Pipe/Skorstein - Tromsø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pipe/Skorstein i Tromsø

NORMUR AS

Piperenovering

"Normur gjorde en veldig fin jobb. Akkurat det vi ba om, pipa fikk stålrør og muren rundt peisen ble justert med ny brantmur der det trengtes for forskriftene og puss etterpå jevn og fin."
K
Kent
Tromsø, Feb. 2024

ALL-TJENESTE AS

All-tjeneste – vi leverer alt innen renhold- vaktmester- og vedlikeholdstjenester til fornøyde kunder dag etter dag. Vi har bred kompetanse og erfaring innen renhold og service. I tillegg til vaktmester og renhold tilbyr vi også automatservice og matterservice.Med andre ord er vi leverandør av en hyggelig arbeidsplass og et trivelig miljø.

Se mer

Flytting av feieluke ta nytt hull til vedovn tette gamle hull

"meget bra utført"
T
Tommy
Tromsø, Jan. 2024
ALL-TJENESTE AS

Melia Maling & Oppussing

Utvendig og innvendig maling, oppussing og små sneakerarbeid. Kontakt meg for annet arbeid, hvis det er i mine ferdigheter, skal jeg fortelle deg 😉

Tette glipe mellom pipe og tak

"Kjapp og effektiv reparasjon av skade på tak til god pris. Kommer til å kontakte de igjen, dersom det er andre oppdrag jeg trenger hjelp til."
E
Erling
Tromsø, Aug. 2023
Melia Maling & Oppussing

JOCO BYGG AS

4.1 (7)

Joco Bygg AS ble stiftet i 2019, men vi har over 15 års erfaring i bransjen og kan stille med gode referanser om ønskelig.? Vi gjør det meste innen bygg: - Renovering - Oppussing - Tilbygg - Takarbeid - Kjøkkenmontering - Gulvlegging/Gulvavretting - Trapper - Vindu og dør- Garasjer og mye mer Vi er opptatt av å være en god håndverker for ditt prosjekt, og vi passer alltid på å gjøre jobben som avtalt og ha en ryddig dialog underveis i prosjektet.? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring!?

Se mer

Tette røykerør

"Fikk pusset og slettet pipen av Joco bygg. Jobben ble raskt og effektivt utført med veldig godt resultat. Anbefales."
T
Tord
Tromsdalen, April 2023

KEHT AS

KEHT AS ble etablert sent i 2022, men vi har 6 års erfaring i bransjen. Det ble startet med er brennende engasjement og ønske om å utøve godt håndverk. Våre kjerneverdier er å være en omgjengelig og pålitelig entreprenør. Kvalitet skal alltid være vår største prioritet på alle fronter. Målet er at kundeopplevelsen skal være utelukkende positiv fra kunden entrer nettsiden, til jobben er overlevert.Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Se mer

Bytte takstige og reparasjon av ståltakplater

"Dyktig fagmann"
L
Lemet Niilas
Tromsø, Mars 2023
KEHT AS

K&P PROFF TJENESTER AS

Flytting av hull til røykrør/vedovn

"Flyttet hull i pipe til røykrør. God kommunikasjon, hyggelig, profesjonelle og god kvalitet på arbeidet. Anbefales."
S
Sindre
Kvaløya, Mars 2021

Macbygg Maciej Iwan

Macbygg har 8 års erfaring i bransjen, og kan også vise til referanser om det er ønskelig. Vi gjør det meste innen tømring, alt fra større til de minste prosjektene. Vi tar på oss Nybygg, totalrenovering, tilbygg, takarbeid, vinduer og dør, flislegging, veranda/terrasse. Vi gjør også både innendørs og utendørs malerarbeid, samt sparkling, sprøytemaling og mer. Ta gjerne kontakt med for en uforpliktende prat. Med vennlig hilsen Maciej Iwan Macbygg 95794528

Se mer

Renovering av skorstein/montering av pipehatt

"Renovering av pipeløp og montering av ny sotluke og pipehatt. God jobb, rask utføring og ryddig kommunikasjon."
H
Håvard
Tomasjord, Mars 2021
Macbygg Maciej Iwan

PIPER OG ILDSTEDER AS

5.0 (1)

* Fortsatt ledig: Skifte av eksisterende stålpipe og montering av ny vedovn

"Jobben ble raskt og profesjonelt utført fra befaring til ferdigstillelse. De gjorde alt som avtalt under befaring. God kommunikasjon underveis med leder av firmaet."
T
Tone
Tromsdalen, Des. 2019
Siste registrerte jobber

Innendørs oppussing og omstrukturering

9006TROMSØ

Vi søker kvalifisert håndverker eller firma som kan utføre en oppussingsjobb/omstrukturering av vårt boareal som inkluderer mellomgang, stue, spisestue og kjøkken. Arbeidet vil omfatte følgende oppgaver: * Gulvlegging: - Legging av nytt gulv (Pergo Lillehammer Pure Oak) i mellomgang, stue og kjøkken. - Avretting av gulv etter behov. - Installering av ny varmefolie i stue og kjøkken, mens eksisterende varmefolie i mellomgang skal beholdes. * Peis og pipe: - Fjerning av stein på vegg bak og under eksisterende peis. - Flytting av peisen til ny lokasjon. - Gjøre overflaten på pipen slett og malbar. - Tilrettelegging av pipe for flytting av peis. * Vinduer og dører: - Fjerne eksisterende verandadør (tettes igjen). - Erstatte et stort vindu med en ny skyvedør (verandadør). - Bytte ut et eksisterende vindu med et smalere vindu som matcher høyden til den nye skyvedøren (kan utelates avhengig av pris). - Det vektlegges at de nye installasjonene har gode lydisolerende egenskaper. * Vegger: - Erstatte eksisterende innendørs vegger med skrubar gipsplater i stuen og deler av spisestuen (+ en liten del spilevegg der tv skal være). - Montering av spiler på vegg bak der den eksisterende peisen står, som skal bli ny TV-vegg. - Bredde åpningen mellom stue og spisestue, samt spisestue og kjøkken. - Fjerne vegg foran pipe der ny peis skal stå (eksponere pipe). - Legge strømuttak og nødvendige tilkoblinger for TV og relatert utstyr. * Elektrisk arbeid: Flytting av elektriske stikkontakter som påvirkes av omstruktureringen. Der det monteres nye vegger gjøres det elektriske anlegget skjult hvor mulig. Vi ønsker et detaljert tilbud som inkluderer materialkostnader, arbeidskostnader, tidsramme for gjennomføring, og eventuelle garantier for arbeidet som utføres. Vennligst inkluder referanser fra tidligere jobber som ligner på denne oppgaven. Om du/dere ikke er totalleverandør, så går det fint for oss å ordne elektriker til arbeidet ved siden av. For befaring eller ytterligere spørsmål, ta kontakt. (For mer detaljerte arbeidsbeskrivelser, se vedlegg)

Tette pipehull

9017TROMSØ

Ønsker fast pris på å tette et pipehull. Skal senere sparkles over. Dette er i Hamna.

Muring av skorstein

9105KVALØYA

Ønsker å mure igjen gammelt hull i pipe, samt borre nytt hull tilpasset riktig høyde. Pipa består av en ytre murvegg (leca/icopal?), isolasjon og en indre pipe. Gammelt røyinnførselsrør er allerede fjernet og hullet er ryddet og støvsugd. Når gammelt hull er tettet og nytt hull er boret, må riktig dimensjonert røykinnførselsrør limes til den indre pipa før hullet mures igjen og pusses.

Montering av vedovn

9015TROMSØ

Har byttet vedovn og ønsker å få ny ovn montert til pipen. Gammel ovn er fjernet og ny ovn står klar til montering. Det må lages nytt hull i muren og gammel hull støpes igjen.

Flytting av feieluke ta nytt hull til vedovn tette gamle hull

9017TROMSØ

Flytte feieluke fra en side til annen, ta nytt hull til rør fra vedovn ,tette hullene etter gammel feieluke og gammelt hull. Dette er en dobbel pipe med boenhet unner oss.

renovering av pipe og montering av peis

9024TOMASJORD

Ønsker tilbud på arbeid knyttet til renovering av lecapipe med stålrør og montering av ny peis, inkludert pussing av pipe og montering av brannvegg. Har materiale (stålrør), ønsker utelukkende tilbud på arbeidet.

Siste evalueringer
Montere takstige

Kjapt og uproblematisk utført. God kommunikasjon og levering som avtalt. Anbefales.

Okt. 2019
C

Clas om RENOVERING NORD AS

Tromsdalen
Montering av ildsted

Fine folk. Punktlig. Dyktige. Good job.

Mai 2019
B

Børre om NORMUR AS

Tromsdalen
Riving av peis med oppsett av ny ovn, og stålrørsinnføring i pipe.

Effektivt og godt håndverk. Gode diskusjoner i forkant om mulige løsninger for ovn, pipe, flislegging etc. Kunnskapsrik håndverker.

April 2019
A

Andreas Rosenberger om Macbygg Maciej Iwan

Krokelvdalen
Flytt av sotluke og puss av pipe

Normur gjorde fint arbeid med å flytte sotluke og pusse pipen, men var dårlig med å komme når de hadde lovet.

Des. 2018
E

Erik-Inge om NORMUR AS

Tromsdalen
Å fikse takstig, piperense og moserengjøring i take

Jeg er kjempe fornøyd med deres arbeid, dere gjort arbeid med rask og effektiv. Dere er best i Tromsø.

Juli 2018
S

SOOSAI JOSEPH om BOSSSTAFF BYGGESERVICE

Tromsø
Montere ved ovn til ny/ubrukt pipe

Anbefales!! De kom til avtalt tid Hyggelige folk! Jobben utført pent og forskriftsmessig Fikk gode råd underveis

Mars 2018
T

Tommy om Macbygg Maciej Iwan

Tromsdalen
Murer

Fantastisk jobb. Greit og effektivt. Kom når det var avtalt

April 2014
J

Jorunn Hilmarsen om PIPE OG OVNSPESIALISTEN AS

Botnhamn
Mure igjen hull i pipe

Utførte jobben som avtalt, både tidspunkt og pris.

Mai 2012
T

Trond om ÅGE NILSEN AS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud