Asfaltering - Ski

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Asfaltering i Ski

Thoralf Nilssen AS

Jeg er ny på Mittanbud, men har over 25 års erfaring i bransjen og kan vise til gode referanser om ønskelig. Jeg gjør det meste av mindre maskinentreprenør-arbeid. - Drenering - Utgraving - Avretting - Klargjøring for asfaltering - Opparbeiding av hage - Massetransport - Diverse stablemurer Jeg er opptatt av at jobben skal bli godt utført og at du skal være mest mulig fornøyd med resultatet. Derfor sørger jeg alltid å inkludere dere i prosessen og ha en god dialog underveis. Jeg har et godt øye for detaljer og god kunnskap i faget, noe som er vesentlig for å unngå fremtidige problemer. Er utdannet fag-tekniker/anleggsingeniør Registrert i StartBank og HMS Reg Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring!

Se mer

Fartshumper i asfalt

"Thoralf har vært pålitelig, effektiv, profesjonell og hyggelig hele veien. Han har veiledet oss og tilpasset seg de endringene som har dukket opp på vår kant. Han har et servicenivå langt over det vi forventet, og vi benytter oss gjerne av hans tjene..."Se mer
L
Line
Ski, Aug. 2023
Thoralf Nilssen AS

SK GRAVESERVICE AS

Støttemur, grunnarbeid og asfaltering/steinlegging av gårdsplass

"Veldig bra utført arbeide."
C
Christin
Ski, Aug. 2021
SK GRAVESERVICE AS

VEI OG ANLEGG AS

Asfaltering av gårdsplass og privat vei

"Helt grei og solid jobb."
t
Trond
Vesterøy, Nov. 2020
VEI OG ANLEGG AS

DOWNAROWICZ BYGG

4.9 (8)

Vi utfører alt av etterbehandlingsarbeider inne hus og uteron arbeidgrunnarbeid, graving, drenering steinlegging, asfaltering, terrasser, støttemurer, anleggsgartnertjenester.Invendi Arbeid gips, panel, parkett, etc.

Se mer

Asfaltering

"Raskt og effektivt gjennomført til en fornuftig pris👍"
N
Nikolai
Ski, Sep. 2020
DOWNAROWICZ BYGG
Siste registrerte jobber

Asfaltering små hull i gårsplasd

1406SKI

Asfaltering små hull i gårsplasd 4-5 stk

Asfaltere gårdsplass

1424SKI

Ønsker til bud på asfaltering av gårdsplass. Det er asfaltert her tidligere, så noe må kuttes for å få fine overganger Det er to områder. Ene er ca 34kvm. Legge inntil belegningsstein og kantstein. Det andre må det skjæres til noe i asfalten for fin overgang. Inntil sluk i garasje og inn til belegningsstein noen steder. Ca 50kvm Totalt ca 85kvm

Asfaltering inkl grunnarbeid av 250 kvm området foran hus

1406SKI

Asfaltering (4-5cm) + grunnarbeid av 250kvm foran huset mitt. Det er klargjort et avløpsrør for et 12m renne. Renna skal installeres med STOR sandfanger og kobles til røret. Jobbes ønskes utført så raskt som mulig, helst innen utgangen av oktober.

Fartshumper i asfalt

1406SKI

Det er ønskelig å etablere fire asfalterte fartshumper langs grendelagets "hovedvei". Veien er i utgangspunktet bilfri, men det kjøres til eiendommene med varer el, og man opplever at spesielt leveringstjenester kjører uforsvarlig i et område hvor barn leker. Det er ønskelig å etablere fire fartshumper langs denne veien. Veien har en bredde på rett i overkant av 3 meter (variasjon 3.06-3.15 på fire forskjellige målepunkter). Det er ønskelig at fartshumpene er krappe for å tvinge farten ned i ganghastighet. I tillegg vurderes det etablert en fartshump ved innkjøring til grendelagets parkeringsplass. Veibredde her er 5 meter. Befaringer kan gjennomføres om ønskelig. Ønsker ikke tilbud på fartshumper som skrus ned i asfalten, da vi nå ønsker noe mer varig.

Asfaltering oppkjøring til hus

1400SKI

Asfaltering av oppkjøring, ca. 90 kvm. Per i dag ligger det ca. 60 kvm asfalt som må fjernes. Kantstein på begge sider. Totalt ca. 40 løpemeter. Kantstein kan vi evt. få andre til å legge. Gymnansveien, Ski.

Oppgradering av oppkjørsel

1423SKI

Vi har en oppkjørsel vi ønsker å oppgradere. Vi planlegger å selge huset etterhvert, så vi ønsker tilbud på smarte og rimelige oppgraderinger som kan bedre inntrykket av oppkjørselen. Oppkjørselen fra vei til garasje er om lag 30 meter. Avhengig av pris så ønsker vi å: - fjerne gammelt dekke (noe er asfalt, noe er grus). - legge nytt underlag og dekke, fortrinnsvis grus. - utvide oppkjørselen noe, mot venstre side. - sette opp en støttemur på venstre side (blir om lag 30 meter lang) - legge kantstein langs gjerdet mot venstre for å holde grusen på plass.

Siste evalueringer
Bytte kantstein og asfaltering av hull på gangveier

Bra utført jobb.

Aug. 2019
B

Bård om SV ASFALT AS

Ski
Gravearbeid

Jeg fikk rask svar fra Bråthen, og han var raskt på plass med å se på jobben. Jobben er utført til stor tilfredshet. Et meget sympatisk bekjentskap hvor Bråthen har god kunnskap om graving etc, flink til å komme med forslag og flink til å holde avtaler. En klar anbefaling til andre som vil ha graveservice.

Juni 2015
E

Erik om BRÅTHENS GRAVESERVICE Jan Erik Bråthen

Ski
* Fortsatt ledig: Ønsker pris på vannbordbeslag på hus og garasje.

grei besiktning, noen telefoner for å få satt i gang med arbeidet, Prisen var som forventet og forventningene ble innfridd. Forbedringspotensiale må være at de ikke tar på seg for mye jobb og lovnader.

Juli 2013
J

Jan om S.M.A Bygg&Maleservice

Ski
Asfaltering ca 200 m²

Strålende utført arbeid! Til alt overmål ferdig før avtalt tid. Svært hyggelige medarbeidere. Vil anbefale dette selskapet på det varmeste.

Mai 2012
T

Tore om A.FURULUND ASFALT AS

Ski
Gravearbeid

Bjørkholen leverte det beste tilbudet. Kontrakt og igangsetting etter planen. Hadde nok etterhvert litt mye og gjøre, så det dro litt ut før arbeidet ble helt ferdig. Hadde imidlertid god dialog hele veien. Kan trygt anbefales.

Aug. 2011
G

Geir om BJØRKHOLEN ANLEGG LIMITED

Ski

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.