Leter du etter en ansvarlig søker i Kristiansund?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Kristiansund? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Leter du etter en ansvarlig søker i Kristiansund?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Kristiansund? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet ansvarlig søker i Kristiansund

Tilbygg 2 etg (ca 20kvm)

6508KRISTIANSUND N

20kvm tilbygg i 2 etg. Søknad er klargjort til tilbygg på 20kvm på eksisterende bolig. Jobben krever ansvarlig søker som kan gjennomføre oppdraget. Innhold i tilbygg er et rom med stue og et rom som skal være soverom.

Søknad til kommune fra boder i kjeller til hybelleilighet

6510KRISTIANSUND N

Jeg har tidligere sendt inn en søknad til Kristiansund kommune for å gjøre om kjelleren min til en godkjent hybelleilighet, samt ønske om å bygge et lite tilbygg som blir brukt som inngangsparti. Skrev også i søknaden at jeg ønsket å ha en egen parkeringsplass som da er tilknyttet til hybelleiligheten. Byggesak påpeker flere forhold som krever nærmere avklaring og eventuelt suplering av søknad for bla: Størrelse på bebygd areal, dispensasjon fra arealformål , Ansvar brannprosjektering, avkjøringstillatelse, nabosamtykke, Brannsikkerhetsstrategi. Jeg trenger hjelp i fra noen som kan hjelpe meg med denne søknaden og få dette i havn. Mer info kan fås på privat melding hvis dette kan være noe for deg :)

Undersøke byggetillatelse for tomter

6525FREI

På vegne av min svigermor ønsker jeg å undersøke mulighetene for å bygge en eller flere boliger til henne og datteren, samt evt selge resterende tomter. Utfordringen er at dette er et område vi ikke har noe erfaring på. For en god del år tilbake søkte hun om byggetillatelse hos kommunen (eller utskillelse) for fire tomter, men etter fem år så forsvant søknaden i systemet og hun måtte begynne på nytt igjen. Siden har ikke saken blitt rørt. Kort oppsummert: 1. Hun har en muntlig (og fhpt skriftlig) avtale om utskillelse av fire tomter i et eksisterende boligområde på Frei. 2. Hun vil finne ut om det er mulig å få skilt ut og få byggetillatelse til opptil fire tomter. 3. Hun trenger hjelp til å se om det finnes en løsning der hun kan gjennom salg av overskuddstomter e.l. finansiere en bolig til seg selv og datteren. Dere som ser dette anbudet kan forhåpentligvis si noe om mulighetsrommet. Her er alle forslag aktuelle. Om hun kunne stått igjen med en bolig til seg selv hadde det vært fantastisk.

Totalrenovering av naust på Grip

6516KRISTIANSUND N

Vi har et naust utpå Grip fiskevær som trenger totalrenovering. Vi ønsker å komme i kontakt med et firma som kan være ansvarlig både for planlegging og utføring av dette arbeidet inkludert eventuelle søknader for å samsvare med aktuelle lover og krav. Vi ønsker å bruke 2023 til nødvendig planlegging og søknadsarbeid, mens utførelse av jobben blir i 2024. Avhengig av pris og omfang kan det være aktuelt å dele opp arbeidet i flere steg. Mer detaljer om fremtidige planer og bilder kan fås ved direkte kontakt. Det er ønskelig at det ved henvendelse oppgis om: 1) Dere kan bistå med søknadsprosess (om påkrevd) 2) Dere kan bistå med forslag til gode løsninger/utforming innvendig og delvis utvendig 3) Har erfaring med tilsvarende arbeid før

Bruksendring fra fritidsbolig til herålsbolig

6512KRISTIANSUND N

Trenger fagfolk bytte bruksendring fra fritidsbolig til herålsbolig. Hytta ligger på Frei mot Harpskaret.