Asfaltering - Farsund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Asfaltering i Farsund

GrunnLink as

GrunnLink AS ble stiftet 03.08.2021. Vi har solid erfaring med grunnarbeid og genuint opptatt av å levere kvalitet. Vi tilbyr: - Tomtegraving inkludert sprengning - Rivning av hus, hytter og næringsbygg - Natursteinsmuring / Reconmuring - klargjøring for asfaltering. - asfaltering - drenering - Veibygging / Skogsbilveier - Kabelgrøft / va arbeid - o s v Vi er Sentral godkjent i medhold av plan og bygningsloven hos Direktoratet for byggkvalitet. innen: - Utførelse av Landskapsutforming - Utførelse av Riving og miljøsanering - Utførelse av Vannforsynings- og avløpsanlegg - Utførelse av Veg- og grunnarbeider Vi har eget Gps utstyr som benyttes til innmåling og dokumentasjon. Alle ansatte har fagbrev og over 20 års erfaring. Ta kontakt og få ett uforpliktende tilbud! Vi tilbyr fast pris på ditt prosjekt.

Se mer

Asfaltering inn til dobbel garasje

"Kan anbefales på det varmeste. God dialog hele veien."
L
Liv
Borhaug, Juni 2023
GrunnLink as
Siste registrerte jobber

Asfaltering inn til dobbel garasje

4563BORHAUG

Ønsker å legge ny asfalt oppå den gamle. Det er «nedsunkne hjulspor» inn til begge garasjene. Området er på ca 45 m2. Ønsker tilbud.

Asfaltering av gårdsplass i Farsund

4550FARSUND

Gårdsplass, ca 230 m2, foran enebolig i Farsund, Vest Agder. Grunnen er fin grus som har satt seg i noen år og som er tight og fin, men som må jevnes litt før selve asfalteringen begynner. Oppdraget legges ut flere steder.

Asfaltering

4550FARSUND

Ønsker pris på asfaltering av flere inn / oppkjørsler til hytter på et hyttefelt. Anslår at innkjørslene varierer mellom 90 og 120 KVM.

Asfaltering av parkeringsplass

4550FARSUND

Har ein parkeringsplass på ca 70 kvm som jeg ønsker å asfaltere . Idag er det grus/ pokk som ligger der.

Asfaltering / parkeringsplass

4550FARSUND

Hei jeg ønsker å legge asfalt på parkeringsplassen min. Idag er den dekket med grus/ pukk . Noen ujevnheter er der og litt helling. Ønsker pris på dette. Eventuelt er der billigere alternativer enn asfalt?

Graving og asfaltering

4560VANSE

Jeg skal asfalterte tunet mitt. Det er ca 300 m2. Må av rettes og komprimeres.

Siste evalueringer
Asfaltering av gårdsplass i Farsund

Godt utført jobb til en veldig god pris. Takk også til Asfalt Sør som gjorde en god jobb med selve asfalteringen. Topp score til begge fra oss.

Sep. 2022
B

Benth om GrunnLink as

Farsund

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.