Leter du etter en ansvarlig søker i Grimstad?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Grimstad? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Leter du etter en ansvarlig søker i Grimstad?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Grimstad? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet ansvarlig søker i Grimstad

Søknad - enkelt prefabrikert svømmebasseng

4870FEVIK

Hei! Trenger tilgang på en ansvarlig søker for en enkel søknad til Grimstad kommune for oppsett av enkelt prefabrikert stålplatebasseng, levegg og platting.

Søknad om bruksendring

4885GRIMSTAD

Jeg skal starte klinikk i uthuset og må derfor søke om bruksendring i henhold til plan- og bygningsloven paragraf 20-1 bokstav d. Lokalet må også godkjennes av Arbeidstilsynet. Selve lokalet er klart til bruk og godkjent av kommuneoverlege/avdeling for miljørettet helsevern. Jeg skal ikke bygge eller endre noe. Trenger kun hjelp til selve søknaden om bruksendring.

Trenger Ansvarlig søker

4877GRIMSTAD

Jeg holder på planlegge et bakkemontert solcelleanlegg på 45 paneler. Nabovarsler er godkjente, Landbruksnemnda har ingen innvendinger. Så gjenstår det bare at teknisk etat i Grimstad Kommune vil godkjenne anlegget. Men FØR de kan godkjenne det må de ha en Ansvarlig søker for anlegget. Ansvarlig søker må sende inn ansvarserklæring og en gjennomføringsplan. Litt om anlegget. Dette blir en svært enkel konstruksjon bestående hovedsaklig av 2 rader med 48x96 imprignert trevirke. Dette Blir liggende i enden av jordet mitt. Elektriker som skal ta seg av montering av paneler og alt det elektriske er Østerhus Elektro. Da dette er en svært enkel konstruksjon så har jeg tenkt å montere selve riggen selv. For bilder av prosjekter (plantegning, bilder av Test-riggen jeg har satt opp ++) : https://photos.app.goo.gl/9Ro3WrHoiUsopGEt5 Litt om anlegget og riggen: Anlegget er på 45 stk paneler som består av 15 stk i serie x 3 (se plantegning luftfoto). Altså 16 meter x 3 = totalt 48 meter bortover. Anlegget skal monteres i enden av et jorde oppover langs en jordvoll (Se plantegning Profilbildet). Anlegget er forankret i 70cm høye 60kg tunge betongfundament som er gravd ned i jordvollen. Det er 92 stk av disse totalt. Fra Betongfundamentet er det montert opp vertikalt 48x96 impregnert trevirke (opp til horisontal 48x96 trevirke) .Disse vertikale 48X96 er festet i 2 X 120mm bolter i fundamentene. Oppå de vertikale 48x96 er det lagt Horisontale 48x96 er i 4 meters lengder, og blir skjøtet på annenhver forankring bortover (hver 4 meter med hullplate/beslag på begge sider av skjøt). Over langsgående horisontale 48x96 ligger det 6 meter lengder av aluminium rør for å forsterke vertikalt press ytterligere. På alurøret er det montert fester i spesial-plast (UV og værbestandig plast med ABS styrke). På toppen er det plassert rustfrie hullplater med rustfrie 25 cm skruer som går ned gjennom feste under, alu-rør og 48x96 (som forankrer panelet fast). På Festene under solcellepanelene, og på hullplatene over panelene det i tillegg limt med 2mm EPDM gummi for ytterligere feste. Bakerste rad blir forsterket med kryss 48x48 trevirke for å sikre horisontal sideveis belastning på solcelle riggen. Se vedlagte bilder (Link nederst) for eksisterende test-rigg jeg har laget (riggen blir lik, bortsett fra at på test-riggen er forreste rad 30kg betong fundament i stedet for 60, og disse er ikke gravd ned slik som det er planlagt). https://photos.app.goo.gl/9Ro3WrHoiUsopGEt5

Søknad, utforming og bygge garasje.

4870FEVIK

Vi ønsker forslag til enkel garasje med bod i bakkant/inkludert i garasjen. Vi har et helt nytt funkishus, så garasjen må ha lik look. Vi ønsker at den som bygger garasjen tar ansvar for hele bygget. Vi trenger også hjelp til søknad, så vedkommende må ha greie på søknadsprosessen og sette seg inn i reguleringsplanen. Forslag til løsning med pris, samt utførende. Kun aktuelt med godkjente håndverkere

Garasje 50-70 m2 + Forstøtningsmur snitthøyde ca 1,5m

4886GRIMSTAD

Tomten har opparbeidet et område hvor det skal settes opp en garasje som er ca 7 meter bred og 8 meter lang. Garasjen skal bygges med dobbel garasjeport m/ høy høyde (ca. 2,2-2,3 meter lysåpning). I garasjens andre etasje ønskes det full høyde til møne, basert på en takvinkel på 38 grader. Utførende er ansvarlig for at krav til brannsikring overholdes, mulig husets yttervegger er nok? (huset er fra 2009) Arbeidet omfatter også såle og ringmur. Forstøtningsmur: Rundt tomten skal det etableres en forstøtningsmur. Total lengde ca 35 meter, med ulik høyde fra 0,6 meter til ca 2,5 meter på det høyeste (kun et kort hjørne). Har sett på muligheten for Mini Exclusive stein, men er åpen for forslag fra utførende. Utførende vil være ansvarlig for å søke kommune for bygging og dispensasjoner. Huseier har vært i kontakt med kommunen angående planene. Ønsker om mulig å få dette som en pakke. Utførende må kunne vise til tidligere garasjeprosjekt i tilsvarende størrelse.

Oppføring av ny garasje

4870FEVIK

Ønsker anbud på oppføring av ny garasje samt rehabelitering av oppkjørsel. 7x7 meter delvis nedsenket i terrenget, ferdig isolert plate, vegger i isoblokk-evt bygges selv av byggherre. Elementer til tak beregnet til parkering av en til to personbiler. Membran til tak. Ønsket innkjøringshøyde 2,10 m ønsket bredde på port 5,0m, med sidedør i tillegg. Sprengningsarbeide må påberegnes. Ønsker anbud inklusive omkostninger til søknader og materialer.

Siste evalueringer
Søknad om bruksendring

Lasse har hjulpet meg med søknad om bruksendring. Han har gjort en nøye og grundig jobb. Kan anbefales på det varmeste.

Nov. 2023
A

Anne-Kristin om IMELAND BYGG