Pipe/Skorstein i Tysvær

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Pipe/Skorstein i Tysvær

PEISKONGEN AS

Peiskongen AS har sannsynligvis det største utvalget av typer innsatser som Hoxter, BEF home, hajduk, A.caminetti stowax osv. Vi har også frittstående ovner fra Jydepejsen, Aduro, Morsø og westfire. Pipesystemer henter vi fra Europas beste produsent som heter Metaloterm. Vi har erfarne Montører med oss på laget, og kan hjelpe til med alle jobber som har med piper , rehabiltering og peiser å gjøre. Hos oss får du den rette veiledninge og servicen på arbeidet du ønsker utført

Aug. 2020

piperehabilitering

"Jobben ble gjort som avtalt."
F
Fredrik
Aksdal
PEISKONGEN AS

Gura As

Gura As ble startet 1.januar 2016. Vi har i løpet av de siste fem årene totalrenovert flere leiligheter. på Haugalandet. Vår montør, Ramonas Ivanauskas har 5 års erfaring med produksjon og montering av trapper, flere års erfaring med montering av kjøkken, maling og sparkling, parkettlegging og vanlig snekkerarbeid. I tillegg 5 år erfaring med renovering av baderom og har våtromsertifikat. Baderom utføres etter byggebransjens våtromsnorm og vi gir dokumentasjon over utførelsen. Montøren er utdann...

Se mer
Jan. 2020

Delvis Renovering av kjellerstue, bad og elektrisk arbeid.

"Kjempe jobb gjort av gura"
J
Jarle
Tysværvåg
Gura As

KNUT SIGVE LILLEMO AS

Har over 20 års erfaring med ovner, skorstein og fyring. Jeg har god kompetanse på ildstedenes funksjon.? Profesjon på: - Murte skorsteiner - Trekk og plassering av peiser, ildsteder og stålpiper.? - Rehabilitere? Har din ovn rent glass? Hvis ikke - gjør noe med det!? Kontakt meg.

Mars 2018

Piperenovasjon

"Kjempe bra utført arbeid til ein fornuftig pris"
H
Hege Robertsen
Nedstrand
KNUT SIGVE LILLEMO AS

SHF BYGG

4.8 (9)

Firmaet er drevet siden 1993 og våre oppdrag har hvert veldig varierte fra nybygg til omfattende rehabbiliteringer.Vi leverer alle typer byggematerialer og vinduer. Våre samarbeidspartnere er:OPTIMERA. MESTERVINDU, VIKESÅ TREVARE, ALLGLASS, MOTEK og WHURT.Vi arbeider både på fastpris og timebasert arbeid.Vår filosofi er å konsentrere oss om en jobb av gangen, er vi først kommet i gang med jobben får den 100% prioritet til den er ferdig og godkjent av kunden. Det er den mest effektive å beste måt...

Se mer
April 2013

Bore hull til ovn i pipe

"Boret nytt hull i pipa og tettet det gamle, monterte ny ovnsrør og selve ovnen. Var raske på plass og flinke folk som fikk gjort en god jobb. Alt gikk som forventet."
T
Trond
Førresfjorden

HAUGALAND MUR OG FASADE AS

4.8 (55)

Vi har opparbeidet god erfaring med fliselegging, skiferlegging, natursteinsmuring, kaianlegg i naturstein, peiser i naturstein. Vi tar også jobber som vedlikehoold og pussing av eksisterende murer, samt hagearbeid inkl. belegnings stein.Ta gjerne kontakt ved henvendelser ang alle typer murer, murerarbeid.Gode referanser.

Okt. 2012

montering av pipe og elementpeis Haugesund/Førresfjorden

"Selskapets to arbeidere gjorde en meget god jobb, et flott resultat! De satt opp brannmur, elementpeis og stålpipe. Elementpeis og brannmur ble sparklet og fliselagt."
R
Rune
Førresfjorden
HAUGALAND MUR OG FASADE AS
Siste registrerte jobber

Pipebeslag

5566HERVIK

Trenger å kle inn pipe på hytte i Hervik.

Rehabilitere pipe

5570AKSDAL

Vi trenger hjelp til innkjøp og montering av stålpipeinnsats i gammel skorstein på hytta vår

Bly rundt pipe

5570AKSDAL

Er en liten lekkasje ned på takplate ved siden av pipe. Trenger sikkert nytt bly rundt pipe

* Fortsatt ledig: Sette opp stålpipe

5563FØRRESFJORDEN

Trenger å få målt opp og satt inn stålpipe i utestue.

Bytte av takstein

5560NEDSTRAND

Det skal legges nytt takbelegg/takplater på saltak ca 86m2 på et hus bygget i 1964. Takstolene er ikke etter stander 60cm, men varierer mellom 80 og 100cm mellomrom. Det vil si at takplatene må ha lav vekt (ikke stål/alu). Det ønskes også at taket klargjøres for solcellepaneler med startbrakketter. Skorstein skal oppgraderes med innvendig rør og utvendig kapsling/beslag samt ny pipe-hatt. Pipen er ca 14 meter fra bunn til topp. Tilkomsten er meget god på Nordsiden og er noe kupert på Sørsiden. Anbefaler terrenggående lift. Mønehøyden er ca 10 og 12 meter.

* Fortsatt ledig: Ny pipe

5560NEDSTRAND

Skal bytte ut eksisterende pipe fra ca 1923 med ny pipe. Lengden på pipa er ca 8,2m. Pipa er 50cm x 50cm i firkant, ny pipe må fylle ut dette hullet. Trenger en meterpris på pipa, det er ett uttak for vedovn. Pris for jobben utenom pris på pipa. Jeg kan bidra som hjelpegutt og bære elementer etc etc. Huset står på 5560 Nedstrand.