Leter du etter en ansvarlig søker i Moss?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Moss? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Leter du etter en ansvarlig søker i Moss?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Moss? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet ansvarlig søker i Moss

Byggsøknad for fasadeendring

1597MOSS

Jeg skal etterisolere 100mm, endre kledning og vinduer på en enebolig fra 1973. Taket på huset er flatt, så jeg skal også fjerne en kasse som går rundt huset. Dette krever søknad til kommunen da det endrer husets karakter og utrykk. Jeg legger ved noen bilder av huset og noen tegninger brukt som eksempel.

Åpne etasjeskiller mellom 1. etg og kjeller etg for å sette et trapp mellom etasjer

1533MOSS

Ser etter en snekker/ tømrer som kan lage/ åpne etasjeskiller. Det som skal gjøres er å sende en søknad til Moss kommunen og står som ansvarlig og utføre jobben. Selve trapp skal jeg utføre selv. All Plan, snitt og som helst tegninger kan jeg ordne selv. Etasjeskiller av treverk. Åpning vil være 2x1 meter.

Uforpliktende tilbud fra foretak på kostnader for omsøking

1599MOSS

Hei, Vi er i en løpende forsikringssak og ønsker å få et uforpliktende tilbud omsøkning av 2. etasje. Dette befatter 2 rom som ønskes bruksendret til soverom. Det er 2 meter klaring på begge rom, med skråtak på nord og sørside. Ønsker befaring. Mvh Alexandre

Tegning og byggesøknad

1533MOSS

Jeg vil søkke tilbygg og utvide huset mitt. Derfor trenger hjelp av en arkitekt og ansvarlig søker som kan sette i gang prosjektet.

Honningsvåg - Riving av låve / uthus

1530MOSS

Riving med søknad for en låve / uthus i Studenetervika 10 km sør for Honningsvåg. Bygget består av treverk med delvis papptak, mesteparten av pappen er nå blåst bort.

Bygge garasje med loft inntil hus

1535MOSS

Vi ønsker å rive garasjen og bygge en ny som skal kobles med huset. I tillegg ønsker vi ett loft på garasjen som skal benyttes til oppholdsrom med Inngang/oppgang fra nåværende gang i huset. Dette prosjektet må tegnes og det vil kreve søknad til kommunen, så dette ønsker vi også hjelp til.

Siste evalueringer
Ønsker å bygge ut

SANDBERG og Co tok seg av hele prosessen med tilbygg; fra byggsøknad til ferdig bygg med nytt bad og kjøkken, samt oppussing av original del av huset. De var ryddige igjennom hele prosessen, løsningsorienterte og fleksible. Anbefales på det varmeste!

Des. 2015
K

Kaja om SANDBERG & CO AS

Moss
Bygge garasje med taktertasse.

VEGA var grundige og interesserte i å gjøre en så god jobb som mulig fra befaring til ferdigstillelse. Thomas kom med gode ideer og praktiske løsninger underveis som hevet resultatet. Årsaken til forsinkelsen var søknadsprosessen med kommunen. Anbefales.

Jan. 2015
S

Stian om VEGA TOTALENTREPRENØR AS

Moss