Skal du legge asfalt i Alstahaug?

Uansett om du skal asfaltere innkjørsel, gårdsplass, privat vei eller mer, finner du dyktige fagpersoner i Alstahaug på Mittanbud. Legg ut jobben, få tilbud fra flere asfaltarbeidere, og velg den du liker best!
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Asfalteringsjobber i Alstahaug

Asfaltering av innkjørsel, ca 90 kvm

8800SANDNESSJØEN

Asfaltering av klargjort innkjørsel. Ca 90 kvm i Sandnessjøen, Nordland.

* Fortsatt ledig: Asfaltering

8800SANDNESSJØEN

Vi har en felles vei vi ønsker å få asfaltert ca 150 m2

Doffin - Sandnessjøen lufthavn, T-185095 Asfaltarbeider

8800SANDNESSJØEN

Reasfaltering av alle taksebanene og deler av rullebanen, samlet ca. 18 300 m2.

* Fortsatt ledig: UTVIDELSE AV PARKERINGSPLASS

8800SANDNESSJØEN

Vårt borettslag har pr dags dato for få parkeringsplasser, vi har nå ett plenområde som vi ønsker å gjøre om til parkeringsplasser. Dette er en sak som må opp til generalforsamling og vi ønsker dermed et anbud på denne jobben. Vi ønsker å forlenge dagens parkering ca. 120 m2 innover nåværende plenområde. Dette planområdet består hovedsakelig av mold og stein (tror vi). Det kan også finnes berg som må sprengs bort. Høydeforskjell fra dagens parkeringsplass til plenen er ca. 1 meter. Det som trengs å gjøres er å fjerne eksisterende steinmur (store steiner laget til mur) mot plen, forlenge dagens parkeringsplass. Deretter lage en ny støttemur mot resterende plen, samt trapp fra "øvre-nivå" ned til parkeringsplass. Bildet viser grovt hvor stort område det er snakk om. Ønsker et anbud med priser på dette arbeidet, da med og uten forbehold om berg som må sprenges.

Utvendig totalrenovering 4-mannsbolig

8800SANDNESSJØEN

Huset er en 4-mannsbolig, med fire individuelle selveiere. Det er bygget på 50-tallet, med noen små oppgraderinger etter det. Nå er tiden inne for en total utvendig makeover. De store linjene et mer moderne utseende, som forhåpentligvis også er lett å vedlikeholde. 1. Ny drenering. Grave opp den gamle og legge ny. Innkalkulere et nytt stikk ut til kum og kanskje oppgradere vanninntak i samme slengen? Støpe opp ny trappesjekt til utvendig dør til kjelleren, med trappeløp vendt mot baksiden av huset. Plate mot grunnmur. Det er i dag 16 vinduer til kjelleren, noen av disse kan plugges igjen, resten må erstattes med nye enkle vinduer. Nye beskyttelsesdeksel på ventiler. 2. Nytt tak. Rive av Eternitt, forlenge raft og gavl, legge opp nytt tak (Dekra eller liknende) med snøfangere og trinn for feier. Beslå pipene utvendig med ny topphatt og nye takrenner. 3. Ny kledning. Rive av gammel kledning, lekte ut og etterisolere (10 cm) og legge ny kledning. Skal ende opp i en ferdig malt vegg. 4. Nye vinduer. Ut med de gamle og inn med nye. Moderne, 3-lags vinduer, ferdig malte. Skyvedører i glass ut til balkong. 5. Nye balkonger. Rive ned de gamle, sette opp nye - stort sett samme plassering og størrelse med et mer moderne utseende på rekkverk. 6. Nytt inngangsparti. Ny dør, innramming rundt dør med glassbyggersten eller liknende og en takløsning som både beskytter mot vær og kompletterer bygget. Sette opp et lite tak over trappenedgangen til den utvendige kjellerdøren. 7. Byggestrøm? Avfallshåndtering? Stilas? 8. Ny fellestrøm. Sette inn et eget sikringsskap for fellestrøm (som i dag blir trukket av en av leilighetene), trekke opp nye ledninger til belysning på loft, i fellesoppgang og i kjelleren samt til utvendig belysning og litt spredte stikkontakter. Trekke opp til motorvarmere i carport. 9. Planering og asfaltering av parkeringsplass både på hele baksiden og en på fremsiden til venstre for inngangsdøren med plass til ca. tre biler. Kantstein mot plen - kanskje støpt på stedet? 10. Carport med plass til fire biler uten porter - helt enkel. En liten bod i enden med plass til gressklipper og liknende. 11. Omstrukturering av kjeller. Er i dag 7 - 8 enkeltboder, et par fellesboder og et par vaskerom.. Ideen er fire store boder, en til hver leilighet + et felles vaskerom med varme i gulvet, flis og våtromspanel + Det som er nødvendig av korridorer for å komme seg ut ytterdøren til kjelleren. Det siste er muligens noe som blir utsatt til senere avhengig av kostnaden for punkt 1 til 10.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Skal du legge asfalt?

Legg ut en jobb og få tilbud