Skal du legge asfalt på Ås?

Uansett om du skal asfaltere innkjørsel, gårdsplass, privat vei eller mer, finner du dyktige fagpersoner på Ås på Mittanbud. Legg ut jobben, få tilbud fra flere asfaltarbeidere, og velg den du liker best!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du legge asfalt på Ås?

Uansett om du skal asfaltere innkjørsel, gårdsplass, privat vei eller mer, finner du dyktige fagpersoner på Ås på Mittanbud. Legg ut jobben, få tilbud fra flere asfaltarbeidere, og velg den du liker best!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Asfalteringsjobber på Ås

Asfaltering av parkeringsplass

1435ÅS

Vil asflatere parkeringplassen hjemme, er rundt 90 m2. Er 1 kumlokk.

Ny innkjørsel

1430ÅS

Vår nåværende innkjørsel er for bratt og vi skal derfor flytte innkjørselen slik at den gjøres lengre og dermed slakere. Den nye innkjørselen vil gå over en annen tomt og der er det en del trær. Det må også fylles opp med masser hvor mye kan tas fra eksisterende innkjørsel. Det er ikke sikkert at dette vil være nok for å fylle opp, så regn inn at noe må hentes (kjøres). Jeg ønsker også hjelp til å søke byggesak til kommunen etter at jobben er prosjektert (jeg fikser tinglysning av kjørerett). Anbefaler at befaring tas for å se om hvor mange trær, hvordan innkjøringen burde gå og om det finnes nok masser inne på tomta vår til å fylle opp det som trengs. Jeg er ikke sikker på om jeg skal ha asfalt, singel, pukk eller komprimert. Om du også kan legge asfalt vil jeg gjerne ha tilbud på dette også. Ønsker kun tilbud som er oversiktelig og lett å følge (pris med beregningsunderlag).

Asfaltering

1407VINTERBRO

Jeg er privatkunde ønsker å ha asfalt foran min eiendom på ca 80 - 100 m2. Jeg vil også gjerne ha et godt fundament og vinkel før asfalten legges

Legge asfalt over en kjørebane i veien ,etter å ha lagt ned rør

1407VINTERBRO

Legge asfalt tvers over en kjørebane

Fin avretting og asfaltering

1407VINTERBRO

Vi ønsker gårdsplassen asfaltert. Massene er tidligere skiftet ut og subbus lagt. Ca 20cm,men arbeidet er utført med feil fall noen steder og det er lagt for mye subbus. Området er ca 200kvm Det er et lite område vi ikke ønsker asfalt på, men som er belagt med subbus. Det er lagt ned noen renner, ønsker asfalteringen med fall slik at vann renner bort. (Ikke flere renner) Ser at dette blir vanskelig noen steder, men håper det finnes noen løsnings orienterte mennesker som kan hjelpe oss med dette. Noe av arbeidet er utført av utilfredsstillende tidligere, vi ønsker løsninger slik at dette kan beholdes og slik at total kostnaden blir fornuftig

Asfaltering eller legge stein i oppkjørsel

1407VINTERBRO

Ønsker å få priset stenlegging og/eller asfaltering av felles oppkjørsel! Den er gruslagt per i dag og ca 300kvm (maksimalt). Gjerne litt info om fordeler og ulemper ved begge delene og prisforskjell. Og støping av rampe inn til garasje og støping av garasjegrunn 4.5X8 meter.

Siste evalueringer
Oppdrag knyttet til oppkjørsel

fornøyd med sluttresultatet men utfordringer underveis med tidsforbruket og avslutningsvis med sluttfaktura.

Nov. 2020
F

Farshid om TANNUM SIMEN

Vinterbro
800 m vei skal asfalteres

Fint utført, slik det skal være😎

Aug. 2020
C

Carl om TEAM EKHAUGEN

Vinterbro
Asfaltering

Pris og jobb levert etter avtale. Veldig effektiv og godt arbeid. Anbefales om du vil ha godt arbeid til bra pris.

Juni 2017
M

Morten Steen om A.FURULUND ASFALT AS

Vinterbro
Asfaltering av innkjørsel

Fornuftig pris og godt resultat!

Sep. 2016
A

Anders om HMD ASFALT AS

Vinterbro
Asfaltering ca 120kvm vinterbro

Raskt på plass til befaring, tok litt tid å få tilbudet. tok 2 1/2 uke fra aksept tilbud til de kom. gjorde jobben veldig bra og effektivt. er glede å se folk som er flinke i jobben sin holde på.Sluttresultatet ble meget pent. Bruker de igjen!

Sep. 2015
C

Christopher om AREAL ASFALT AS

Vinterbro
Hage og gravearbeid

Vi mottok et ryddig og oversiktlig tilbud i forbindelse med at vi skulle opparbeide en parkeringsplass på tomten. Fikk god rådgivning i forhold til hva vi burde tenke på i og med at vi skal sette opp en garasje på området. Vi har ingenting å utsette på hverken prisen eller jobben som ble gjort. Resultatet ble veldig bra, vi fikk god oppfølging , jobben ble gjort til avtalt tid og til avtalt pris. Vi kommer til å benytte oss av Anlex AS igjen!

Mai 2012
D

Daniel om ANLEX AS

Ås