Pipe/Skorstein i Grimstad

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Pipe/Skorstein i Grimstad

DRÅBELIA TJENESTER AS

5.0 (7)

Nov. 2023

Installation of Peisovn

"Good quality work, fair prices, and nice guy. Would recommend."
G
Gordon
Fevik

Max Pfister AS

Vi utfører alt innen:- Natursteinsmuring- Skiferarbeider- Grunnmurer- Flisarbeid- Mur og pussVi murer også peiser samt at vi legger brostein og belegningsstein.Vi har lang erfaring og god service. For mer informasjon, ta gjerne kontakt på mail eller telefon.

Juni 2023

Montere pipe og peis

"Trivelige håndtverkere som er enkle å snakke med, tilgjengelige, holder avtaler og budsjett. Veldig fornøyd med jobben de gjorde hos oss!"
S
Stian
Grimstad
Max Pfister AS

ARENDAL BLIKKENSLAGERMESTER AS

Okt. 2022

Beslag pipe

"Rask og god service."
A
Anette Skoog
Grimstad

QORBAN STEIN SOLID AS

Hei!Er du på jakt etter bygg service? Vi er her for å hjelpe deg. Qorban Merzaei med lang erfaring innen bygg bransjen gir deg den beste kvalitet. Vi tar imot ulike oppgaver: naturmur, grunnmur, fliser, våtrom, betong, peis, belegningsstein, puss, osv... Kontakt oss og da er vi til stede. Du kan se våre fullførte oppdrag på Facebook, Instagram.

Des. 2021

Fjerne teglstein rundt pipe og montere ny ovn

"Fikk hjelp med å rive murstein rundt pipe og bygge ny mur. Er veldig fornøyd med resultatet, og Qorban oppleves som både hyggelig og effektiv!"
A
Anders
Kristiansand s
QORBAN STEIN SOLID AS

IGLAND OVN OG MUR

4.7 (16)

HEI VI ER SPESIALISTER PÅ ALT MED PIPE REHAB..OVNER OG PEISER

April 2020

Rehabilitering av pipe + montering av vedovn

"Igland ovn og mur installerte ny keramisk pipeløp, vedovn og slettet pipa vår innvendig. Svært fornøyd med resultatet. Ryddig, god kommunikasjon underveis og rimelig pris."
S
Simen
Grimstad
IGLAND OVN OG MUR

AGDER BYGG OG REHABILITERING AS

4.6 (16)

Har du kjøpt hus eller leilighet som trenger renovering? La oss hjelpe deg trygt gjennom prosessen. Vi har lang erfaring med renovering av boliger og vet hva som skal til for å få et godt resultat. Håndverksavdelingen vår består av rørleggere, flisleggere, murere og snekkere. Det betyr at vi leverer alt av håndverkstjenester, som blant annet - innsetting av dører og vinduer - flytting og oppsetting av vegger - bygging av nye gulv- legging av parkett - oppsetting av nye konstruksjoner- utgravin...

Se mer
Okt. 2019

Montering av Peis + montering av 2kvm steinpanel

"Tetting av gammelt hull i pipe + borre nytt hull + Montering av 2.5kvm steinpanel med nytt røykerør til ny peis. Godt håndtverk på montering, men skulle ønske de hadde skråkuttet røykerøret slik at peisen kom midt på steinveggen og ikke ut mot siden...."Se mer
R
Rolf
Grimstad

KLIMA & MILJØTEKNIKK DA

4.7 (10)

Klima & miljøtekknikkVi er mesterbedrift i feiefaget, og har kometanse og lang erfaring innen skorsteinsarbeider.- Vi rehabeliterer alle typer skorsteiner- Monterer isolerte stålpiper- Vi driver også med rens av ventilasjonsanlegg/ avtrekkskanaler.

Des. 2013

sette opp en ovn m/ rørpipe

"Er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. De svarte kjapt på annonsen. De kom på befaring til avtalt tid. Fikk pris på jobben rett etter befaringen. De kom å gjorde jobben til avtalt tid. Er veldig fornøyd med slike håndtverkere,som holder avtaler...."Se mer
R
Randi Margrethe Mjåvatn
KLEPPE
KLIMA & MILJØTEKNIKK DA
Siste registrerte jobber

Takreparasjon og kontroll av taket

4879GRIMSTAD

Det er ønsket en kontroll av taket og pipen for å evaluere om reparasjoner er nødvendige. Reparasjoner er også krevd etter at det har blitt oppdaget vannlekkasje fra pipen og fra kvisten og ned til takrennen. Her trenger vi en oversikt på hva som skal repareres/utbedres samt fikse takrennen som ikke er rett.

Installation of Peisovn

4870FEVIK

We are wanting to have a peisovn installed in our house. See attached photos of the livingroom and the peisovn we are looking to get. Please advise approx cost of installation and availability to do the job. Thanks, Gordon

Lekkasje i taket

4885GRIMSTAD

Fått en taklekkasje i et gammelt oppgradert hus, vannet renner ned en bjelke i nærheten av pipa. Vet ikke så mye mer, har ikke hatt noen til å se på det, usikker hva slags jobb det egentlig er.

Fikse peis med teglstein

4876GRIMSTAD

Her er jeg veldig fleksibel og ønsker innspill. Men veggen må tettes og noen teglsteiner bør byttes.

Mure igjen hull i pipe.

4886GRIMSTAD

Etter oppussing ble en ovn fjernet. Det ble lagt fasadestein/flis rett over hullet i pipen. Etter inspeksjon fra brannvesen/feier få vi fyringsforbud om det ikke fikses på forskriftsmessig vis. Dette er i underetasjen og det er nå kun vedovn i hovedetasjen over. Jeg vil gjerne ha et prisoverslag / tilbud.

Fjerne røykerør etter tidligere ildsted og tette hull i skorstein

4886GRIMSTAD

Min ekssamboer har i år fjernet ovn i kjelleretasjen uten å fjerne røykrøret. Han har bare lagt natursteinforkledning på veggen. Røret i må fjernes og hullet i skorsteinen må tettes på godkjent vis. X-en nekter å rydde opp i det selv og jeg trenger murer som kan gjøre det. Mange hilsen Claudia