Pipe/Skorstein i Gran

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Pipe/Skorstein i Gran

BAZSIKA FLIS OG MUR

5.0 (6)

Juni 2023

Støpe gulv, rehabilitering av pipe, mulig flislegging

"Rett og slett nydelig håndverk! Flytsparkling/avretting av samtlige rom i underetasje. Støping av gulv på vaskerom og baderom, samt flislegging av bad. Alt uført som avtalt og til avtalt pris. Kjempe god service i hele prosessen. Flisleggingen på bad..."Se mer
E
Elizabeth
Jaren
BAZSIKA FLIS OG MUR

PARIS TZORTZIS

Jeg driver i stor sett med piperehanbilitering, og ovner peis montering. Jeg har mye erfaring,tatt kurs om saken og referanse. Feiemester Pettersen (93489040) kan forteller litt om jobber jeg har utført.

Nov. 2020

Lage 150mm hull i teglstein

"De kom til avtalt tid, utførte jobben raskt og effektivt, sist og kanskje det beste tegnet på en god håndverker, de rydda opp etter seg. Bra!"
P
Petter
Gran
PARIS TZORTZIS

Alfa Varme- Og Pipeteknikk AS

Vi utfører rehabilitering av pipe/skorstein og tilbyr et stort utvalg av peisovner, kakkelovn, klebersteinsovner, peis og gasspeis i Buskerud, Oslo og Akershus. Vi er en faghandel du kan stole på - Vi brenner for deg!

Mai 2014

Montering av vedovn og stålpipe

"Kom til avtalt tid. Gjorde en veldig bra jobb. Veldig hyggelig og flink montør. Kan trygt anbefales."
R
Roar
Slemmestad
Alfa Varme- Og Pipeteknikk AS
Siste registrerte jobber

Sette inn peisovn og pusse mur

3522BJONEROA

Skal sette inn en ny aduro peisovn. Muren bak må pusses (ønsker at det skal være teglsteinsvegg). Og det må legges naturstein i gulvet. Ønskes utført innen 10.12. Gjerne så raskt som mulig. I tillegg har vi en vedovn i hvert soverom oppe. Ønsker tips til hvordan man må endre disse til å være godkjenne slik at de kan brukes. Også pussing av murene der. Dette haster ikke så mye som installering av peisovn.

Rehabilitering av pipe

2770JAREN

Vi har renovert et hus fra 1954. Huset har en teglsteinspipe, som vi ønsker å rehabilitere. Pipen er ca 9 meter. Det er sotluke i kjelleren, og vi ønsker å koble til 2 ildsteder

Bytte ut gammel pipe med nytt rør og pipehatt

2770JAREN

Har en gammel tegelstenspipe som må byttes ut med rør og ny gjennomføring og pipehatt. Jeg kan rive gammel peis og pipe i forkant.

Bytte ut tegelstenspipe med stålpipe på hytte

2770JAREN

Vi har en gammel liten hytte med en diger peis og en gammel tegelstenspipe. Jeg ønsker å bytte dette med en mindre ovn og en stålpipe. Jeg kan rive det meste av gammel peis/pipe i forkant.

Montering av vedovn

2760BRANDBU

Skal montere ny vedovn i stue, ikke vært noen ovn på denne plassen tidligere så trenger en murer som kan gjøre dette.

Sparkle og pusse pipe

3522BJONEROA

Sparkle og ny puss på pipe innvendig- ca 60 cm på to sider samt litt småtteri på side 3 og 4. Takhøyde 2,10 m.