Pipe/Skorstein - Løten

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pipe/Skorstein i Løten

MULTI-FIX. JOHANSEN

Vi har mer en 20 år erfaring i faget og har vært borti dem fleste av utfordringer ved restaureringer og nybygg. Ring oss og vi tar en prat om deres prosjekt vi stiller gjerne opp til en befaring.

Se mer

Lekkasje mellom tak og pipe som må tettes.

"Nils skiftet fotbeslaget rundt pipen på hytta vår. Vi hadde god kommunikasjon underveis. Han jobbet selvstendig og effektivt. Ga oss flere alternativer for utbedring. Grundig dokumentasjon og informasjon. Veldig fornøyd med utført arbeid."
K
Kristine
Ottestad, Juli 2022
MULTI-FIX. JOHANSEN

RUSTAD OVNER OG SKORSTEINER

Dere finner oss på rustadovner.no

* Fortsatt ledig: Nytt ildsted

"Seriøs aktør . God kommunikasjon"
M
Marianne
Løten, Okt. 2021
RUSTAD OVNER OG SKORSTEINER
Siste registrerte jobber

Bytte av vedovn og frakobling av flere gamle vedovner

2340LØTEN

Vi har to vedovner og en vedkomfyr i andre etasje som skal frakobles pipa, og hullene etter disse må mures igjen. Ovnene skal stå der de står (frakoblet). Vedkomfyren ønskes flyttet ut i låven. I første etasje har vi en gammel vedovn som vi trenger å bytte ut med en ny. Det haster mest å få murt igjen hull etter ovnene i andre etasje og bytting av vedovn i første etg, men vi trenger også hjelp til bæring av disse ovnene hvis det er mulig å få innlagt i samme oppdrag.

Reparasjon av pipe på tak og frakobling av vedovner

2340LØTEN

Pipetoppen må repareres. Gammel teglsteinspipe med frostskader og avskaling i mursteinen, krater i røykløp(sitat feier), samt dårlige/gamle fuger. Pipehatt/topptildekking i metall må også byttes. I tillegg har vi to vedovner og en vedkomfyr i andre etasje som skal frakobles pipa, og hullene etter disse skal mures igjen. Ovnene skal stå igjen (frakoblet), men vedkomfyren skal bæres ut i låven. I første etasje har vi en gammel vedovn som skal byttes, bæres ut, og erstattes av en ny vedovn som vi i tillegg trenger å få installert. Ønsker primært pris på alt dette, men vi trenger spesifikasjon på pris flytting/bæring av ovnene, slik at vi kan vurdere å gjøre dette selv.

Forlenge teglsteinspipe

2340LØTEN

Vi hadde Brann i fjor, og under gjenoppbyggingen ble deler av pipa revet. Pipa er i dag i takhøyde i første etg, så den må mures opp og igjennom taket. Bygget den står i er på kun en etasje, så det er ikke snakk om mange meter, men litt blir det jo. Den som tar det på seg må også være istand til å tette rundt pipa etterpå med beslag eller hva man gjør. Vi har svært lite peiling på dette her.

Stålskorstein

2340LØTEN

Sette inn stålskorstein i eksisterende pipeløp. Bygningen er fra 1847, umulig å si når pipeløpet er fra. Tidligere eiere er borte. Pipeløpet er vel ca 8 meter. Arbeidet skal gjøres til våren.

* Fortsatt ledig: Montere ovn og utvendig stålpipe.

2340LØTEN

Ønsker tilbud på montering av ovn og utvendig stålpipe. Gjerne etter befaring.

* Fortsatt ledig: Undersøke peis for montering av peis innsats.

2340LØTEN

Vil ha undersøke hvilken peis innsats jeg trenger og om selve peisen er igod stand for å montere in en ny

Siste evalueringer
Rehabilitering av pipe

Bra utført arbeid og god kommunikasjon underveis.

Sep. 2020
H

Heine om LARS KRISTIAN JENSEN

Løten
Hytte på Budor

Bra jobba til en ok pris, kan anbefales

Nov. 2018
I

Ida om RØINAAS ELEKTRO AS

Vestby
Har behov for maler/murer til oppussing

Kom på befaring og satte igang dagen etter. Jobbet jevnt, raskt og med et meget bra resultat. Jeg ønsket helsparkling av gipsplatene og dette ble utført på en svært tilfredsstillende måte. Murerjobben ble også utført med høyeste kvalitet. Det ligger helt klart mye erfaring i bunn. -Alt til en god, forhåndsavtalt pris, ingen overraskelser der. Anbefales på det sterkeste!

Nov. 2012
A

Audun Daniel om O. D. BALLY

Løten

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud