Asfaltering i Tysvær

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Asfaltering i Tysvær

GTA AS

4.6 (9)

Våre ansatte har lang fartstid og vi har utført en lang rekke abeider opp gjennom åra for både private, offentlige og næringskunder. Påtar oss alle typer grunnarbeider for så vel store som små. Vi har egen asfaltavdeling og utfører dessuten enklere betongarbeider slik som støttemurer, ringmurer/grunnmurer for boliger, plattinger/gulv, etc.

April 2020

Asfaltere innkjørsel

"Fikk en fin innkjørsel med sten som rammet inn asfalten på en naturlig måte etter konsultasjon med representant for GTA AS. Godt Fornøyd."
M
Morten
Førresfjorden
GTA AS

Kolnes Asfalt

Velkommen til Kolnes Asfalt :-)Kolnes Asfalt er et lite asfaltfirma, med 3 - 4 ansatte.Utstyr, håndarbeid og erfaring gjør oss gode til avretting og asfaltering.Vi kan asfaltere det meste, bortsett fra store veier med mye tungtrafikk.Eksempler er mindre veier, gårdsplasser, parkeringshus - plasser, boligsameie områder og for bedrifter. Vår maskinpark gjør oss fleksible til også transport av masse for bærelag, planering, bortkjøring av avfallTa kontakt for tilbud, enten du ønsker fri befaring e...

Se mer
Aug. 2019

Asfaltering av vei/adkomst til hytte - ca 110 meter.

"Ryddig og pålitelig.Fint arbeid"
M
Magne
Nedstrand
Kolnes Asfalt

Danielsen & Skogland Maskin AS

4.6 (29)

Velkommen til danielsen gravingogbetong Vårt motto er 100% fornøyde kunder, og gode referanser...Vi kommer gjerne på befaring, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!Telefon: 91333212

Des. 2015

* Fortsatt ledig: Opparbeiding av uteareal og asfaltering av gårdsplass

"En liten del som gjensto har jeg nå ventet over ett år på å få utført. Gjentatte purringer har ikke medført noe aksjon."
O
Odd Inge
Aksdal
Danielsen & Skogland Maskin AS

ERNST S. GRINDHEIM AUT. ENTREPRENØR AS

Juli 2014

Asfaltering

"Raskt, billig og effektivt håndtert."
L
Liv Jorunn
Aksdal
Siste registrerte jobber

Asfaltere gårdstun

5563FØRRESFJORDEN

Ca. 140 kvadrat med relativt flat innkjørsel/gårdstun. Dekke er veggrus. Trenger hjelp til avretting/vurdering av helling og asfaltering.

Asfaltering

5563FØRRESFJORDEN

Vi ville gjerne hatt en pris på asfaltering av bår gårdsplass. Den er ca 130 kvadrat meter. Det er per i dag grus i gården Vi bor i Førresfjorden i Tysvær kommune

Asfaltering av gårdstun

5563FØRRESFJORDEN

Jeg har et gårdstun som jeg ønsker asfalt på. Det er ferdig bærelag, men behov for noe finavretting+asfaltering. Ca. 200 kvm. Kan også være aktuelt med ytterligere asfaltering av 450 kvm vei/tun. Ønsker gjerne pristilbud/befaring.

Asfaltering

5566HERVIK

Ønsker befaring og prisoverslag på asfaltering i innkjørsel med bakke, ca 100 kvadrat.

Asfaltering av gårdsplass

5563FØRRESFJORDEN

Ønsker pris på klargjøring og asfaltering av 300m2 gårdsplass for tre boliger á ca 100m2 pr enhet, to innkjørsler.

Ønsker tilbud på asfaltering av veg

5570AKSDAL

Har en veg på ca 2,5 meter bredde og ca 50 meter lengde jeg ønsker å få asfaltert. Stedet er i Grinde i Tysvær kommune. Ønsker pris på dette.