Asfaltering i Bodø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Asfaltering i Bodø

BODØ RØRTEKNIKK AS

Bodøfirma som driver med Spyling av avløpsrør , rørinspeksjon, lekkasjesøk , slamsuging , tømming av septik, rørfornying og graving (dreneringer, bytting av avløpsrør og vannrør, tomter m.m). Vi er erfarne karer med svært godt rykte. Vi er også mobile slik at vi kan ta oppdrag i distriktet.

Okt. 2020

Bearbeide innkjørsel

"Godt utført arbeide av dyktige og trivelige folk!"
J
Jim
Bodø
BODØ RØRTEKNIKK AS

MULTI TRADE AS

3.7 (6)

Vi er et lite firma som i hovedsak driver med mindre gravearbeider, dvs tomter, dreneringer og andre ting, i tillegg utfører vi alt av murer og betongarbeider. Vi foretar kjerneboringer og betongsaging, samt bygging av støttemurer og legging av beleggningstein. Alt av snekker og tømrer arbeider, samt flislegging og innvendig/utvendig maling kan vi også utføre.Vi har utdannede håndverkere innenfor alle de ovennevnte fagene.Ønsker du pristilbud foretar vi befaring og kalkulering av dette kostnads...

Se mer
Juli 2015

Asfaltl- eller steinlegging

"Jobben ble solid gjort, men tok tre ukers tid lengre enn forutsatt."
F
Frode
Bodø

FJELL OG MASKIN AS

4.8 (5)

Juni 2012

Graving av grøft for støttemur

"Bedriften kom raskt med tilbud. Jobben ble utført raskt, smidig og grundig. Hyggelige folk, lett å kommunisere med. God service og kundebehandling. Vil absolutt anbefale bedriften til andre."
T
Torill
Bodø
Siste registrerte jobber

Asfaltering av innkjørsel og sideparti

8003BODØ

Behov for asfaltering av innkjørsel på 40kvm samt reasfaltering av område utenfor inngang på ca 20 kvm. Sistnevnte er allerede asfaltert fra gammelt av men er ujevnt og noe slitt.

Asfaltering utenfor bolig

8020BODØ

Vi ønsker å få en romsligere parkeringsplass, og vil derfor asfaltere store deler av plenen utenfor boligen vår.

Stein og asfaltering

8009BODØ

Skal legge belegningsstein og asfalt i innkjørselen/gårdsplass. Ca 58 m2 belegningsstein og 62 m2 asfalt. (Evt. 38 m2 belegningsstein og 82 m2 asfalt)

Asfaltere innkjørsel

8003BODØ

Legge asfalt i innkjørsel

Brostein/asfalt

8003BODØ

Klargjøring for asfalt/brostein+ legging av dette. Ca 200kvm

Gjevne ut innkjørsel

8009BODØ

Huset vårt har innkjørsel ut mot Rønvikveien. Slik den er nå skraper de aller fleste biler nedi når man kjører inn/ut. Vi ønsker å gjevne ut humpen slik at kanten blir rundere. I tillegg er det en steinkant, til venstre i bildene, som skulle vært fjernet og blitt en del av innkjørselen. Til slutt ønsker vi å få asfaltert denne delen.