Asfaltering i Namsos

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Doffin - Levering og legging av asfalt i 2022

7801NAMSOS

Det skal reasfalteres kommunale veger og nyasfalteres kommunale grus veger i Namsos, jmfr. konk. grunnlag

Doffin - Levering og legging av asfalt til Namsos KV

7801NAMSOS

Namsos kommune skal reasfalterte kommunale veger, som er slitt og krakkelerte.

Doffin - 20/3349 - Levering og legging av asfalt 2020

7801NAMSOS

Namsos kommune skal vedlikeholde/reasfaltere slitte asfalterte gater og veger, jmfr. konkurransegrunnlaget, samt legge asfalt på ny p-plass ved Otterøy kirke og reasfaltere skolegården på Statland.

Namsos - Asfaltering av innkjørselen og gårdsplass (omtrent 1000kvm) - helst med kantstein og drensrenner, noe grunnarbeid nødvendig

7810NAMSOS

Ønskelig med asfalt på innkjørselen og gårdsplass. Fakta: -Anslått areal (se bildet) 1000kvm -Første delen av inkjørselen består av fjell/grus -andre delen av innkjørselen og gårdsplassen består av grus/leire -under gårdsplassen er det en elektrisk kabel som må byttes før asfalten legges (i samarbeid med elektrikker) -under øvre delen av innkjørselen skal det legges strømkabel (i samarbeid med elektrikker) -noe grunnarbeid vurderes nødvendig -innkjørselen er skrå. det et behov for drensrenner for å lede vekk vannet -innkjørselen skulle tåle vekt til traktor (traktor brukes likevel ikke regelmessig, mest om vinteren i forbindelse med brøyting) -ønskelig med kantstein som begrenser asfalten (se vedlagt bilde som eksempel)

Doffin - Levering og legging av asfalt

7800NAMSOS

Levering og legging av asfalt Agb11 i perioden Mai-September

Opparbeide parkerings plass og fjerne bettongplate på nedfart mot hus.

7800NAMSOS

-Fylle opp deler aveksisterende vei opp mot garasje (merket med Rødt på bilde) og opparbeide oppstillingsplass for bil. -Ta av topplag og fylle på med singel på område forran garasje (merket med Blått på bilde) -Fjerne bettongplate på adkomstvei ned mot hus (merket med Gult på bilde), endre helling på vei, slik at vann renner bort fra huset og ikke som det er i dag inn mot huset. Legge på stabilt toppdekke av type som ikke lett draes utover/nedover.