Pipe/Skorstein - Stange

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pipe/Skorstein i Stange

TRYSIL FLIS OG MUR AS

Murer Bedrift med base i Trysil. Og Avdeling på hamar. Med lokaler på midtstranda. Vårt område dekker hele regionen innlandet. Vi har ansatte i Fra Ringsaker til TrysilSe våre nettsider instagram eller facebook sider. Vi er daterselskap av Trysil Entreprenør AS og kan være behjelplige med store og små prosjekter.

Se mer

Rehabilitering pipe

"Rehabilitering av pipe ble gjort til avtalt tid og pris. Hyggelige håndtverkere og veldig grei kommunikasjon med firmaet."
E
Elin
Romedal, Jan. 2023
TRYSIL FLIS OG MUR AS

RUSTAD OVNER OG SKORSTEINER

Dere finner oss på rustadovner.no

Sette inn ovn og pusse pipe

"Visste eksakt hvordan røret måtte settes inn. Fikset alt både jobb og delere. Kom tilbake og sjekket og etterjusterte. Vi ble enige om å dele litt på den endelige finishen. Men montør forsikret seg om at alt var i henhold til ønsker før vi avsluttet..."Se mer
T
Thommy
Ottestad, Juni 2022
RUSTAD OVNER OG SKORSTEINER

ALFA BYGGTJENESTER

4.9 (35)

https://www.facebook.com/AlfaByggtjenester/Hei, vi er Alfa Byggtjenester og vi vil gjerne tilby våre tjenester til deg.Vi er far og sønn som jobber sammen. Vi har mange gode referanser både fra Mittanbud (som kan sees på Mittanbud.no nettside) og fra andre våre kunder (som kan oppføres ved behov). Vi er tilgjengelig til en gratis befaring hver dag (mandag-fredag) etter klokken 17. Vi jobber raskt og nøye. Vi tilbyr tjenester som: snekring, maling og sparkling.

Se mer

* Fortsatt ledig: Muring av sotluke og ett pipehull.

"Veldig bra!"
T
Tomas
Sagstua, April 2022
Siste registrerte jobber

Murer

2312OTTESTAD

Har et pålegg etter at feier sjekket pipe, så trenger å få murt igjen et lite hull i brannmur i 2 etg. Veldig liten jobb.

Lage hull til røykrør i eksisterende pipe og montere vedovn

2312OTTESTAD

Jeg har en hovedetasje og en kjeller. I hovedetasjen har jeg peis. Nå har jeg kjøpt en liten klebenstensovn som jeg ønsker å montere i kjellerstuen. Der går pipen med en sotluke, men mangler hull. Ønsker hjelp til å lage hull og montere røykrøret til pipen. Jeg har ovn og røykrør med vinkel. Ønsker en gratis befaring først sånn at vi kan planlegge plassering, avstand, om jeg må gjøre noe med gulvet der ovnen skal stå, hva slags gulvplate jeg burde ha, sånn at jeg kan kjøpe inn dette før du kommer og utfører jobben. Se vedlagte bilder! Ønsker også et prisestimat på utførelsen i henvendelsen. Det er selvfølgelig også et krav at vedkommende har autorisasjon til å gjøre denne jobben.

Montering av peis

2332ÅSVANG

Har en PeisSelskabet visionlinep40 som jeg ønsker å få montert, er nødvendig med nytt hull i pipe da nåværende er for lavt

Siver vann ut fra sotluke

2312OTTESTAD

Det siver vann ut fra sotluka

Montering av feieplattform

2334ROMEDAL

Er det noen som selger og monterer feieplattform på pipe etter forskriftene? Har fått beskjed av feier at pipa våres er for høy og de vil ikke feie før plattform er montert.

Flislegge brannmur

2337TANGEN

Ønsker tilbud på å legge flis/Stein på brannmur/pipe i stue. En side er 1,50x2,40. Andre side ca samme areal men med ett innvendig og ett utvendig hjørne. Gammel hull til røykrør må tettes og nytt hull lages høyere opp på muren.

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Pussing av pipe og montering av peisovn

Rask og flink håndverker

Juni 2021
K

Kjell Ove om NERGAARD MUR OG FLIS

Trondheim
Montere vedovn

Alt som avtalt.

Des. 2020
R

Ragnvald om LARS KRISTIAN JENSEN

Ottestad
SLIPING OG LAKKERING AV STUEGULV OG GANG/MONTERE PEIS

Flott arbeid, kom til avtalt tid, raskt utført.

Aug. 2020
B

Bernt om FISKEBEINPARKETT AS

Ottestad
Skifte av tak på enebolig

Vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort,og den gode dialogen underveis!Det ble både byttet til nytt tak,takrenner,etterisolering og fjerning av flis på loft.Alt ble gjort på en profesjonell måte.Vi kan anbefale dette firmaet til andre!

April 2020
A

Anita om NEVO TAK OG EIENDOM AS

Ottestad
Rehablilitering av pipe

Jobben ble raskt og greit utført, til fastsatt pris.

April 2019
G

Gretha om ALPHAPIPE AS

Ilseng
Takstige til enebolig

Rask levering og jobb til avtalt pris.

Des. 2017
S

Stig om NEVO TAK OG EIENDOM AS

Ottestad

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud