Pipe/Skorstein i Balsfjord

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Haster! Riving av teglsteinspipe over 3 etasjer.

9055MEISTERVIK

Ønsker pris på riving av teglsteinspipe som går over 3 etasjer. Tetting av tak etter at pipen er fjernet og bortkjøring av stein må inngå i prisen.

* Fortsatt ledig: Installere peisovn - hull i pipe

9055MEISTERVIK

Jeg vil installere ny, moderne peisovn. Gammel peisovn er fjernet, det er en del sprekker i mørtel rundt hullet i pipa - bør nok repareres og kanskje må det tas nytt hull et annet sted. Ønsker også å få tettet hull til vedovn på kjøkken som skal fjernes. Eventuelt også pussing av muren - det kan vi eventuelt gjøre selv.

Puss av pipe og brantmur.

9055MEISTERVIK

Pipe og brantmur ønskes pusset i litt grov finish.

Montere peisnnsats

9050STORSTEINNES

Jeg har i dag en åpen klebestenpeis av typen Høvring. Den ønsker jeg å få montert en peisinnsats i av typen Jøtul C 400.(https://ildstedet.no/produkter/jotul-c-400-harmony ) Pipeløpet fra peisen går via en klebestensovn. Avstand fra peis til pipetopp ute er ca 4-5 meter. Hytta som har peisen ligger ved Sagelvvatn i Balsfjord kommune. Det er kort adkomst fra vei. Peisinnsatsen er allerede fraktet til hytta.

Levere og montere pipe

9055MEISTERVIK

Ønsker tilbud på leveranse og montering av pipe i hytta vår. Peis er innkjøpt, Jøtul F371. Peisen skal plasseres i hjørne ved vinduer, skråstilt. Vedlagt tegninger med mål av hyttemodellen, samt anmerkning i rødt av hvor peisen ønskes plassert.

Riving av utvendig pipe

9056MORTENHALS

Skal fjerne en peis med tilhørende pipe i et toetasjes hus og trenger hjelp med den utvendige delen. Den er ganske høy og det trengs lift.