Pipe/Skorstein - Time

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pipe/Skorstein i Time

Stavanger Blikk AS

Stavanger Blikk holder til i Fabrikkveien 14, sentralt på Forus.Vi utfører de fleste typer blikkenslager arbeid og tilbyr gratis befaring/prisoverslag.- Bytte av takrenner- Rens av takrenner- Heldekkende pipebeslag- Takhatter- Vindvifter- Fuglepigger- Tak til varmepumpe- Stigetrinn og feieplatå/feieplattform- Båndtekking av tak/fasade med zink og kobber- Platetak- Stormskader- Lekkasjesøk/tetting- Beslag på målI tillegg utfører vi service på glassbalkonger og leverer glassrekkverk. Kom innom vår butikk i Fabrikkveien 14, 4033 Stavanger. Stavanger Blikk legger stor vekt på kvalitet og service og setter kundens ønsker og behov i fokus. Vi leverer og monterer også glassrekkverk

Se mer

Bytte topphatt på pipe

"Raskt levert"
A
Arne
Kvernaland, Okt. 2023
Stavanger Blikk AS

Duås Brødrene ANS

Bytte tak

"Hele jobben vart gjennomført helt utmerket. - Prisen vi fikk tilbudt, var super. - Kommunikasjon underveis var eksemplarisk. - Alt ble gjennomført på en god og ryddig måte. - De var pålitelig og effektiv. - Alt ble gjennomført på en profesjonell måte..."Se mer
R
Roar Hollund
Kvernaland, Jan. 2023
Duås Brødrene ANS

Bygg og Fjell Haider

Pusse pipe og installasjon av ny ved ovn

"Veldig bra kommunikasjon fra start til slutt. Veldig bra resultat, kan varmt anbefales. God til å holde det ryddig rundt seg både underveis og etter utført arbeid."
M
Marius
Kvernaland, Nov. 2022

RH BLIKK AS

Nytt beslag pipe

"Pålitelig og effektiv, god kommunikasjon og hyggelig pris på arbeidet."
M
Monica Elisabeth
Lye, Sep. 2022
RH BLIKK AS
Siste registrerte jobber

Bytte topphatt på pipe

4355KVERNALAND

Jeg har leca pipe fra 1995 med ytre diameter 48 x 48 cm. Indre pipeløp er 19-20 cm i diameter (målt fra feieluke). Det er "lokk" på topp men som ikke hindrer fugl (Kaier) i forsøk på reirbygging og irriterende hakking på hatt om våren og høst Ønsker pris på bytte til annen type hatt type som hindrer fugl og har sett at mange har slik type som roterer i vind og bidrar til økt trekk. å være stillegående Mulig med befaring de neste 2 ukene om ønskelig. Se bilder av pipe og eksempel på ønsket type topphatt. Kun seriøse firmaer med referanser og med forsikrede ansatte.

Fjerne pipe

4355KVERNALAND

Har en liten hytte i Sirdal (en etasje), med en teglsteinpipe som ønskes fjernet. Pipen er ca 3-4 meter høy. Hullet i taket må tettes, og etterhvert skal ny peis med rør installeres et annet sted i stua. Men, i første omgang ønsker jeg først tilbud på fjerning av gammel pipe. Jobben ønsker gjort så fort som mulig.

Bytte topphatt på pipe

4355KVERNALAND

Jeg har leca pipe fra 1995 med ytre diameter 48 x 48 cm. Indre pipeløp er 19-20 cm i diameter (målt fra feieluke). Det er "lokk" på topp men som ikke hindrer fugl (Kaier) i forsøk på reirbygging og irriterende hakking på hatt om våren. Ønsker pris på bytte til annen type hatt type som hindrer fugl og har sett at mange har slik type som roterer i vind og bidrar til økt trekk. å være stillegående Mulig med befaring de neste 2 ukene om ønskelig. Se bilder av pipe og eksempel på ønsket type topphatt. Kun seriøse firmaer med referanser og med forsikrede ansatte.

Beslaget på pipe

4355KVERNALAND

Ønsker å få beslag på pipe. Pipa er satt opp i 1965. Se vedlagt bilder

Flytte vedovn

4347LYE

Flytte vedovn over til andre side av pipe. Ny brannmur og tetting av gammelt pipeløp. Muligens ny gulvplate, evt flytte gammel

* Fortsatt ledig: Rive pipe sette opp ny stål pipe

4355KVERNALAND

Ønsker tilbud på rivning av pipen (leca elementer) i huset og i tillegg sette opp en ny stålpipe med ovn (ikke hvor gammel pipe stod) til overkommelig pris.

Siste evalueringer
Overhaling av pipa

Lav pris, kom og gjorde jobben som avtalt innen kort tid.

Juli 2020
H

Hege om JÆRBLIKK AS

Bryne
Beslå pipe

Trengte hjelp etter lekkasje rundt pipa. Jærblikk AS stilte opp, svarte på forespørsel på søndag, og avtalte tid påfølgende onsdag. Utrolig kjapt og effektivt.

Juli 2020
P

Per Anders om JÆRBLIKK AS

Lye
Takhatt til pipe pluss montering

Leverte som avtalt 🤝. Kan anbefales.

April 2020
D

Dan om JÆRBLIKK AS

Kvernaland
* Fortsatt ledig: Murarbeid i fbm. ilsted

Litt dyrere enn utgangspunkt, men bra utført

Feb. 2020
K

Khoi om PEISKONGEN AS

Lye
Slemming av brannmur.

Veldig fornøyd.

Des. 2015
A

Aksel om MR BYGG OG RENHOLD AS

Lye

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud