Pipe/Skorstein - Ski

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pipe/Skorstein i Ski

OLSEN BLIKK & MONTASJE AS

4.7 (141)

Olsen Blikk & Montasje AS er et selskap som er lokalisert i Viken, vi tar på oss alt fra små til store prosjekter innenfor tak og fasadeVi har også en Bygg og uteområde avdeling, hvor vi tar på oss alt fra bygningsmessige arbeider og utvendige grave arbeider. Med Lang Erfaring kan vi tilby våre kunder høy Kvalitet på det vi levererKvalitet er når kunder kommer i retur, ikke varen!

Se mer

Ny pipehatt

"Fikk montert ny pipehatt. Han ordnet alt selv, jeg behøvde ikke være hjemme. Kjempefornøyd"
M
Mats
Ski, Sep. 2023
OLSEN BLIKK & MONTASJE AS

Vestfold og Telemark Piperehabilitering AS

Har du sprekk i pipa? Nytt ildsted?Dårlig trekk? Fyringsforbud? Pipebrann? Takstige? Vi hjelper deg gjerne, ta kontakt for gratis befaring.

Rehabilitere skorstein

"Hyggegli folk som gjorde en solid jobb til en god pris"
M
Marc
SKI, Sep. 2023
Vestfold og Telemark Piperehabilitering AS

AM Mur og Betong AS

Hei å velkommen til oss :) Ønsker du ei trygg å kunnskapsrik bedrift til å utføre dine oppdrag innen Mur, Betong, Peis å pipe ? Da Har du kommet rett. Vi ønsker å hjelpe deg med å oppnå ei miljøvennlig å modern fyringsanlegg iform av komplette ildstedsrehabiliteringer, godt for miljøen å gott for ditt hjem. Vi ønsker oppmuntre våre kunder til å bytte ut gamle ildsteder till moderne, rentbrennende ovner som virkelig får ut all energi i ved kubben du fyrer med. Hvordan gør vi det? Jo, genom å levere Norges beste priser på ei god å trygg peis installasion, rehabilitering av ditt ildsted , best kvalite på kortest tid. Hør med oss for inspiration. Vi utfører også alt innen -Betong fundamentering-Støttemurer-Hus/Garasje såler-Peismonteringer-Piperehabiliteringer-Betongrehabiliteringer-Rå betong konstruksioner/Etasje skilleTa kontakt for løsninger og forslag på ditt prosjekt. Mvh Alan Minaee 48002108

Se mer

Bytte ut røykrørføringen til et mindre rør

"Anbefales! Serviceinnstilt, hyggelig og profesjonell. Ryddet og ordnet etter seg når jobben var gjort. Kunne også komme å gjøre jobben på kort varsel. Tok også bilder underveis. Flott gjennomført"
M
Marius
Ski, Mai 2023
AM Mur og Betong AS

FOLLO MURMESTER AS

Liten murmesterbedrift med kvalitet i fokus. Sertifisert montør pipe og ildsteder. 35 års erfaring Vi tilbyr: - Montering av ildsteder - Muring av peiser - Piperehabilitering - Skifer. Trapper - Mur ,puss og betongarbeider Alle arbeider leveres med dokumentasjon og egenerklæring

Se mer

sparkle peis

"Flott utført jobb etter avtale. Kan absolutt anbefales."
U
UNKNOWN
Ski, Jan. 2023
FOLLO MURMESTER AS

LORENTZEN PEIS OG PIPE

Vi utfører alt innen peis, stålpipe og rehabilitering av gamle skorsteiner. Puss av mur, renovering og mikrosement. Salg av vedovn, stålpiper og peisinnsatser. Vi er ett familie foretak som har holdt på i 22 år hvor 3 stk. er utdannede feiere og en mester. Ta kontakt med oss så avtaler vi gjerne en uforpliktende befaring og ser på oppdraget.

Se mer

* Fortsatt ledig: Flytte peis, ny brannvegg.

"Godt utført og prismessig innenfor."
C
Christer
Oslo, Jan. 2023
LORENTZEN PEIS OG PIPE

NORSK BYGG OG VEDLIKEHOLD Paal Wilander Kleven

Alt i mur og fasadearbeide Spes. Peis og fliser/skiferarbeide . Montering av peisovner til rehabilitert pipe mm.

Fjerning av oljefyr/ovn/dagtank

"God kommunikasjon, effektiv arbeidsmåte og profesjonell. Anbefales videre!"
M
Maren Linnestad
Ski, Mai 2022
NORSK BYGG OG VEDLIKEHOLD Paal Wilander Kleven

VANNTETT AS

Vanntett AS er en liten Mesterbedrift med mye kompetanse innen mur, flis, puss og betong, og i særdeleshet vanntetting og overflatebehandling av betong. Vi vanntetter betong med alt fra injisering, impregnering, epoksy, polyuretan, polyurea og ulike sementbaserte vanntettingsprodukter. Vi har murere med spesialkompetanse innen steinlegging- og hugging, asbestarbeider og prosjektledelseserfaring for flisarbeider i store borettslag. Vi har utstyr for flytstøp, understøp og ulike former for injeksjon i betong og fjell. Betongrehabilitering har vi mye erfaring med. Prosjektledelse utføres av personell med norsk som morsmål.

Se mer

Installasjon av peis

"Vanntett AS installerte peisovnen vår raskt, profesjonelt og på en meget god måte. Hyggelige, ryddige og flinke folk til en fin pris. Vi benytter oss gjerne av dem igjen ved en neste anledning. Anbefales på det varmeste!"
L
Lillian
SKI, Feb. 2022
VANNTETT AS

M.F TAK OG FASADE TEKNIK MIKAEL EMANUEL FREDRIKSEN

M.F tak og fasade är har Lang erfarenhet med utvändiga vedlikeholds prosjekt.Ny på mitt anbud men har många nöjda kunder att referera till.

Pipen vår trenger deksel for å bli tett

"Vi var veldig fornøyd med arbeidet som ble utført for å tette pipa vår. Det var nøye, raskt og effektivt utført! Anbefales!"
S
Sissel Cathrine Sjølstad
SKI, Nov. 2020
M.F TAK OG FASADE TEKNIK MIKAEL EMANUEL FREDRIKSEN

DIN TAKBUTIKK AS

4.7 (58)

HEI!VELKOMMEN SKAL DERE VÆRE SOM POTENSIELLE KUNDER I DIN TAKBUTIKK AS.VI ER EN TOTAL ENTREPRENØR SOM LEVERER TJENESTER INNEN TAK/BLIKK/BYGGMED EGET BLIKKENSLAGER VERKSTED OG BUTIKK UTSALG.VI JOBBER I TETT SAMARBEID MED PROFILMETALL OG MAXBO PROFF SAMT SKARPNES FOR Å DEKKE ALLE BEHOV FOR DERE SOM KUNDER..VÅRE ANSATTE HAR LANG FARTSTID I BRANSJEN OG DEN FAGLIGE ERFARINGEN KOMMER DERE KUNDER VIRKELIG TILGODE...VI UTFØRER ARBEID OVER HELE DET SENTRALE ØSTLANDET!BEFARING GJØRES KOSTNADSFRITT OG TILBUD BLIR GITT MED FASTFORHÅNDSPRIS.VI LEVERER KVALITETS ARBEID MED GOD GAMMELDAGS SERVICE TIL RIKTIG PRIS OG ER SVÆRT KONKURRANSE DYKTIGE PÅ ETT RØDDIG GRUNNLAG.HOS OSS UNNGÅR DERE FAREN FOR SOSIAL DUMPING DA DETTE ER ETT OMRÅDE VI TAR SVÆRT ALVORLIG OG SETTER VÅR ÆRE I Å GI BÅDE VÅRE ANSATTE ETT TRYGT ARBEIDS MILJØ OG IKKE MINST AT DERE SOM KUNDER VIL NYTE GODT AV VÅR FILOSOFI....TRYGT, ENKELT OG GREIT!VI HAR OGSÅ EN EGEN TAKFORNYINGS AVDELIG FOR DERE SOM ØNSKEREN FACELIFT FOR TAKET MED GRUNDIG VASK/IMPREGNERING OG EVNT.LAKKERING I ØNSKET FARVE...DETTE GJELDER STORT SETT ALLE TYPER TAKBELEGG...VI ER DA OGSÅ FORHANDLER AV (GJØCO) MALINGS PRODUKER.ØNSKES ETT (GRØNT TAK) LEVERER VI OGSÅ SOLSELLE LØSNINGERI SAMARBEID MED SKARPNES NORGE.ALT ARBEID UTFØRES MED GARANTI IHHT.NORSK STD.VI ER FULLFORSIKRET I IF SKADEFORSIKRING.VI ER GODKJENT LÆRLING BEDRIFT OG SATSER PÅ FLOTTNORSK UNGDOM!DA ER DET BARE OG ØNSKE DEG OG DITT PROSJEKT VELKOMMENOG VIL VI GJØRE VÅRT YTTERSTE FOR DEG SOM KUNDE HOS OSS!MVH.DIN TAK BUTIKK AS

Se mer

Kle inn teglpipe med blekkhatt/pipehatt

"Flott pipebeslag, hyggelige folk og god pris."
S
Stein
Ski, Juni 2020
DIN TAKBUTIKK AS
Siste registrerte jobber

Peisovn - montere tetningssnor

1424SKI

Tidligere i vinter hadde vi en feier som tok kontroll av ildstedene i huset vårt og vi fikk en anmerkning på peisovn som ble montert for en god del år siden. Anmerkingen gikk ut på at selve tetningssnoren som skal ligge rundt ovnsrøret antageligvis har løsnet og henger ned på innsiden av pipeløpet. Ønsker derfor tilbud på å montere ny tetningssnor.

Installere peisovn

1423SKI

Trenger hjelp til å installere Aduro 9.5 peisovn. Det er allerede hull fra forrige peisovn, men det er feil høyde. Må derfor få tettet og laget nytt hull. Ønsker å få gjennomført oppdraget så raskt som mulig. Ønsker tilbud på installasjon fra sertifisert montør.

Piperehabilitering og rive gammel peis

1423SKI

Vi ønsker piperehabilitering av gammel pipe som er ca 15 meter lang. Mellom 1. etasje og kjeller er det en liten sving, så her ønsker vi å fylle med sement og lecakuler samt å flytte feierdøren opp til 1. etasje. I tillegg ønsker vi å få river den gamle peisen slik at det blir klart for å sette inn en vanlig peis.

Installasjon av Jøtul 602

1406SKI

Ønsker å sette inn en Jøtul 602 i eksisterende pipeløp. Hulltagning og tilkobling.

Bytte feieluke i pipe og pusse mur

1424SKI

Jeg har en feieluke som er rustet og trenger å byttes. Må pigges ut av pipe og ny feieluke må mures inn. I tillegg har jeg en støttemur på ca 50cm høyde, lengde 5 meter som jeg ønsker å få pusset.

bygge pipe og skorstein

1400SKI

Hei. Vi har ikke peis hjemme og pipe er ikke montert. Vi er interessert i befaring før vi tar en beslutning.

Siste evalueringer
Montering Pisa Elementpeis

Denne håndverkeren er vi svært fornøyd med. Her var det kvalitet i arbeidet. God og hyggelig kommunikasjon underveis. Møtte opp til avtalt tid. Effektiv jobbing og ryddighet. Prisen var også konkurransedyktig. Dette svarte til alle vår forventninger og vi vet hvem vi kan anbefale videre og hvem vi bruker neste gang. Takk for godt utført peismontering.

Mai 2020
A

Arne om PEISMAKERN AS

SKI
Pipe - pusse røykrørinnføring m.m.

Paal Wilander Kleven fremstår som en håndverker med solid fagkunnskap i en velsignet kombinasjon med praktisk håndlag. Legg til serviceinnstilling, effektivitet, vennlighet og pålitelighet, så har du grunnene til at vi er strålende fornøyd med jobben: Pusse inn røykrørinnføring fra hjørnet på en pipe og noe reparasjonsarbeid med gulvfliser.

April 2020
M

Mikkel om NORSK BYGG OG VEDLIKEHOLD Paal Wilander Kleven

Ski
Friske opp overflaten på en pipe

Rask levering. Flink til å kommunisere og presis på avtaler! Kan anbefales!

Okt. 2019
N

Nils om PARIS TZORTZIS

Nytt tak og takrenner ca 140 m2 grunnareal

God kommunikasjon, fint tempo, fin jobb, ryddige kontrakter - men etter litt venting på takstmann for å taksere en skade som ble avdekket underveis, mistet de helt tempoet, og alt ble veldig forsinket. Istedet for 3-4 uker endte det opp med nærmere 3 måneder. Men kontrakten inneholdt dagbøter, så de ble trukket fra prisen. Så ryddig sånn sett. En takrenne viste seg etterhvert å fungere dårlig, noen måneder senere, da jeg sendte beskjed ble den fikset neste dag.

Sep. 2019
A

Asbjørn om OSLO BYGG OG RESTAURERING AS

Ski
Flytte uttak til peisovn i teglstegnspipe med rehab-rør

Arbeid utført etter avtale. Ryddig og effektivt

Feb. 2019
P

Patrick om PEISMAKERN AS

Ski
Oppussing av stue 40m2

Vi er kjempefornøyd med både utført arbeid og pris. God kommunikasjonen underveis i prosessen. Vi bruker gjerne Krystall Byggservice igjen ved en annen anledning og kan trygt anbefale dem til liknende oppdrag! Mvh Tone

Feb. 2019
T

Tone om KRYSTALL BYGGSERVICE AS

Ski
Pipereabilitering

Kom til avtalt tid og utførte avtalt jobb :)

Nov. 2018
V

Victoria Selbæk om Gardermoen Ingeniørbygg AS

Ski
Sette inn ny peis

Tettet gammelt pipehull og satte inn ny peis. Rask og fint utført jobb. Kan anbefale disse.

Sep. 2018
L

Lena om Kai Nettum

Ski
Tette hull i pipeløp etter fjerning av peisovn.

Dette var ikke mye og skryte av! Etter flere purremail fikk jeg endelig kontakt med firmaet. 25.mars kl. 10.00 2015 ble det pr. mail avtalt at oppdraget skulle utføres. Jeg satt hjemme og ventet, men ingen dukket opp! Har ikke hørt et pip i etterkant!

April 2015
M

Morten om MARTINSEN BYGGSERVICE T MARTINS

SKI
Montering av peis

Utmerket! Kom med tips og triks og var meget effektive. Var forsiktige med alt de gjorde og tok vare på alt som sto rundt. Er meget godt fornøyd. God pris for meget god jobb utført. Anbefales!

Feb. 2014
E

Erik om Kai Nettum

Ski
Piperehabilitering

De kom på dagen og gav oss tilbud. Jobben sattes igang dagen etter. Er meget førnøjd med både arbeide og pris.

Jan. 2012
I

Isak om Alt Til Peis Og Pipe AS

Ski

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud