Trenger du hjelp med pipe eller skorstein i Bamble?

Uansett om du skal bygge ny pipe, utføre vedlikehold eller rehabilitere den du har, så bør du bruke fagfolk i Bamble med riktig sertifisering og erfaring med skorsteiner og pipeløp. De finner du på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med pipe eller skorstein i Bamble?

Uansett om du skal bygge ny pipe, utføre vedlikehold eller rehabilitere den du har, så bør du bruke fagfolk i Bamble med riktig sertifisering og erfaring med skorsteiner og pipeløp. De finner du på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet pipe eller skorstein i Bamble

Hjelp til å rette opp i avvik registrert på branntilsyn

3965HERRE

Har nylig hatt branntilsyn. Ble da registert 2 avvik. Ønsker befaring for å tilbud om løsning og pris. Avvik 1. Skorstein har dorlige fuger. Skorstein må settes i godkjent tilstand. 2. Ildsted murt peis kjeller Spjeld i peisen er defekt

Montere stålpipe med tilluft

3960STATHELLE

Har en Westfire Uniq 36 m/tilluft som trenger en stålpipe. Høyde fra gulv til tak er 237cm. Det er flatt tak, tykkelsen på taket er ca 30-35cm tykk.

Pipeløp til utvendig vedfyrt badestamp.

3967STATHELLE

Har ei pipe til badestampen som er 2 mtr langt og 126 mm utv diam. Den skal jeg isolere med 5cm steinull, og trenger et rør utenpå, altså legge steinull mellom røra. Antar at diam. bør være omlag 230 mm. Det blir omkrets på 701,76 millimeter Det kan være et rør i galv. blikk. eller et annet passende material som ikke ruster og som ikke veier mye. Jeg vil selv montere det rundt den opprinnelige pipa etter at jeg har lagt steinulla på plass, så det jeg trenger er egentlig ei blikkplate som er 2000 x 702 millimeter + 80 mm overlapping og valset slik at jeg for hånd kan legge det rundt det andre røret og isolere det. Dersom det finnes ferdig isolerte piper som kan brukes så er utvendig diameter på røret som pipa skal tres på og som går inn til stampen 140 mm

Nytt ildsted

3961STATHELLE

Gammel peis ønskes byttet ut. Ønsker totalpris, inkl nødvendige materialer/peisovn/steinfliser/rør, dvs alt. - rive gammel peis - hull i parkett etter gammel peis må fylles. Åpen for forslag til løsning på dette, men antar steinfliser kan brukes? - montere en ny peisovn lovlig og forskriftsmessig - evt pussing og/eller maling av pipe så det ser pent ut igjen Gammel peis står midt i stua, pipa ligger ikke inntil vegg. Hus er 1,5 etasje, ca 120 kvm grunnflate. Foreslått ovn ny: Jøtul 373 Foreslått gulv/brennplate: Steinfliser (hull i gulvet etter peisen blir ca 132cm x 118cm)

Lekarse tak ved skorstein

3967STATHELLE

Vann inn i under tak formodentlig fra pipa

Montere vedovn

3960STATHELLE

Trenger hjelp til å montere en ny vedovn. Jeg skal ta ut den gamle og legge nytt gulv før den nye skal inn. Røykrør må nok byttes, men det må trolig tilpasses når ny ovn er satt på plass. Jeg hjelper med tunge løft. Ny ovn står i garasjen.

Siste evalueringer
Klargjøre og pusse glatt 2 sider av ei pipe

Carlos utførte jobben utmerket; til avtalt pris og tid. Pipa han rettet og pusset har aldri sett så fin ut som nå. Vi er kjempefornøyd og anbefaler han på det sterkeste.

Nov. 2020
L

Lars om CANARIAS FLIS OG MURER Carlos Luis Navarro Cedres

Langesund
Glattpusse brannmur/pipe

Fikk glattpusset mursteinsbrannmur/pipe. Raske folk. Bra resultat. God kommunikasjon med Edgar. Kan anbefale OK Snekring og Maling AS.

Okt. 2020
G

Geir J. om OK SNEKRING OG MALING AS

Stathelle
Peis med Jøtul-innsats trekker dårlig

God kommunikasjon. Flere forslag til løsninger som ble diskutert med oss. God fagkunnskap. Fleksible Pålitelige Ærlige Kunne ha krysset av på max score på alle de 6 punktene i evalueringen. Vanskelig å velge det rette.

Sep. 2019
A

Anne-Berit om NORSK PIPEREHABILITERING AS

Stathelle
Rehablitering av peis og pipe

Kjempebra jobb.

April 2019
P

Per om NORSK PIPEREHABILITERING AS

Holmestrand
installasjon av peisovn

Super service, effektivt, raskt og ryddig. Super-Mario :-)

Sep. 2018
C

Cecilie om NORGES PIPE REHABILITERING MARIO SAFARIK

Langesund
Montere ny vedovn

Utførte jobben raskt, ryddig og rimlig.

Mars 2018
B

Barbro om NORGES PIPE REHABILITERING MARIO SAFARIK

Porsgrunn
Montering av peisovn

Fikk rask tilbakemelding fra Mario hos Norges Piperehabilitering etter at jeg la ut jobben og han kom på uforpliktende befaring. Veldig fornøyd med både pris og utført arbeid! Vil absolutt anbefale han videre og kommer til å bruke han på andre relaterte jobber fremover.

Okt. 2017
E

Erik om NORGES PIPE REHABILITERING MARIO SAFARIK

Langesund
Skifte vedovn

Veldig godt utført arbeid!

Okt. 2012
R

Roy-Erik om ZAPP AS

Langesund