Pipe/Skorstein - Hol

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pipe/Skorstein i Hol

Siste evaluering

Montering av peisovn

"Veldig bra jobb. Rask oppstart, rask fullførelse og meget god oppfølgning."

T

Thomas

Paradis, nov. 2022

Les flere evalueringer om GEILO HYTTESERVICE AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

MONTASJE AV PIPELØP I STÅL

3580GEILO

Ønsker leveranse av montasje av pipeløp over frittstående HARVIA bastuovn i frittliggende bastuhus. Alle deler fins.

Installering av Contura 856 vedovn med pipesett i hytte i Raggsteindalen

3577HOVET

Jeg har en Contura 856 vedovn og pipesett som jeg trenger installert i en hytte i Raggsteindalen nord for Hol. Ovn og pipesett er på plass, piperammen er allerede montert i taket, og luftinngang etablert i gulvet. Trenger montering snarest mulig men på en dag jeg kan være til stedet. Aktuelle datoer er: 14. okt, 19. okt, 31. okt, 1. nov, 3. nov, 4. nov. Det er mulig å kjøre helt frem til hytta.

Pipebeslag

3593USTAOSET

Hei. Ifm ekstrem nedbør i høst ble det oppdaget lekkasje rundt pipen på hytta vår på Ustaoset. Ønsker derfor å få pipen kledd inn med heldekkende beslag. Mål: Tak med 17,4 grader helning med høyde pipe 149,8 cm nederst og 132,0 cm øverst. Pipen har to løp (kamin og peis) med lengde/bredde 75,2 x 48,5 cm. Beslag med noen svake områder i det ene hjørnet, beslag strekker seg 20-25 cm opp på pipe og ut på asfaltpappen. Dersom det skal legges beslag fra pipe over mønet, er lengden til mønet 186 cm. Ta kontakt om du/dere er interessert i jobben. Det er lett å komme opp på taket (2 meter over bakken på nordsiden) med stige som ligger langs hytteveggen. Bom kan åpnes via telefon.

Piperehabilitering - installasjon av stålrør

3580GEILO

Vi har en hytte på Geilo der pipen ikke er godkjent. En løsning vil trolig være å installere et stålrør i pipen. Vi har behov for bistand i denne anledning.

Montere peisovn Hagafoss

3576HOL

Hei, Ønsker tilbud på montering av peisovn i eksisterende pipe. Fylle i gammelt hull og borre opp og montere peisovn i nytt hull. Hytte i Hol kommune, vei helt frem og strøm.

Montering av peisovn

3580GEILO

Vi trenger hjelp til å montere en ny Rais Nexo 120 peisovn på en hytten på Geilo (Kikut). Den må monteres til utvendig pipe. Det er trepanel på veggen slik at brannmurplate (50mm) må monteres, slemmes og gjerne males (maling kan eventuelt gjøres som egeninnsats). Det må lages åpning i veggen til utvendig pipe og gjennomføringsrør må monteres. Peisoven er levert med innvendig synlig peisrør og pyntering.

Siste evalueringer
Montere stålpipe på peisovn, hytte Geilo

Bra arbeid til avtalt tid👍

Juni 2021
M

Merethe om J. SKRU MONTASJE AS

Øvre ervik
Riving av peis på Ustaoset

Vi har brukt Wieslaw og team på to jobber. For riving av peis og installering av ny ovn, har de gjort en veldig god jobb. God kommunikasjon, pålitelig og effektiv. De kom også med det beste av 3 tilbud og kan anbefales fra vår side. Vi kommer til å bruke dem igjen.

April 2021
E

Erik om HALLINGDAL TRE OG HAGE JUST

Paradis

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud