Pipe/Skorstein i Øyer

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Pipe/Skorstein i Øyer

PARIS TZORTZIS

Jeg driver i stor sett med piperehanbilitering, og ovner peis montering. Jeg har mye erfaring,tatt kurs om saken og referanse. Feiemester Pettersen (93489040) kan forteller litt om jobber jeg har utført.

Juli 2022

Flytting av peisovn

"Paris og hans medarbeider flyttet en peis i en hytte på Hafjell. De kom som avtalt, var utrolig effektive, gjorde en meget bra jobb, ryddet opp etter seg, var hyggelige og profesjonelle. Og prisen var langt under det en lokal aktør hadde forespeilet ..."Se mer
U
UNKNOWN
Oslo
PARIS TZORTZIS

MULTI-FIX. JOHANSEN

Vi har mer en 20 år erfaring i faget og har vært borti dem fleste av utfordringer ved restaureringer og nybygg. Ring oss og vi tar en prat om deres prosjekt vi stiller gjerne opp til en befaring.

Jan. 2022

Pipestein

"Dette er et seriøst firma som leverer på alle punkter. Det er tydelig at dette er fagfolk som er opptatt av kvalitet i alle ledd og de har lidenskap for hva de driver med. God pris og meget god kommunikasjon. Utrolig fornøyd."
O
Ole Christopher
Oslo
MULTI-FIX. JOHANSEN

NEVO TAK OG EIENDOM AS

4.9 (103)

Vi utfører alle slags jobber som har med tak og taktekking å gjøre, små og store reparasjoner på private boliger i primært østlandsområdet, og vi jobber også med nybygg og større jobber i næringslivet.Vi holder til sentralt plassert ved Hamar/ Brumunddal.VI SØRGER FOR AT DU FÅR RIKTIGE PRODUKTER OG LØSNINGERVi er et selskap som består av arbeidere som alle har lang erfaring når det gjelder taktekking, og som er tvers gjennom profesjonelle. Vi jobber alltid på en trygg måte med sikkerhet i høyset...

Se mer
Mai 2021

Skifte av tak

"Vi ønsket å skifte taket. Etter en grundig befaring og god kommunikasjon underveis ble jobben utført som avtalt. Vi er meget fornøyd med resultatet. Også positiv at han tar inn lærlinger! Dette firmaet anbefales på det sterkeste."
K
Kevin
Øyer
NEVO TAK OG EIENDOM AS

RUSTAD OVNER OG SKORSTEINER

Dere finner oss på rustadovner.no

Juli 2021

* Fortsatt ledig: Lage nytt hull i pipe og sette inn ovn

"Møtte opp til avtalt tid, nøye i jobben sin, generelt fornøyd med alt sammen. Anbefales på det sterkeste."
B
Bård Kenneth
Øyer
RUSTAD OVNER OG SKORSTEINER
Siste registrerte jobber

Montere peis - Nordpeis

2636ØYER

Montere peis i hytte på Hafjell. Trenger kun montering. Peis og alt utstyr er på plass. Nordpeis. Q-34UL. Monteringsanvisningen kan sendes over. Ligger også på byggeplass.

Bytte stålpipe

2636ØYER

Bytte pipeløp, ca. 180 cm innvendig og ca. 180 cm utvendig. Peis er en innsatspeis med hette som må løsnes.

Flytting av peisovn

2636ØYER

Oppdraget gjelder riving av pipe innvendig, flytting av peisovn i kleberstein nærmere veggen og montering av ny stålpipe.

* Fortsatt ledig: Flytte peisløp

2636ØYER

Vi renoverer og trenger noen til å lage nytt rør til vedovn. Blir snakk om å lage nytt hull i pipe, samt tette tidligere hull. Pipen er av typen Leca. Ønsker også råd om plassering av nytt hull og vedovn.

Pipestein

2636ØYER

Det har vært storm på hytta, pipestein har flydd av pipa og landet på taket (den er stor og tung), den har laget hull i skifertaket og ligge å vipper på kanten av takrenna. Skulle gjerne hatt den på plass - hvertfall sikret! Småstein har også løsnet fra pipa, vil ha det fikset.

* Fortsatt ledig: Skiferlegging på hytte

2636ØYER

Skiferheller lagt på inngangsparti, mur på pipe, og hellelegging.