Skal du legge asfalt i Kristiansand?

Uansett om du skal asfaltere innkjørsel, gårdsplass, privat vei eller mer, finner du dyktige fagpersoner i Kristiansand på Mittanbud. Legg ut jobben, få tilbud fra flere asfaltarbeidere, og velg den du liker best!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du legge asfalt i Kristiansand?

Uansett om du skal asfaltere innkjørsel, gårdsplass, privat vei eller mer, finner du dyktige fagpersoner i Kristiansand på Mittanbud. Legg ut jobben, få tilbud fra flere asfaltarbeidere, og velg den du liker best!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Asfalteringsjobber i Kristiansand

Heve og jevne ut plen, og ny innkjørsel

4620KRISTIANSAND S

Hei, Vi er 2 deler av en tomannsbolig som er interesserte i å flate ut plen i hagedel som er nær vei, som nok også innebærer arbeid med mur. Vi er muligens også interesserte i gjerde. I tillegg er vi i vår del interesserte i å gjøre noe med innkjørsel - enten legge steiner eller asfalt, men vi ønsker å få hjelp til å finne ut hva som er best for oss. Mvh Lars og Ieva

Synkehull i asfalt

4658TVEIT

Vi har fått ett synkehull i asfalten i innkjørselen (bakke), det er ca en meter i diameter nå. Trenger hjelp til å se hvordan det kan repareres og asfalteres på nytt, for å unngå at det blir verre.

Asfaltering foran huset

4640SØGNE

Trenger hjelp med asfaltering foran huset og oppover gata.

asfaltere gårdsplassen og innkjørselen

4635KRISTIANSAND S

Planlegger jeg å asfaltere gårdsplassen og innkjørselen. Det er cirka 50 kvadratmeter. Har asfalt fra før men det er litt opp og ned noen steder på innkjørselen.

Preparering av innkjørsel for asfaltering/steinlegging

4626KRISTIANSAND S

Har en innkjørsel til huset mitt bestående av utslitt beleggningsstein som jeg vil ha preparert og klargjort for asfaltering. Vurderer også å få lagt nye belegningsstein.

Jord og plen rundt huset, samt asfalt/stein i oppkjørsel

4634KRISTIANSAND S

Vi har en plen fra før, men vi vil strekke denne rundt huset så vi får den sammenhengende med en ny plenflekk på andre siden av huset. Her må det nok reduseres litt fyllmasse (hovedsakelig singel og litt stein) og rettes så vi får plass til mer jord. Eksisterende plen har en dybde på ca. 20-25cm med jord, så minimum dette på ny plen, helst mer. Vi ønsker også tilbud på tykk asfalt/belegningsstein i oppkjørselen. Arealestimat: Plen: 98,5 m2 Asfalt/beleningsstein: 95,33 m2 Tomten er rimelig flat med litt fall i oppkjørsel. Begrenset plass bak og på siden av huset mtp minigraver. Det er ca. 2-2,9m her

Siste evalueringer
Asfaltering av innkjørsel til privat bolig, Søm, Kristiansand

Grunnarbeid og asfaltering av privat innkjørsel. Veldig fornøyd med resultatet.

Mai 2022
K

Kjell om HMT AS

Kristiansand s
Stablesteinsmur

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført! Profesjonelle, hyggelige, holder avtaler og god kommunikasjon. Ikke minst veldig ryddige og dyktige. Anbefales virkelig.

Feb. 2022
V

Vegard om SR TOBIASSEN AS

Kristiansand s
Asfaltering av gårdsplass, masseutskiftning. Kristiansand

Faglig dyktig, pålitelig,god fremdrift og fint sluttresultat. Kan anbefales. Hilsen pensjonert bygg- og anleggsingeniør.

Feb. 2022
t

torleiv om Grunn-Sør AS

Kristiansand s
Asfaltering og grunnarbeid

Dette var et veldig godt utført oppdrag. Det omhandlet tilførsel av masser , planering før asfalt og asfaltering. Jobben ble fullført på 3 dager og raskere en først antatt. Vi er veldig fornøyd med kommunikasjonen med B&E maskin og vil anbefale dette firmaet videre.

Sep. 2021
J

Jan Erik om B & E MASKIN AS

Tveit
Asfaltering av gårdsplass

De var svært raske, både med befaring og igangsetting. Leverte på tid og avtalt pris.

Sep. 2021
L

Lene Cathrine K om AGDER ASFALT AS

Uteområde

Veldig fornøyd med jobben og veldig fornøyd med resultatet.. ryddig og trivelige så anbefaler de gjerne til andre.. 👍🏼

Sep. 2021
U

Unni om RUGSLAND MASKIN AS

Nodeland
* Fortsatt ledig: Grunnarbeid og asfaltering av en oppkjørsel ca. 15m2

Rugsland kom med et bedre tilbud enn konkurrentene. De gjorde grunnarbeid og asfalterte oppkjørselen vår, og la kantstein. Resultatet ble kjempebra, det ble gjort til avtalt tid og til avtalt pris. Ryddig og hyggelig kommunikasjon underveis. Anbefales på det sterkeste!

Juni 2021
S

Steinar om RUGSLAND MASKIN AS

Kristiansand s
Asfalt/belegningsstein innkjørsel

Vi er veldig fornøyd med vår nye gårdsplass med asfalt og to rader med grå stein rundt. Vi er spesielt fornøyd med hvor flott det ble mot en farsthump som lå plassert rett inn på eiendommen vår. Her fikk Rugsland Maskin til en veldig fin og nøyaktig overgang fra fartshumpen og gårdsplassen vår. Trygve &co var veldig raske og pålitelige med både arbeid og kommunikasjon. Vi er meget fornøyde med resultatet!

Mars 2021
M

Mark om RUGSLAND MASKIN AS

Kristiansand s
Asfaltering

Godt gjennomført arbeid.

Des. 2020
T

Tor Christian om RENOVASJON SØR GABRIELSEN

Kristiansand s
Asfaltering av gårdsplass

Fine folk som kan det, de ble bestilt til. Veldig imøtekommende og løsningsorienterte- også selvom det ble en forsinkelse, pga manglende materialer fra underleverandør. Anbefales!

Aug. 2020
J

Jesper om SKARPEID ANLEGG AS

Kristiansand s
Oppgrusing og asfaltering av gårdstun

Klargjøring til asfalt, og organisering av asfaltfirma, ble akkurat som forventet. Ryddig og bra.

Juni 2020
N

Nicolai om CHRISTOFFER EIDSTØ

Søgne
Asfaltere ca 35m2

Hadde Christoffer til å ta grunnarbeid og asfaltere ca 50 m2 gårdsplass, må si meg meget fornøyd med gjennomføring, kontakt underveis og pris. Topp resultat! Kan derfor trygt anbefale Christoffer Eidstø videre, til både små og store prosjekter. Jan Andreassen Søgne

Juni 2020
J

Jan om CHRISTOFFER EIDSTØ

Søgne