Asfaltering i Vinje

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Asfaltering av oppkjørsel/gårdsplass.

3890VINJE

Ønsker tilbud på asfaltering av oppkjørsel og plass foran garasjer og inngangsparti bolig. Litt over 300 kvm. estimert men oppmåling bør foretas før pristilbud. Asfalt av god kvalitet og minimum 5 cm tykkelse. Det er god adkomst bortsett fra plass mellom bolig og garasje.

Skal asfaltere grovgruset innkjøring til nybygd hus og garasje

3895EDLAND

Skal asfaltere grovgruset innkjøring til nybygd hus og garasje. Område er heilt flatt og det er lett tilkomst med maskiner, kloss intil utgardsvegen i Haukeli. Areal ca. 200 kvadratmeter, med moglegheit til ekstra område om prisen er god.

Opparbeiding av hytte tomt. Øyfjell i Telemark.

3890VINJE

Boring og sprenging av fjell på tomten 200 m2. Graving av grøft i løsmasse m/rør 30 m. Graving av grøft i fjell m/rør 30 m. kabelgrøft/vann 130 m 1 stk renseanlegg for hytte på 120 kvm. Lage en platting på 250 kv.m som hytta skal stå på. Lage en vei 20 m m/stein og singel på, stein kommer ifra hyttettomten som blir sprengt på, selv forskynt.

Opparbeidelse av tomt

3864RAULAND

Vi skal bygge hytte p&aring; Heimvegli feltet i Rauland, Telemark.&nbsp;Dette feltet ligger kort vei fra Vierli.<br/> <br/> I den anledning er vi ute etter en akt&oslash;r som kan ta seg av opparbeidelsen av tomten. Tomten skrev noe, men det er ikke en komplisert tomt &aring; ta opparbeidelse p&aring; ( er jeg blitt fortalt av grunneier vi kj&oslash;pte tomten av )<br/> <br/> Opparbeidelsen m&aring; v&aelig;re ferdig innen midten av juni ettersom arbediet med st&oslash;pt plate vil starte da.<br/> <br/> Hytten har en grunnflate p&aring; 80 kvm 2.<br/> <br/> Se vedlagte tegninger for ytterligere info. Tomten er 151-498.<br/> <br/> <br/> Vi er selvsagt ute etter &aring; f&aring; gjort dette til lavest mulig pris.<br/> <br/> Jeg kan ogs&aring; n&aring;s p&aring; ovmu79@yahoo.com<br/> <br/> Mvh<br/> <br/> Ove Mustvedt<br/>