Skal du legge asfalt i Asker?

Uansett om du skal asfaltere innkjørsel, gårdsplass, privat vei eller mer, finner du dyktige fagpersoner i Asker på Mittanbud. Legg ut jobben, få tilbud fra flere asfaltarbeidere, og velg den du liker best!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du legge asfalt i Asker?

Uansett om du skal asfaltere innkjørsel, gårdsplass, privat vei eller mer, finner du dyktige fagpersoner i Asker på Mittanbud. Legg ut jobben, få tilbud fra flere asfaltarbeidere, og velg den du liker best!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Asfalteringsjobber i Asker

Nytt lag asfalt

1387ASKER

Nytt lag på eksisterende asfalt, oppkjørsel, biloppstillingsplass, oppkjøring.

Asfaltering av gårdsplass

1394NESBRU

Gårdsplass på ca. 150 kvm. Single/pukk etablert allerede, så antar det går fint å legge asfalt direkte uten ytterligere grunnarbeid. Ønsker tilbud på pris pr kvm asfalt (inkludert frakt/andre kostnader) i første omgang før en evt. befaring gjennomføres. Beliggenhet: Nesbru, Asker

Graving, drenering og asfaltering

1383ASKER

Borettslag har behov for graving og drenering rundt to store blokker. Samtidig når det skal graves for å legge drenering, skal vi asfaltere hele området. Borettslag ligger på Hagaløkka i Asker. Vi ønsker oss seriøse entreprenører som kan utføre denne jobben. Bør gjøres asap.

Anrette parkeringsplass inkl. graving/avretting og asfaltering.

1390VOLLEN

Grave og rette av omtrent 120m2 i skrående terreng for å anrette asfaltert parkingsplass. Høydeforskjellen er omtrent +/- en meter, med fall mot hovedveien og eksisterende innkjørsel. Eksisterende belegningsstein skal fjernes og eksisterende innkjørsel asfalteres sammen med ny parkeringsplass. Totalt skal 200m2 asfalteres, pluss 50m2 dersom det er mulig å asfaltere inne i eksisterende garasje. Omtrent 30 meter med kantstein skal legges i ytterkant av ny parkeringsplass.

Asfaltering av parkeringsplass

3475SÆTRE

Skal ha 160kvm ca med asfalt i gårdsplassen. Ligger varmekabler i oppkjøringen. Ønsker pris på dette Sirka 5-6 cm asfalt

Asfaltering av Gårdsplass med Subbus

1388BORGEN

Har ca 300 m2 med gårdsplass som vi vil ha asfaltert. Vil gjerne ha m2 pris for en slik jobb, evt etter befaring. Vi er fleksible på tidsrom i løpet av sommeren hvis det kan gi en bedre pris.

Siste evalueringer
Asfaltering av privat innkjørsel og gårdsplass

Meget profesjonelt og vel utført arbeid. Fagkunnskap og kunden i fokus. Effektive og ryddige. Kan anbefales på det varmeste.

Aug. 2022
D

Dag om HAAVALDSEN ASFALT AS

Nesbru
Asfaltering - Areal ca.150 m2

Veldig fornøyd. Teamet kom til avtalt tid, og arbeidet ble utført som avtalt, og til avtalt pris. Ingen dårlige erfaringer med dette oppdraget.

Aug. 2022
R

Reil om HAAVALDSEN ASFALT AS

Nesbru
Legging av asfalt - ca 130 m2

Jeg valgte de fordi de reagerte raskt på min henvendelse og tok en åstedsbefaring sammen med meg og pristilbudet var konkurransedyktig. De var raske og effektive og hadde et meget bra arbeidsteam som var erfarne og grundige. De tok seg god tid på grunnarbeidet for å tilrettelegge for asfaltering og en riktig drenering. Jeg kan gi mine beste anbefalinger.

Aug. 2022
R

Reidar om HAAVALDSEN ASFALT AS

Billingstad
Asfaltering, ca 150m2

Fredrik ga et veldig godt inntrykk på befaring og leverte et detaljert tilbud til konkurransedyktig pris. De kom mannsterke til avtalt tid til tross for enorme mengder nedbør og forvandlet en grusete oppkjørsel på 180m2 til et vakkert syn. Vi er veldig fornøyd med resultatet og kan trygt anbefale Haavaldsen asfalt videre.

Aug. 2022
K

Kristoffer om HAAVALDSEN ASFALT AS

Asker
Asfaltering

Flott utført arbeid av proff leverandør. Kan anbefales.

Aug. 2022
F

Finn om HAAVALDSEN ASFALT AS

Vollen
Asfaltering av gårdsplass

Meget godt utført arbeid. Nøyaktig med detaljene og perfekt fall for vannet.

Aug. 2022
B

Bjørn Erik om HAAVALDSEN ASFALT AS

Borgen
Asfaltering av gårdsplass

God dialog i forkant av jobb, meget bra utført arbeide og fakturering i henhold til avtale. Bedriften anbefales til denne type arbeide!

Aug. 2022
T

Tor Magnus om HAAVALDSEN ASFALT AS

Billingstad
Grunnarbeid og asfaltering

Fikk et grundig og detaljert tilbud. Her var det ingen tvil på hva som kunne forventes. De kom som avtalt og utførelsen på arbeidet var helt topp.

Aug. 2022
E

Espen om HAAVALDSEN ASFALT AS

Vollen
Asfaltering av gårdsplass

Ingenting å utsette her - ryddig kommunikasjon, bra resultat

Aug. 2022
M

Morten om HAAVALDSEN ASFALT AS

Kristiansand s
Asfaltering adkomstvei sameie

Bra gjennomført, ryddig hele veien. Anbefales

Aug. 2022
F

Frode om HAAVALDSEN ASFALT AS

Nesøya
Asfaltering 230m2

God kommuniskasjon

Aug. 2022
T

Thomas Victor om HAAVALDSEN ASFALT AS

Hvalstad
Asfaltere gårdsplass

Haavaldsen Asfalt gjorde en kjempejobb med gårdplassen vår, til avtalt tid og pris. Ryddig og profesjonell fremtoning og tok seg tid til å forklare og gi anbefalinger til jobben.

Aug. 2022
B

Ben Ivar om HAAVALDSEN ASFALT AS

Asker