Ansvarlig søker - Råde

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

byggsøknad

1640RÅDE

Ønsker bistand til å søke kommunen om tilbygg Nabovarsel ferdig underskrevet foreligger. Det samme gjør enkel tegning av tilbygget.

Ansvarlig søker prosjekterende/utførende. Mindre hytteprosjekt.

1642SALTNES

Jeg vurderer å bygge en fritidsbolig på under 70m2 i Saltnes på egen tomt, med utgangspunkt i en eksisterende modulleilighet på 70m2 fra Moelven (TEK07). Arbeidet vil bestå av å bygge et nytt tak, og åpne opp deler av himlingen ut mot en takterrasse. (se vedlegg) Frakt, plassering og grunnarbeider er planlagt og vil være mitt ansvar. Utvendig/innvendig VA, og El, har jeg også kontroll på, og bygget få ikke noe energikrav. Tegninger er under produksjon. Anslår arbeidet til 150 – 300 000 ink. mva. avhengig av løsning. Jeg ønsker også at byggefirmaet er ansvarlig søker for boligen og prosjekterende/utførende for byggkonstruksjonen. Søknaden bør gjøres komgående. Frakt og plassering kan gjøres uten deres deltakelse. Modulene er tette, så arbeidet kan skje i løpet av høsten. Ønsker en rask tilbakemelding på om dette er interessant.

Bygge på.

1640RÅDE

Trenger hovedentreprenør som tegner og søker kommunen. Og kan bygge planene som jeg funderer på.

Søking og legging av VA

1640RÅDE

Vi søker firma som kan søke om etablering av VA anlegg inn på industritomt. Det er snakk om et bygg på 1500m2 VA skal tilrettelegges for. Firmaet skal også legge VA fra kommunalt anlegg og inn på eiendommen til koblingspunkt i kum. Ønsker fastpris på hele jobben.

bygg ansvar sak

1640RÅDE

jeg har en enebolig med 2 etasjer og skal søke for godkjenning for første etasje i første etasje .ser utt bra dører og vegger og altt nytt tening av helle huse og standart men fra kommune er krav jeg må søke for godkjenning . komme på befaring og rimelig Price. takk

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud