Skal du legge asfalt i Ringebu?

Uansett om du skal asfaltere innkjørsel, gårdsplass, privat vei eller mer, finner du dyktige fagpersoner i Ringebu på Mittanbud. Legg ut jobben, få tilbud fra flere asfaltarbeidere, og velg den du liker best!
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Asfalteringsjobber i Ringebu

Doffin - Sentrumsutvikling Fåvang sentrum

2630RINGEBU

Fåvang sentrum har over flere år vært gjenstand for rehabilitering av overvannsledninger, vann- og spillvannsledninger. Siste etappe var høsten 2015, da ble det klartgjort til overflateforskjønning av Fåvang sentrum. I løpet av sommeren og høsten 2016 skal overflatene i sentrum forskjønnes; herunder asfaltering, kantstein, sandfang, beplantning, justering av veglinjer, ny belysning og opparbeidelse av torgareal. Store deler av det berørte arealet befinner seg på grunnen til Oppland fylkeskommune, og driftes derfor av Statens vegvesen. Som følge av dette har Ringebu kommune og Statens vegvesen inngått en avtale om utbyggingen. Der Ringebu kommune står som byggherre.

UTGRAVING AV TOMT VENABYGDSFJELLET - RINGEBU KOMMUNE

2630RINGEBU

Vi har planer om i l&oslash;pet av 2010 &aring; f&aring; satt opp en arkitektegnet hytte p&aring; Venabygdsfjellet i Ringebu kommune. Hytten blir p&aring; 120 m2 fordelt p&aring; 3 halve plan beliggende i en skr&aring;nende tomt. Detaljerte planer/tegninger oversendes etter avtale.<br/> <br/> Man m&aring; p&aring;regne pigging i fjells/skifertrukturer.&nbsp; Brorparten av utgravd masse vil kunnde disponeres til opparbeidelse av tomt.&nbsp;Vann og kloakk er allerede grav frem til tomten.<br/> <br/> Vi &oslash;nsker pris p&aring; utgraving/opparbeidelse av tomt, samt opparbeidelse av ca&nbsp;75 m tilkomstvei&nbsp;som fastpris inkl. mva med spesifisering av detaljer.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Skal du legge asfalt?

Legg ut en jobb og få tilbud