Pipe/Skorstein i Alstahaug

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Pepp av murpipe

8854AUSTBØ

1 : Bytte feieluke i kjeller 2 : Tette hull i pipe 3 : Sette inn nytt rør for ovn Ønsker pris på arbeid.

Oppussing av enebolig

8800SANDNESSJØEN

Vi har kjøpt en enebolig fra 1975 og har en del oppussingstanker. Dette gjelder nytt moderne kjøkken, med justering/fjerning av et par vegger, skyvedør i glass på yttervegg, stue med innsats i peis, og soveromsløsninger. Kort sagt litt av hvert. Befaring ønskes gjerne fra et firma som kan koordinere litt ulike type jobber.

Oppføring av pipe/ildsted

8803SANDNESSJØEN

Ønsker å kunne sette inn vedovn. Det er ikke pipe i boligen,så det må settes inn stålrør og monteres pipe. Ønsker tilbud på hele jobben, inklusiv stigetrinn på tak.

Montering av peisinnsats

8800SANDNESSJØEN

Montering av peis innsats i åpent ildsted.

Montere jøtul f373

8802SANDNESSJØEN

Montering av Jøtul f373. Gammel røykinnføring er ca 10 cm for lav til ny ovn. Elementpipe med tegelsten. Så det må nok lages ny røykinnføring i pipe.

Kle en skorstein med steinfliser.

8800SANDNESSJØEN

Kle en skorstein med steinfliser av typen Norsk Steinmiljø Stone Wall Sømløs Valdres. Skorsteinene mål er 0,50 x 0,825 x 2400 meter. Tre sider skal kles, de to på 0,50 meter og den ene på 0,825 meter. Baksiden av skorsteinen skal ikke kles. Kortsidene skal avsluttes rett og i flukt med baksiden av skorsteinen. Sotluken er på den ene kortsiden av skorstein, den vises ikke på bildet, den er på motsatt side av den kortsiden som vises på bildet. Se vedlagt link: http://www.norsk-steinmiljo.no/portfolio-posts/valdres-somlos/