Pipe/Skorstein i Trysil

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Montering av pipe og peisinnsats

2423ØSTBY

Ønsker uforpliktende pris på montering av pipe (ny gjennomføring gjennom torvtak), montering av peisinnsats og påfølgende montering brannmurplater for innkledning. Peisinnsats skal være av rett type og ca 80-100cm bred. Effekt min. 8kwh. Kom gjerne med ulike alternativer. Ta kontakt for befaring. Det har tidligere vært montert gasspeis, men hyttas ferdigattest er godkjent med pipe.

Rehabilitering Pipe /ildsted

2430JORDET

Har fått påvist skrekk i pipe over ovnsrør. Trenger reparasjon. Lecapipe med leca rør. Det er noe med manglende luft på brannmur/treverk. Vurderer også å bytte ildsted

Pusse peis og pipe

2420TRYSIL

Pusse mursteins peis/pipe som er malt. Det er peisinnsats.

* Fortsatt ledig: Montering av lakkert stålpipe

2428SØRE OSEN

Trenger hjelp til å montere en stålpipe på hytta. Alt over tak er allerede montert, men selve pipeløpet fra peisovnen til taket må måles, bestilles og monteres. Det er en maskinlaftet hytte med en høy stue (ca 4,5m fra gulv-tak)

Utskifting av pipe

2425LJØRDALEN

Ønsker å skifte ut en mur pipe fra 1975 på en hytte som sannsynligvis trekker vann og forårsaket råteskade i gjennomføringen. Alternativt stål eller Leca pipe etter fagperson vurdering.

Gjøre om W takstoler og rive gammel peis

2425LJØRDALEN

Vi ønsker å gjøre om W takstoler til A(?) takstoler slik at vi kan bygge ut der vi idag har kaldloft og finne ut om det er nok bæring til å kunne legge gulv der. Totalmål på loftet er: 2,35m fra gulvbjelke til toppen av tak 10,8m lengde 9,6m bredde Se vedlagt enkel skisse og enkle bilder innvendig og utvendig. Peis: Vi har en gammel peis som er 1,10x1m som vi ønsker å bytte mot en liten moderne peis. Vi ønsker derfor pris på riving av den gamle og montering av ny inkl det dette medfører. Vi kommer antagelig til å legge nytt gulv i hytta på samme tid.