Asfaltering - Fitjar

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Asfaltering av ca127,5 m2 i privat innkjørsel på Fitjar

5419FITJAR

Ønsker å få lagt asfalt av god kvalitet i privat innkjørsel på kalveid i Fitjar (ca 1, 5km frå Fitjar sentrum der asfaltbåt pleier å ligge), 127, 5 m2 netto areal. Har lagt ved målskisse og foto som viser området som skal asfalteres. På fotoet er det aktuelle arealet vist med stiplet rød linje, bildet var tatt før avretting og klargjøring var ferdig, men dette er ferdig utført nå. Det er dermed kun nødvendig å kjøre over med trommel/valse før asfalten legges, ingen andre forarbeider. Grensesnitt mot gammel asfalt er saget og nivelert for 50mm asfalt tykkelse. Det er 1 stk sandfangekum på området, denne har støpejernsrist og er også ferdig montert. Området vil være klart for legging av asfalt fra ca. 19/ 20 mai. Ønsker pristilbud samt informasjon om når en ser for seg at arbeidet evt vil kunne utføres. Ta gjerne kontakt på tlf dersom det er behov for nermere info.

asfaltering

5419FITJAR

trenger å asfaltere min privat vei etter vannskade. veien er 20-25 m lang og ca 3 m brei. kjapt og billig !

Skyting og planering av veg og hustomt

5419FITJAR

Skyting og planering av veg og tomt til bolighus. P&aring; tomta m&aring; et skytes til hus og garasje ca 2-3 meter ned, vegen er ca 60 m lang, men m&aring; bare skytes ca 10 m (langt) og 1 m ned. Vegen og tomta er rydda og gravt reint.<br/> &Oslash;nsker fast pris p&aring; ferdig grusa og planert tomt. Dersom du treng vite meir s&aring; ta kontakt p&aring; e-mail eller tlf.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.