Trenger du hjelp med pipe eller skorstein på Ås?

Uansett om du skal bygge ny pipe, utføre vedlikehold eller rehabilitere den du har, så bør du bruke fagfolk på Ås med riktig sertifisering og erfaring med skorsteiner og pipeløp. De finner du på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med pipe eller skorstein på Ås?

Uansett om du skal bygge ny pipe, utføre vedlikehold eller rehabilitere den du har, så bør du bruke fagfolk på Ås med riktig sertifisering og erfaring med skorsteiner og pipeløp. De finner du på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet pipe eller skorstein på Ås

Montere takstige

1407VINTERBRO

Brannvesenet ønsker at det monteres takstige som sitter bedre. Det har tidligere vært montert lobas trinn på annenhver stein. Det er kjøpt inn flere like trinn slik at det skal være nok. Er også åpen for at det monteres takstige av annen produsent om det er gode argumenter for å bytte ut det som finnes.

Røykrør stikker for langt inn i skorstein i underestasjen

1435ÅS

Follo Brannvesen IKS gjennomførte tilsyn den 22.09.2022 i min bolig.

Rive peis og tettetak

1435ÅS

Rive en gammel peis med pipen. Tett tak utvendig der hvor pipen har vært. Kasting av peisen står oppdragsgiver for. Bære de gamle peis delene ut i henger.

Bygge peis

1430ÅS

Vi har kjøpt inn peisinnsats (hjørne) og nødvendig materiale til innebygd peis. Peis: Spartherm Arte 2LRh 66 Linear 4S-2 Peisen ble kjøpt på Finn (ubrukt) med følgende tekst i annonsen: Peisen er komplett som den leveres fra butikk, det trengs bare rør inn i pipa. Det følger med to lufteventiler for varm side, ikke for kald. Det følger med luftinntak med spjeld, som kan monteres slik at forbrenningsluft hentes ute. Det følger med en brannmurplate 110x240x5 cm, lim, armeringsnett og sparkelmasse. linken til annonsen er https://www.finn.no/298591264 Vi ønsker pris på bygging av peisen (med vednisje) og tilkobling dagens pipeløp, hull i veggen til den gamle ovnen må trolig tettes.

Riving av peis

1430ÅS

Vi ønsker å få peisen revet. Peisen er ca. 118cm bred, 62cm dyp og 116cm høy. Gulvet under må gjøres klart for en ny peisovn. Her ser vi for oss fliser/stein e.l. Det ligger noen hvite fliser fremfor peisen. Disse skal fjernes, og antagelig må arealet inkluderes i arealet som blir flislagt. Muren/pipa må pusses. Vi ser for oss å grunne og male pipa selv.

Røykløp

1435ÅS

Follo brannvesen gjennomførte tilsyn i vår bolig og de oppdaget avvik som må rettes. Beskrivelse:Røykrør stikker for lang inn i skorstein i underetasje.

Siste evalueringer
Pusse pipe

Arbeidet ble utført med bra kvalitet, kommunikasjonen var veldig god, og arbeidet ble utført på avtalt tidspunkt til avtalt pris. Anbefales.

April 2021
A

Anders om NORSK BYGG OG VEDLIKEHOLD Paal Wilander Kleven

Ås
Flytting av peis

Utrolig bra arbeid og pris. Tok ikke lang tid fra jeg la ut jobben til jobben ble fullført, til en bra og avtalt pris.

Feb. 2020
E

Emilie Pisani om SAXVIK PEIS OG PIPE AS

Ås
Tette hull i pipe ( innvendig ) samt levere og montere skorsteinshatt

Meget fornøyd! God kommunikasjon, god pris, kom når de skulle, trivelig folk og avtalt arbeid ble gjennomført. Anbefales!

Des. 2019
W

Werner om Kai Nettum

Ås
Montere peis

Hyggelig, dyktig, rimelig og til å stole på. Jobben ble gjort på en ryddig, rask og ordentlig måte. Kan trygt anbefale Stian!

Okt. 2019
H

Herman om PIPEMANNEN AS

Ås
Montere ny vedovn

Veldig raskt og godt utført arbeide! Vi er kjempe fornøyd med montering av ny peis :)

Nov. 2018
H

Hege Nordahl om STANDARD MUR, KJETIL HØVA JOHANSEN

Vestby
Tette huller etter pipe

Jobben ble utført raskt og nøyaktig, selv om dette ikke er plankekjøring, men heller detaljarbeid. Garcia er hyggelig og kan dette siden han har erfaring som møbelsnekker. Vi er meget godt fornøyd.

Juni 2016
B

Bengt Gunnar om SENIOR SNEKKER GARCIA

Ås
Montering av peisovn

Bra utført. Tom var veldig hyggelig og flink

Jan. 2016
T

Tom Kenneth om PEISMAKERN AS

Vinterbro
Rehabilitering av pipe (innvendig)

Godt utført jobb til avtalt pris

Mars 2014
G

Geir Arne om DROGSETH AS

Ås