Pipe/Skorstein i Sør-Fron

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Erstatte brannmur/pusse pipe

2647SØR-FRON

Har ei hytte med en peis og pipe fra byggeåret, dvs ca 1935. Under en oppussing av hytta rundt 1979/1980 ble det murt opp en teglsteinsmur som brannmur mot en frittstående jøtulovn. Nå ser denne brannmuren ut til å gi litt etter og buler ut på midten, og det er behov for en utbedring av/erstatning for den. Jeg ser for meg at dette evt kan løses enklere med puss på den gamle muren og så evt brannplater, alternativt sette opp noe som tilsvarer det som er der i dag. Ovnen skal fortsatt stå slik den står i dag, så det må tas hensyn til rørføring fr aden og inn i pipa. Ønsker tilbud med forslag som vil være forskriftsmessig korrekt.

Tette 3-4 hull samt sette inn murstuss

2647SØR-FRON

Har noen hull i teglesteinpipa etter tidligere ovner som må tettes. Antagelig gjort av tidligere eiere. Samt borre nytt hull og sette inn murstuss. Alt av rør har jeg. Murer må ha med ildfast mørtel og bor.

Blikkenslager

2647SØR-FRON

Trenger svart beslag rundt pipe og pipehatt. Liten pipe på hytte i Vinstravatna.

* Fortsatt ledig: Røykrør flytting av hull og feieluke

2647SØR-FRON

Hei, Jeg har behov for å få lagd et nytt hull til røykrør (ø150) for Peis Jøtul F 163 og få flyttet eksisterende feieluke (9") samt gjenmuring av et gammelt hull som ikke er i bruk. Vi har feieluke, murstuss og murstein. Ønsker gjennomføring umiddelbart.

Rom inndeling og gulvlegging

2646GÅLÅ

Legging av nytt gulv på ca 60 kvm dette på nytt støp gulv, og rom inndele 2 soverom og kjøkken, i stue er gammel stor peis fjernet så litt arbeid med tak konstruktsjonen.

Sette inn spjeld i en peis

2646GÅLÅ

Vi ønsker å få murt inn et spjeld i en gammel peis.