Pipe/Skorstein i Røros

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Nytt hull til røykrør

7372GLÅMOS

Trenger å få tatt på nytt hull til røykrør i gammel pipe på hytte pga er får nært tak det gamle.

Innsetting av stålrør i pipe

7374RØROS

Innsette stålrør i teglsteins pipe på hytte Ca 5 meter

* Fortsatt ledig: Riving av pipe/peis - innsetting av peisovn/stålpipe

7374RØROS

På hytta på Røros har vi en stor peis som er i dårlig forfatning. Vi ønsker å rive den og pipa og sette inn en peisovn og stålpipe. Pipe må rives fra tak og nedover. Peis etterhvert. Materialer må kjøres bort. Gulv under peis må settes i stand - f.eks. med skifer eller fliser. Ny peisovn settes inn, pipe monteres og tettes over tak. Pipa er frittstående i rommet, uten kontakt med vegger. Det er noen hyller festet til pipa men de kan vi demontere selv. Det er ønskelig at arbeidet gjøres uten behov for å tømme hele hytta for inventar - medmindre bedriften har et fornuftig forslag til løsning på det. Alternativt må det antakelig bygges et plasttelt inne i hytta rundt pipe/peis slik at murstein og puss kan fraktes ut uten at hele hytta blir nedstøvet. Dette er et søknadspliktig tiltak og det er ønskelig at utførende er godkjent søker - med ansvarsrett.

* Fortsatt ledig: Ovn bytte

7375RØROS

Hei ser etter noen som kan bytte ut vedovn og sjekk av pipe og som har avtaler ved tanke på ny ovn vi trenger.kontakt meg gjerne helst på mail grunnet jobb. takk på forhånd.

Installasjon av pipe og peis på hytte på Røros

7375RØROS

Ønsker pris på ferdig installert stålpipe (ca 3,6m) og installasjon av ildsted (har Nordpeis Q-24 peisinnsats) på hytte ved Røros. Gammel pipe er revet. Bilveg helt frem. Hytta er på en etasje, Sandehytte i laftet plank.

Muring

7374RØROS

Hull etter tidligere ovn. Metallrør fjernes og hullet mures igjen