Jeg ønsker tilbud på innsending av fullstendig søknad med argumentasjon for stort areal og byggehøyde. Hyttene bør vel ha innlagt vann og minirenseanlegg.

Energirådgivning

1777HALDEN

Har et hus fra 1948 som vi ønsker å etterisolere og bytte utvendig kledning på. Ønsker i den forbindelse å få energirådgivning i forhold til valg av nye energiløsninger som feks varmegjenvinning anlegg etc, samtidig med renoveringen. Ønsker pris på befaring og dokumentasjon på befaringen og tiltaksplan, slik at det kan søkes om tilskudd fra Enova, både for rådgivningen og tiltak som er optimale. Kun godkjent rådgiver vil bli kontaktet. Dokumentasjon på dette er ønskelig.

søke om forandring på fasade å sette inn balkongdør

1788HALDEN

søke om byggetillatelse fasade endring å sette inn bakongdør.er vindu der i dag.